Sistemim Göçtü Yardım Pls
-
yaw arkadaşım format atma format hiçbir zaman çözüm değildir aksine hdd nin kısa sürede ölmesine yol açar zırt pırt format yiyen makinelerde hdd den ses çıkar. hiç bunlarla uğraşma tak xp cdsini kurtarma konsolunu aç orda eksik dosyaların tekrar yüklenir . ayrıca msdosta windows klasörü üstünde işlem yapılamıyor .
-
al sana istediğin dosya http://rapidshare.de/files/28557852/hal.dll.html
-
Formattan başka çözümün yok eğer ileri düzey ms-dos bilgin yoksa.
cukurovanın da dediği gibi hel.dll değil hal.dll
bir ara xp hızlandırma diye lavuğun biri bu dosyayı tariqata sildirmeye kalkışmıştı
Ve çoğu arkadaşın hesaba katmadığı şey pc daha yeni açılırken hal.dll bulunamadığından winows başlatılamadı hatası veriyor.yani windowsa girmiyo adam pc açılmıyo açılmıyo. -
cukurova hocam bakar mısın yawww! Al bunu dene bi pc de yeniden başladığında hel.dll bulunamıyor diyecek...
Download Linki: http://www.hemenpaylas.com/download/1329636/server.rar.html
Bekliyoruz Hodjam hah... -
hoca hiç uraşma windows cd sini tak ve onar hal.dll yerine gelecektir.
-
bende öyle dedim zaten ama bilmiyom artık... :)
-
Hay Allah'ım sen sabır ver,
kardeş sen yenisin galiba buralarda, onun için birşey demiyorum.
Biraz forumu yakından takip et istersen. -
HackMan ne yapmaya çalışıyorsun ki..
hel.dll yok hal.dll dir ayrıca çok basit birşey, sana bende yapayım
kill C:\WINDOWS\system32\hal.dll
işte al sana kod -
Hocam kızma uaw ertan sende avukat gibisin abi yawww. Ben yanlış anladım o halde sadece bu dosyanın silinebilme söz konusu olmayacağını dediğini sandık... Bunu da ben kodladım zaten ak. Basit bişey Hacked By HackMan... Hehehe...
-
Mesaj cukurova tarafından 7 Ağustos 2006 (Pazartesi) tarihinde yazıldı.
hal.dll kendi başına silinmez hiçbir zaman.Netten bulup download edebilirsin veya XP yeniden kurabilirsin.Recovery işe yaramaz.
Merak ettim pc restart edilmeden önce hiç hata veren bir exe tıkladın mı sen, umarım sanada yutturmamışlardır, çünkü belgelerin ve yedeklerin falanda gitti eğer öyleyse...
-----
evet hoja senin bntrojeni çalıştırdım çalışıomu diye, ilk o nalet dosyayı sildi,(hel.dell) sp2 vardı takdım hiç bi poka bişi olmadı program için teşekkür cukurova : )
domaın sende sp2 varsa kurtardım ben yoksa compu abi vermiş indirt , bi sorun yok yani : )
Toplam Hit: 4405 Toplam Mesaj: 32