Site Açılış Hızı
-
beyler ben kendi siteme girerken bazen 5-6 sn bazende 1 dk bekliyorum. bu bazen yeni makale attığımda ya da modül düzenelem falan yaptıktan sonra sayfa yenilediğimde olan durum bazen de hiç bişe olmadan durduk yere dönüp duruyor bir türlü gelmiyor ana sayfa gtmetrix ten bi siteyi analiz ettirdim herşeyim A seviye çıktı
http://gtmetrix.com/reports/www.matyardim.com/qVSDMjnT
ben anlamadım bu işi.
sizde açılış nasıl http://www.matyardim.com
-
Fatal error: Out of memory (allocated 47448064) (tried to allocate 1572926 bytes) in /home/matyar/public_html/libraries/joomla/cache/controller/callback.php on line 174 -
LethaLImpacT bunu yazdı
Fatal error: Out of memory (allocated 47448064) (tried to allocate 1572926 bytes) in /home/matyar/public_html/libraries/joomla/cache/controller/callback.php on line 174 evet şu an ona bende şaşırmaktayım ne yapacamıda bilmiyorm bişe kurcalamadım ki
düzeldi.
HeYeT tarafından 12/Ara/14 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Rapist bunu yazdı
Fatal error: Out of memory (allocated 47448064) (tried to allocate 1572926 bytes) in /home/matyar/public_html/libraries/joomla/cache/controller/callback.php on line 174
Bu hata için..htaccess dosyasında php_value kullanabiliyorsan.
.htaccess dosyasina bunlari ekle sorun kalkar
#Change upload limits
php_value memory_limit 256M
php_value post_max_size 256M
php_value upload_max_filesize 256M
php_value max_execution_time 900
#Change upload limits end
Kullanamıyorsan
Sunucudan php.ini dosyasını aç ve memory_limit & max_execution_time değerlerini yükselt.
Hız problemi için.
Wordpress kullanıyorsan Cache sistemi kurulabilir..
Ücretsiz sürümleri çok var piyasada .yinede özel bir çalışma istersen PM ulaşabilirsin.
bu niye oldu hocam şimdi sence.
şimdi hosta mesaj attım sunucuda yavaşlık varmış şimdi düzelteceklermiş.
HeYeT tarafından 12/Ara/14 22:31 tarihinde düzenlenmiştir -
bekleniyor ...
Not : en az 20 sn sürdü açılması
-
Rapist bunu yazdı
Hata ;
Sunucuda memory_limit değeri düşük ondan kaynaklanıyor.64 veya 128 olması makul imiş. ama site açılış hızına etkisi yok yazıyor baktım şimdi.
-
mfatihbodur bunu yazdı
bekleniyor ...
Not : en az 20 sn sürdü açılması
akşam akşam kafam bozuldu bak şimdi.
-
hocam bu yeni birşey mi daha öncede aynı mıydı?
-
Rapist bunu yazdı
Site açılış hızına faydası yok zaten dediğim gibi hata için söyledim o çözümü.
Açılış hızı ve sayfalar arası hız için uygun bir cache sistemi kullanmalısınız yada yazdırmalısınız.
ayrıca hitiniz yüksek ise vps yada yada vds geçin.
iyi bir vds + litespeed + optimize // ayrıca site içinde güzel bir optimize ve cache sistemi yapılırsa profesyonel anlamda çözüme ulaşırsınız.günlük 2k ya yaklaşıyor.
ortalama 1,5k
cuma günleri 1k (millet ders çalışmıyor)
-
Lotus bunu yazdı
hocam bu yeni birşey mi daha öncede aynı mıydı?
işin aslı temadan kaynaklandığını düşünüyorum. tema değişikliğinden sonra böyle oldu biraz sanki.
-