Site Açılış Hızı
-
Jubei bunu yazdı
şimdi bi daha yaptım benimki biraz farklı çıktı.
-
ne yaptın bilmiyorum ama daha kötü oldu.
-
Jubei bunu yazdı
ne yaptın bilmiyorum ama daha kötü oldu.
nothing :S
hosttaki eleman yapıyor bişeler
dün yedeğimi aldım zaten naparlarsa yapsınlar.
HeYeT tarafından 12/Ara/14 23:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Bulunduğunuz pakette siteniz size ayrılan ram miktarını aşıyor bu nedenle yavaşlık ve hata alıyorsunuz, siteniz fazla kaynağa ihtiyaç duyuyor,
Size ayrılan ram miktarı 128 MB'dır,
Saygılarımla.ne yapacaz hacılar ben ilk defa byle birşeyler karşılaştım paketimi yükseltecez benim yapmam gereken bir şey varm.
diye sordum bunu dedi
Paylaşımlı sunucudasınız bu nedenle diğer müşterilerin kaynaklarından kullanmışsınızdır yoğun olduğu saatte, site dosyalarınızda fazla kaynak tüketen eklenti veya pluginleriniz var sa bunlar neden olabilir, Yazılım tarafında incelemeniz gerekiyor,
HeYeT tarafından 12/Ara/14 23:51 tarihinde düzenlenmiştir -
1-) Sana VPS itelemeye calisiyor olabilirler.
2-) Siten duzgun ayarlanmadigi, kodlanmadigi icin sistemi zorluyordur.
Duzenleme: Panelle (cPanel) isin olmuyorsa hostgator'dan aldigim hesapta sinirsiz addon domain ekleme hakkim var. Siten icin yer acayim istersen (beles). telekom tarafından 13/Ara/14 00:55 tarihinde düzenlenmiştir -
HeYeT bunu yazdı
Bulunduğunuz pakette siteniz size ayrılan ram miktarını aşıyor bu nedenle yavaşlık ve hata alıyorsunuz, siteniz fazla kaynağa ihtiyaç duyuyor,
Size ayrılan ram miktarı 128 MB'dır,
Saygılarımla.ne yapacaz hacılar ben ilk defa byle birşeyler karşılaştım paketimi yükseltecez benim yapmam gereken bir şey varm.
diye sordum bunu dedi
Paylaşımlı sunucudasınız bu nedenle diğer müşterilerin kaynaklarından kullanmışsınızdır yoğun olduğu saatte, site dosyalarınızda fazla kaynak tüketen eklenti veya pluginleriniz var sa bunlar neden olabilir, Yazılım tarafında incelemeniz gerekiyor,
siten harbiden yavaş hocam. host neresi? bence siteni direk taşı
-
Bu nasıl bir temadır hacı abi ? yemin ediyorum free template kullan daha iyi , insidae hocamdan host alabilrsin bence hocam tavsiye ederim

-
EnesErgun bunu yazdı
Bu nasıl bir temadır hacı abi ? yemin ediyorum free template kullan daha iyi , insidae hocamdan host alabilrsin bence hocam tavsiye ederim

Öyle değişiklikler yapıorum bazen onu 1 haftadır koydum ora boş dutmasın diye :D şimdi oraya modül koyacam. Biraz değiştirip.
-
telekom bunu yazdı1-) Sana VPS itelemeye calisiyor olabilirler.
2-) Siten duzgun ayarlanmadigi, kodlanmadigi icin sistemi zorluyordur.
Duzenleme: Panelle (cPanel) isin olmuyorsa hostgator'dan aldigim hesapta sinirsiz addon domain ekleme hakkim var. Siten icin yer acayim istersen (beles).Faydası olacakmı hocam hostgator ne farkı var.
-
EnesErgun bunu yazdı

şu an bu gösterdiğni kaldırdım yarım saattir. hiç bir uyyarı vermedim sanırım bunda imiş sorun.