Site Açmak İstiyorum | İçerik Ve Önerilerinize İhtiyacım Var
-
Sevgili kardeşlerim
Bir Blog açmak istiyorum.Kafamdaki fikir bir film sitesi olması.Mp4 filmler, online izlenebilen filmler, alt yazılı ve türkçe dublajlı filmler... gibi kategorilere ayırarak yayına başlamak istiyorum.
Fakat malumunuz bu gibi siteler çok fazla.
Ben yinede ücretsiz bir hosta atıp ücretsiz bir domainle denemek istiyorum.
4 önerinize ihtiyacım olacak.
1.Böyle bi site açmalımıyım.
2.İçerik ile ilgili neler söyleyebilirsiniz.
3.Bu iş için uygun host önerirmisiniz
4.Kafamda bir isim yok. Site içeriğine uygun bir isim olmasa bir zararı olur mu.Çünkü o kadar çok site varki akla gelebilecek bütün kombinasyonlar alınmış durumda.
-
Burayı da alayım da ilerde lazım olursa diye
-
---->>UP<<---
-
hocam illa böyle birşey yapacaksan alıntıyla malıntıyla uğraşma derim free hostinglerlede bir yere kadar gidersin ama biraz paraya kıyıp http://www.hostgator.com/ dan birşeyler yapılabiliriten varsa kendi sunucunda adam gibi içeriğinle çıkarsın piyasaya tutulur tutumaz tabikide tutulacaktır mamafih farklı bir özelliğin olursa misal reklamları milletin gözüne gözüne sokmazsın son çıkan içerikleri hemen eklersin güzel bir seo yaparsın forumlarda reklam eder face den grup kurarsın ama küçük iş yaparsan olduğun yerde sayarsın harcadığın vakite yanına zarar kalır
-
domain icin aklima gelen bi kac isim vardi mesaj attim bakarsin.
oneri olarak sunu soyliyim. kategorilere ayir. ve her filmin kapagi olsun ve filmin konusunu anlat. uyeler oy verebilsin filmlere ve yorum yapabilsinler. siteyi fazla karmasik yapma girince kaybolmasin millet :) sade bisiler olsun.
-
Şimdi arkadaşlar bu işte tek başınayım önerileriniz için sağolun ama ücretli bi hosta geçmeyi şimdilik düşünmüyorum
Reklam konusuna gelince bi kaç google reklamı dışında reklam olmayacak onlarda sitenin küçük bi yerinde yer alır büyük ihtimalle ya da hiç olmaz
Domain konusunda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
-
Ortak olmak isteyenler olursa konuşuruz anlaşırız
yalnız ben ünide okuyorum bi kaç gün sonra üniye gitmem gerekecek orada bu işlerle fazla ilgilenemem bu sorun olacak
-
acma site
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
acma site
-----------------------------Tmm
-
yanlis anlama hocam, bedava site ve alinti video'larla biryere gelemezsin. hic degisle bir domain al, olmayan videolari veya son cikan filmleri indir sitene ekle, yoksa aksi takdirde yapicam diyorsan gercekten acma
-
açma.