Site Açmak İstiyorum | İçerik Ve Önerilerinize İhtiyacım Var
-
Bence ac ama kısa zamanda bunu nakde cevirebilir misin bilemem, bunun yanısıra metin düzenleme (script editleme) haricinde programlama biliyorsan( yada öğğrenmeye niyetin[ zamanın] varsa ) hic durma aç. En basitinden son iki dediğim bana göre önemli. = )
örnegin rumuzunda dead li kısım bulunan bir muridin sitesi vardi aynen onun gibi.
her film icin en azindan bir adet resim
sonrasinda her filmin konusu
imdb si ve son olarak
kullanıcı yorumları eklenebilsin.
-
editt
-
1 bence açna nette dolu site var 2 açacaksan sitenin iyi yerlere gelmesi için biraz kasman gerekli hocam, muntazam olsun kategoriler fln, yeni çıkan filmleri ekle, seo ayarlarını iyi yap 3 açarsan sitene sponsor olabilirim;) 4 iyi kasacam diyorsan özgün akılda kalıcı birşey alsan daha iyi olur ama domainde önemli oluyor aramalarda
-
Açma.
Hem ücretli host olayına giremem diyosun
Üstüne ortak arıyosun
Dahada üstüne ben üniye gidicem ilgilenemem öyle herzaman diyosun
-
Kardeşim önce ne açacağına karar ver blog,protal,forum,kişisel hangisi bunu bulduktan sonra ne amaçla açtıgında önemli para kazanmak istiyorsan belli bir yatırım yapmak zorundasın.Bunları aştıktan sora sana ilginç isimler bulabilirim tabi pm atarsan
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
yanlis anlama hocam, bedava site ve alinti video'larla biryere gelemezsin. hic degisle bir domain al, olmayan videolari veya son cikan filmleri indir sitene ekle, yoksa aksi takdirde yapicam diyorsan gercekten acma
-----------------------------Yok hocam yanlış anlamadım.Alınacak gücenecek olsam zaten buraya başlık açmazdım.Tavsiyeleriniz benim için önemli
----------------------------
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Açma.
Hem ücretli host olayına giremem diyosun
Üstüne ortak arıyosun
Dahada üstüne ben üniye gidicem ilgilenemem öyle herzaman diyosun
--------------------
hocam üni de bilgisayar yok olsa bile film arşivim falan hep evde bu yüzden ilgilenemeyeceğim.Ayrıca bu iş tek başına yapılacak bişey değil o yüzden ortak birini aradım.
Ama haklısın bu iş o kadar kolay değil tavsiyen için teşekkür ederim.Hele ücretsiz hostta hiç olmaz bende farkındayım ama deneme amaçlı da olsa açmak istiyordum.