Site Giriş Kapısı Oluşturmak
-
Selamlar Arkadaşlar
Sitemde birsürü subdomainler var
Bunları index'de toplamak istiyorum ve bunların webteki ismini bulamadım
Yapmak istediğim : İndex-Blog-Host-Forum-İletişim kısmı falan var sub şeklinde
Flashlı olmasını istiyorum flash bilgim olsa bişeyler yapabilirdim.
Bunun gibi flash ile yapılmış hazır bi templates warsa paylaşırsanız iyi olur
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
ModS: 2009 üyesisin hala nereye konu açacağının bilmiyorsun hocam bu konunn yeri Genel mi yoksa şimdi ki yerimi bir düşün istersen.
-
ana dizine index.html koy. oradan subdominlerine link ver. bundan mı bahsediyorsun tam olarak anlamadım? bir hostta ilk index.html okunur standart olarak. sonra index.asp default.asp index.php falan gelir. index.html koyarsan ilk o sayfa cıkar.
-
-
ohoo hocam daha okul yeni başladı dersin 9 da bitiyordu sen 7 de konu açmışsın böyle bitmez bu okul :D
-
yukarda murdery hocamin verdigi resimdeki gibi biseyler ariyorum.hatta hocam o resimdekini atsan tadindan yenmez. lotus hocam ders programina mi baktin naptin hoca? hoca bi gün bulusalim.
-
psd çiz html dök flasha gerenk yok
demesi kolay da :D -
-
www.bartinsosyal.com hiç de ugrasmadım zone nin dediği gibi photoshopla yaptım html e döktüm bitti gitti.
-
saybirs bunu yazdıyukarda murdery hocamin verdigi resimdeki gibi biseyler ariyorum.hatta hocam o resimdekini atsan tadindan yenmez. lotus hocam ders programina mi baktin naptin hoca? hoca bi gün bulusalim.
yok yav sizin sınıftan bi arkadaşla karşılaştım dün , bu gün 3.30 da başlıyor dersim sizinde öyle birşey galiba görüşelim bu gün pm den adını soyadını atta okulda olursan bulurum ben seni hocam
-
up olsun,yukardaki murdery hocanın gönderdiği gibi bişeyler arıyorum artık flashtan ümidi kestim,onun gibi bişeyler olsada yeterli :P
@Lotus gönderdim hoca
saybirs tarafından 12/Eki/12 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
saybirs bunu yazdı
up olsun,yukardaki murdery hocanın gönderdiği gibi bişeyler arıyorum artık flashtan ümidi kestim,onun gibi bişeyler olsada yeterli :P
Seçenekleri yaz bakalım pm ile, yapayım sana bişeyler.
PSD olarak gönderirim.