Site Hakkında İyi Yada Kötü Eleştiri Alabilir Miyim ?
-
Sabah 10 gibi Başladım... Yönetim paneli dahil bitti sayılır... ama gözünüze çarpan eksik gedik bişi varsa söylerseniz savinirim ...
-
site karektersiz
-
hocam şık ve sade olmuş eiline sağlık ha bu arada alttaki flash cube hangi scripti kulniyorsun?
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------site karektersiz
-----------------------------<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
bu ne hocam :S
-
WildWamqire bunu yazdı:
-----------------------------hocam şık ve sade olmuş eiline sağlık ha bu arada alttaki flash cube hangi scripti kulniyorsun?
-----------------------------PieceMaker Hocam kullandığım .. aslında temp de hazır buldum tabi oynadım biraz...
-
olmamıs font berbat renkler ve ust menu cok hosuma gıtmedı sebebıde font yuzunden sanırım
bu arada slider ın altına bır resım fılan koy 3 parcaya bolup renklerı bu sekılde mı ıstedıler bılmıyorum ama bence renk acısından cımento fabrıkası gıbı olmus
onun dısında standart kurumsal bır sıte
-
genel olarak renkler ve tasarım çok şık, belki bir de sıcak renk kullanılabilirdi hareket açısından, hepsi soğuk renkler.. ciddiyet verdiği bir gerçek ama biraz daha hareket iyi olabilir sanki.. düzen gayet iyi, aranan şeyi bulmak zor görünmüyor.. minicik küçücük tipografik hatalar dışında içerik oldukça güzel.. sadece fontun küçük kaldığı bir iki yer var, onun dışında bir de şeyi sorayım, anasayfadaki hundai amblemi onların fikri miydi? hani farklı bir logo yapılsa daha iyi olabilir gibi, sadece hundai satıyormuş gibi olmuş sanki.. anasayfaya da belki bir search bar konabilir..
gözlemlerim bunlar (: gayet iyi bir iş çıkarmışsın hocam tebrikler..
edit: bir de ziyaretçi istatistiği görünmese, ya da en azından tıklanabilir olmasa, whos.amung.us'a yönlenmese..
edit2: bazı noktalarda (pratik bilgilerde olduğu gibi) arkaplan rengiyle font rengi birbirine çok yakın, okunması biraz zor olabiliyor..
-
Fontlara gölge verilirse daha hoş durabilir renk geçişlerinden dolayı biraz sırıtmış gibi hocam bi gölge dene bakalım nasıl olucak
-
aslında güzel fakat detaylar üstüne çalışma yapman gerek.MEsela köşeli şeylerden tiksiniyorum.Radius kullanman lazım (ve evet 4 tarayıcı için farklı olmalı)
FAkat daha güzel duruyor.Mesela pratik bilgilerde, menüde.
Ayrıca bu siteyi en basit, bilgisiz kullanıcıdan bilgisayar kurtlarına düşün.Fakat bilgisiz kullanıcılarda ağırlıklı olacak.Siteyi açtığımda resimler çok büyük ve bütün menü aşşağıda kalıyor.
Resimleri yardım ve pratik menüler ile ziyaretçiler arasına koy.Birde ziyaretçi analizi nedir abi ? ben siteye sabah otomativ ile bilgi almak istiyorum.Onları yönetim paneline at.
Ne kadar sade, ne kadar basit o kadar şık olur.Fikir vermesi açısından ;
http://www.tahribat.com/Forum-Tasarim-Acisindan-Guzel-Siteler-142081/
arka plan vs.. için güzel resimler koyabilirsin.FAkat sade olsun.Amaç sade , basit ve şık.Yani dedenin bu siteye girdiğini düşün.
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------olmamıs font berbat renkler ve ust menu cok hosuma gıtmedı sebebıde font yuzunden sanırım
bu arada slider ın altına bır resım fılan koy 3 parcaya bolup renklerı bu sekılde mı ıstedıler bılmıyorum ama bence renk acısından cımento fabrıkası gıbı olmus
onun dısında standart kurumsal bır sıte
-----------------------------Font dahil onlar istediler hocam....
-
Shuqufe bunu yazdı:
-----------------------------inception bunu yazdı:
-----------------------------site karektersiz
-----------------------------bu ne hocam :S
-----------------------------
hakkimizda - Iletisim