folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Site Hakkında İyi Yada Kötü Eleştiri Alabilir Miyim ?

Site Hakkında İyi Yada Kötü Eleştiri Alabilir Miyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek

Sabah 10 gibi Başladım... Yönetim paneli dahil bitti sayılır... ama gözünüze çarpan eksik gedik bişi varsa söylerseniz savinirim ... 

http://www.sabahotomotiv.com

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

site karektersiz

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

hocam şık ve sade olmuş eiline sağlık ha bu arada  alttaki flash cube hangi scripti kulniyorsun?

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek

inception bunu yazdı:
    -----------------------------

site karektersiz

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

bu ne hocam :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek

WildWamqire bunu yazdı:

hocam şık ve sade olmuş eiline sağlık ha bu arada  alttaki flash cube hangi scripti kulniyorsun?

PieceMaker Hocam kullandığım .. aslında temp de hazır buldum tabi oynadım biraz...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

olmamıs font berbat renkler ve ust menu cok hosuma gıtmedı sebebıde font yuzunden sanırım 

bu arada slider ın altına bır resım fılan koy 3 parcaya bolup renklerı bu sekılde mı ıstedıler bılmıyorum ama bence renk acısından cımento fabrıkası gıbı olmus 

onun dısında standart kurumsal bır sıte

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

genel olarak renkler ve tasarım çok şık, belki bir de sıcak renk kullanılabilirdi hareket açısından, hepsi soğuk renkler.. ciddiyet verdiği bir gerçek ama biraz daha hareket iyi olabilir sanki.. düzen gayet iyi, aranan şeyi bulmak zor görünmüyor.. minicik küçücük tipografik hatalar dışında içerik oldukça güzel.. sadece fontun küçük kaldığı bir iki yer var, onun dışında bir de şeyi sorayım, anasayfadaki hundai amblemi onların fikri miydi? hani farklı bir logo yapılsa daha iyi olabilir gibi, sadece hundai satıyormuş gibi olmuş sanki..  anasayfaya da belki bir search bar konabilir..

gözlemlerim bunlar (: gayet iyi bir iş çıkarmışsın hocam tebrikler..

edit: bir de ziyaretçi istatistiği görünmese, ya da en azından tıklanabilir olmasa, whos.amung.us'a yönlenmese..

edit2: bazı noktalarda (pratik bilgilerde olduğu gibi) arkaplan rengiyle font rengi birbirine çok yakın, okunması biraz zor olabiliyor..

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Fontlara gölge verilirse daha hoş durabilir renk geçişlerinden dolayı biraz sırıtmış gibi hocam bi gölge dene bakalım nasıl olucak

Si vis pacem para bellum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

aslında güzel fakat detaylar üstüne çalışma yapman gerek.MEsela köşeli şeylerden tiksiniyorum.Radius kullanman lazım (ve evet 4 tarayıcı için farklı olmalı)

FAkat daha güzel duruyor.Mesela pratik bilgilerde, menüde.

Ayrıca bu siteyi en basit, bilgisiz kullanıcıdan bilgisayar kurtlarına düşün.Fakat bilgisiz kullanıcılarda ağırlıklı olacak.Siteyi açtığımda resimler çok büyük ve bütün menü aşşağıda kalıyor.

Resimleri yardım ve pratik menüler ile ziyaretçiler arasına koy.Birde ziyaretçi analizi nedir abi ? ben siteye sabah otomativ ile bilgi almak istiyorum.Onları yönetim paneline at.

Ne kadar sade, ne kadar basit o kadar şık olur.Fikir vermesi açısından ;

http://www.apple.com

http://www.tahribat.com/Forum-Tasarim-Acisindan-Guzel-Siteler-142081/

arka plan vs.. için güzel resimler koyabilirsin.FAkat sade olsun.Amaç sade , basit ve şık.Yani dedenin bu siteye girdiğini düşün.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

olmamıs font berbat renkler ve ust menu cok hosuma gıtmedı sebebıde font yuzunden sanırım 

bu arada slider ın altına bır resım fılan koy 3 parcaya bolup renklerı bu sekılde mı ıstedıler bılmıyorum ama bence renk acısından cımento fabrıkası gıbı olmus 

onun dısında standart kurumsal bır sıte

Font dahil onlar istediler hocam....

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Shuqufe bunu yazdı:

inception bunu yazdı:

site karektersiz

bu ne hocam :S

hakkimizda - Iletisim

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 3058 Toplam Mesaj: 22