Site Hakkında İyi Yada Kötü Eleştiri Alabilir Miyim ?
-
Şu resimler değişmesini durduracak stop butonu çok kaba duruyor biraz daha küçültülüp kenara alınabilir bence.
-
Navigasyon fontuna elden geçirmelisin. Footer daha resmi olmalı. Siste ismi tüm hakları saklıdır vs vs. Ayrıca "by Shuqufe" ibaresi beni güldürdü ne yalan söyleyeyim. :) Flash slider yerine de mütevazı bir jquery slider önerimdir.
-
galeri üstüne gelince açılan alt menü fontu çok küçük okunmuyor ve ie8 'de gölge beyaz gösteriyo
döviz kurlari - hakkimizda - yol yardim yerine tam türkçe halinde (döviz kurları - hakkımızda - yol yardım) yazarsan daha iyi olur şahsen ben bu ne aq der çıkarım o şekilde yazanlara.
döviz kurları ziyaretçi sayısı istatistiğini müşterimi istedi bilmiyorum ama döviz kuru kadar saçma bişey olamaz bu tarz sitelerde ordan mı öğrencem kuru.
oraya 2-3 tane yanyana açıklamalı ürün ve iletişim adresi iyi gider en azından telefon felan.
-
bayiliğini yaptığınız firmanın logosunu kendi logonuz gibi kullanmanız amatörce olmuş
blog yazsınısı sil bilgilendirme yazabilitsin
başlarındaki tarihleri sil
onun dışında renk uyumu güzel
fotoğraf galerisi yerine bazı işlemlerin yapılış aşaalarını fotoğraflarla abartarak anlatırsan daha güzel olur
işte atıyorum aracınız son sistem elektronik cihazlarla şunu bunu yapılır
derken bir resim
titiz ve temiz çalışan bersoneli,miz araçlarınıza kendi araçları gibi özenle yaklaşır derken bir resim tabi içerikle ilgili
bunu neden dedim ben arabaya giren adamın temiz çalışmasına dikkat ederim üstüyle başıyla arabaya binerse arabanın koltuğüuna bir örtü v.s sermezse gıcık olurum markaya şikayet ederim
bunun gibi şeyler içerik eksik
-
alelacele bi iş olmuş. şeytan ayrıntılırda saklıdır dostum. 2-3 saatte ortaya çıkacak birşey, bu siteler senin referansın olacak, bunu düşün ve site üzerinde biraz daha uğraş.
-
ben beğendim birkaç css oynamasıyla dahada güzel bir hale gelebilir. birde anasayfayı biraz daha içerikli yap hocam
-
Güzel olmuş hocam ama stop butonu saklanabilirdi biraz daha.
-
zarafet ve sadelik bir arada bence güzel olmuş
-
guzel hocam. flash templatin fla dosyasini alabilir miyim ?
-
bence logo olmamış.ayrıca GALERİ ile BLOG arasında mesafe çok galiba.
genel olarak güzel.