Site Tanıtım : Aiopre.Com Hotfile Rapidshare Netload Premium Link Oluşturma Sitesi
-
ben bu siteden bişey anlamadım linkleri ekledim indiriliyor diyor oylece duruyor bişey indirdiği yok bu site nasıl kullanılıyor bir de tarifini yapsan iyi olur
-
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------
Öbür tarafa yazdım buraya da kopyalayım.
netload + fileserve de paylaşılsın.
Siten şimdilik gayet güzel.Öneri olarak son indirilen 20 dosya tarzı bi kısımda olsa güzel olabilir gibi.
----------------------------"
son indirilen 20 dosya tarzı bi kısımda olsa
Gizlilik konusunda bi sorun oluşmasın diye eklemiyoruz hocam özel dosya indiren olabilir.Öneri içinde teşekkürler.
netload ve fileserve hesapları şuan elimd eolmadığı için ekleyemedim sadece rapid ve hotfile hesapları var yakında fileserve de dahil olmak üzere farklı sitelerin hesaplarıda eklenecektir. İngilizce dil seçeneğinide ekleyeceğim yne belirtmek isterim bu şimdlik deneme scripte sorun var mı diye ama sorun çıkmadı suanlık allaha sukur en geç çarşamba gününe kadar önerileri uygulayacağım. Sağolun.
NOT:easy-share.com , netload.in , uploading.com , megaupload.com , fileserve.com hesapları bağışlayacak arkadaşlar varsa iletişime geçerse sevinirim
-
nalinisyani bunu yazdı:
ben bu siteden bişey anlamadım linkleri ekledim indiriliyor diyor oylece duruyor bişey indirdiği yok bu site nasıl kullanılıyor bir de tarifini yapsan iyi olur
-----------------------------Hotfile ve rapid hesapları var başka sitelerden şuanlık indirilmiyor. Linkleri ekle birden fazla link ekleme 2-3 şer tane birden ekle hızlı sonuç istersen tek tek ekle daha hızlı sonuç alırsın
-
tek bir link ekledim indiriliyor diyor ama öylece duruyor indirdiğine dahil hiç bir emare yok nereye indiriyor kaçla indiriyor nekadr indirdi hiç bir şey göstermiyor hotfile den indirmeye çalışıyorum
-
nalinisyani bunu yazdı:
tek bir link ekledim indiriliyor diyor ama öylece duruyor indirdiğine dahil hiç bir emare yok nereye indiriyor kaçla indiriyor nekadr indirdi hiç bir şey göstermiyor hotfile den indirmeye çalışıyorum
-----------------------------bi indşrme yöneticisi kullan hocam site sorun suz çalışıyor
-
up
-
hesap bağışı yapacak mürit kardeşlerimiz yok mu? up
-
Hoca bence sen bu siteye reklam koy, ben hergün tıklarım reklamlarına. Mübarek bi site çünkü bu :)
-
Dark_Elf bunu yazdı:
-----------------------------Hoca bence sen bu siteye reklam koy, ben hergün tıklarım reklamlarına. Mübarek bi site çünkü bu :)
ileride belki hocam önce bi tüm premiumları ekleyelimde. Kullanan herkes memnun sanırım problemi olan belirtirse sevinirim. İyi indirmeler -
10 numara yardim sever mürid:) tebrikler.