Site Tanıtım : Aiopre.Com Hotfile Rapidshare Netload Premium Link Oluşturma Sitesi
-
Sitemizin yeni tasarımı yarın bitiyor tam ve yeni premumlar eklenmiş haliyle hafta sonu ekleniyor. Ayrıntı ve kolay anlaşılır ve menü ile
IYI INDIRMELER
-
Sunucu taşıma işlemi yapılıyor bu nedenle şuanlık sunucuya ulaşılamıyor. Geçici bi sorundur bilgilendirmek istedim.Sorunsuz yayına yarın geçiliyor.
-
Tekrar aktifiz...
-
Fileserve de olsaydı.
-
Tusman bunu yazdı:
-----------------------------Fileserve de olsaydı.
-----------------------------
çok az kaldı geliyor. -
Netload daki daha önceki bahsettiğim sorunada bi çözüm bulabilirsen iyi olur.
-
Sunucu taşıma işlemi sebebiyle kısa bir süre sitemize ulaşılamacaktır., www.aiopre.com
-
sahin141 bunu yazdı:
Sunucu taşıma işlemi sebebiyle kısa bir süre sitemize ulaşılamacaktır., www.aiopre.com
-----------------------------Hazır taşırken bi de fileserve atsan. Bu arada bugün hotfile denedim, mükemmel çalışıyodu siteniz, teşekkürler.
-
Tusman bunu yazdı:
-----------------------------sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------Hazır taşırken bi de fileserve atsan. Bu arada bugün hotfile denedim, mükemmel çalışıyodu siteniz, teşekkürler.
Hocam yarın fileserve ve filefactory hesapları ekleniyor tasarım tamam. En kötü ihtimal perşembe okulum tatil o zaman halledicam -
sahin141 bunu yazdı:
Tusman bunu yazdı:
-----------------------------sahin141 bunu yazdı:
Hocam yarın fileserve ve filefactory hesapları ekleniyor tasarım tamam. En kötü ihtimal perşembe okulum tatil o zaman halledicamEyvallah hocam. Hizmette sınır yok.