Site Tasarimi Yaptiralacak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Scolfield bunu yazdı:
    -----------------------------
    I Love you PHP (;
    Bende sevecem insallah maykıl su sıralar ögreniyoruz. 15 günde C# ve PHP veritabanı uygulamalırını geçtim konu olarak çoştum ama uykuda lazım bünyeye :) PHP iyi bir dil ama güvenlik sorunu var biraz. Güvenlik üstünde düşüncede asıl niteliği olan "hız"ı düşüyo meretin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Baba bence elaman sizin dediğiniz gibi profesyonel bir site istemiyor,basit ve sıradan bi şey istiyor :)

Bu konulardan çok anlamam ayrı mesele de Buzul'un ki en uygun teklif gibime geliyor. Hostu da var ayrıca...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:

Baba bence elaman sizin dediğiniz gibi profesyonel bir site istemiyor,basit ve sıradan bi şey istiyor :)

Bu konulardan çok anlamam ayrı mesele de Buzul'un ki en uygun teklif gibime geliyor. Hostu da var ayrıca...

Basit bir şeyse istediği Buzul a devredelim direk hazır scripti varmış elinde. Abi yazmaksa bende yazarım fakat bu olayın para kazandıran kısmı Veritabanı yöneticiliği kısmı, güncelleme takip felan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    ASP büyük çaplı veritabanı uygulamaları için yavaş.
    2. Büyük çaplı uygalamyada değinmişken atıyorum oracle + java uyumunu herkes bilir. ASP + MSSQL de böyle bir uyum söz konusu. ACCESS de uyumlu fakat 650.000 kayıttan sonra imkansız db'i açamazsın,kayıt ekleyemez silemezsin.
    Örnek verelim:
    Rene tahribat için MYSQL i kullanabilirdi(hem bedava hem tescilli) fakat MSSQL kullanmayı seçti. Bunun sebebi bu uyum.
    Doğru yazarsan hepsi hızlı çalışır demişsin. 10 milyon kayıt olan db ve günlük 30 bin tekil hiti olan bir site düşün bu 30 bin sadece veri girişi yapıyor ama hepsi yapıyor. ASP + MYSQL mi daha uyumlu olur, JAVA + ORACLE mı? veya gayet iyi bir şekilde kodlanmış bir C# ve VB.NET uygulmasını düşün. İkiside MSSQL veritabanını kullanıyor. Hangisi daha hızlı olacaktır. Dil ve Veritabanı yazılımının uyumu ile söz konusu olan bir şey bu...

Daha da inceledim siteyi 1500 komik bir fiyat bence çünkü çok ayrıntılı bir site 4000 TL olur gibime geliyor. Fakat tek kişi biraz zor yazar bu siteyi(yazar yazmasınada bir ay biraz zor yeter). Grafik + Kodlama + Veritabanı + Veritabanı Yöneticiliği (Güncelleme hizmeti / Tamir vs.) 4000-5000 gider.

siteye kabataslak bakıp verdim fiyatı. soyagacı yapılacak ve başkalarıyla paylaşılacak. cok ısrar ederse asp+mssql da yazılır problem değil. ama anladığım kadarıyla o kadar pahalı bir sistem istemiyor kendisi. böyle bi scriptide warez bulursa kullansın ne diyim :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 3328 Toplam Mesaj: 25