Site Tekrardan Güncellendi...
-
1. 98 - Geyik, 107 - Çöp Kutusu, 110 - Video Paylaşım Bölümleri zaten ana sayfada görünmüyordu, artık aşk bölümünüde iptal ettim...
Yani Aşk Bölümünü takip edecekler artık forumdan baksınlar, her önüne gelen aşıkım, seviyorum die şiir yazmasın die...
2. Derin Konulara konu acmaya kısıtlama getirdim. Belli bir kıstasa uymayan kişiler derin konulara konu acamayacaklar... Ben uyuyormuyum die denemeyin, boşuna konu acmayın :)
Sağ Taraftaki tahribat.com kurallarına ekledim, derin konulara acamadım, genele actım dieni allahıma kitabıma banlarım... Adam siteye 3 gün önce üye olmuş 4 konu acmış 4 üde derin konularda...
Burası siyasi tartışma platformu değil...
3. Derin Konulara, yazılacan en küçük bir küfür, süreli-süresiz olarak banlanmaya sebep olacaktır... Küfür yazarken, yukarıdan hangi bölüme yazdığınıza bakınız, kim vurduya gitmeyiniz...
4. Modların tamamı, bu konulara uymayanları ispiyonlamakla 7/24 yükümlüdür.
-
eline sağlık rene sonunda be :S
-
4. Modların tamamı, bu konulara uymayanları ispiyonlamakla 7/24 yükümlüdür.
Buna bayildim hehe :) Eline saglik .
-
Eyvah eyvah desene yakinda ban yegecegim..
-
allah razı olsun rene abü elinize sağlık
-
Süper olmuş hoca sağol.Özellikle şu aşk bölümünün anasayfadan kaldırılması iyi olmuş.Her aşık olan başlık açıyordu.
-
Bugünden bu kıstaslara sahip olupda sürekli aynı polemileri taşıyacak şekilde açılacak tartışmayı hakaretlere boğacak kişide uyarılacaktır , Örneğin " bir konu açılır X hakkında , A müridi yazar ; X lerin hepsinin aq " Lütfen boş mesajlar yazmayalım en azından bu siteye bir büyüğünüz bakacakmış gibi yazın.
Eski konuları lütfen uplamayın.. Tarihine bakarsanız zaten görürsünüz eski olduğunu konunun.. Neyse anasayfada görülme durumu halloldu.
Birbirimizi kırmadan yolumuza devam edelim , hepsi iyiliğimiz için;) -
Kimse sıkıyönetim olduğunu düşünmesin, yönetim forumun iyiliği için azıcık sıkıyor, o kadar.
Hepimize hayırlı olsun! :)
-
aşk bölümünü niye kaldırdın bea baskan ne güzel isteyen şiiryerini yazıyordu bea
-
aşk bölümünün kaldırıldıgı yok yazan yine yazsın ancak konuların sıklıgı ve bu tür konuların sürekli tekrarı anasayfayı işgal etmeye başladıgından çözüm olarak böyle bir yol sunuldu ..
-
Güzel bir karar, hayırlı olsun :)