Site Yönetimini Tekrar Ele Alıyorum...
-
chat gerçekten isabetli olur.herkesin tanışıp kaynaşabileceği bi şey süper fikir =)
-
yaşasın küfür etmek aq
-
Madem site yönetimini teslim aldın. Birkaç önerim var eğer umursarsan:
Öncelikle sitenin sloganını değiştir. Software & Internet Security olmasın. Çünkü artık tahribattaki hiçbir konu bu sloganın gerektirdiğini gerçekleştirmiyor. Anasayfaya baktığınızda film önerilerinden tutun, milletin yaşamına, film paylaşımlarından siyasi haberlere kadar saçma sapan şeyler var. Artık tahribatın birşeyler üretmesi gerek. Bu konular tartışılmasın demiyoruz ama sınırlama getirilsin. Artık hack, güvenlik, network, işletim sistemleri hakkında daha çok dökümanlar konular açılsın. Bir gazla başladım çeviri yapmaya. Yok arkadaş millet salak muhabbetler peşinde. Hani boş konuşmakla olmaz dedim, ben de katkıda bulunayım, milletin ilgisi yok. Bence ya buna önlem alınsın, ya da slogan değiştirilsin. Çünkü artık tbt bilişim forumu değil. Sıradan bir forum. Küfür olayında esneme ise siteyi daha da çocuk forumuna dönüştürecek. Her hafta film önerisi gibi başlıkların açılmasını saçma buluyorum. O aynı konuları silmeyip de, referandumda neden evet denilmesi gerektiğini anlatan sınırlı sayıdaki yazıların silimesini daha da saçma buluyorum.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------küfür serbest die herkes durmadan koymasında yeter :D
-----------------------------sen ne biçim kızsın ya :)
chat işine gelince fazla müridler kaynaşınca hep bokluk çıkıyo:) uzaktan uzaktan sevin :)
-
küfür serbest olursa koyan koyana olur. doğu expresi gibi olur millet.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
chat işine gelince fazla müridler kaynaşınca hep bokluk çıkıyo:) uzaktan uzaktan sevin :)
----------------------------- -
sunyy2003 bunu yazdı:
bugün mü nbaşladı rene ya 155 diyor adam ya böle bişi mi var biz bir başladık 460 bizimki bittiyse reneninkide biter :D
-----------------------------kısadönem yapıyor demekki
-
diamonique bunu yazdı:
Madem site yönetimini teslim aldın. Birkaç önerim var eğer umursarsan:
Öncelikle sitenin sloganını değiştir. Software & Internet Security olmasın. Çünkü artık tahribattaki hiçbir konu bu sloganın gerektirdiğini gerçekleştirmiyor. Anasayfaya baktığınızda film önerilerinden tutun, milletin yaşamına, film paylaşımlarından siyasi haberlere kadar saçma sapan şeyler var. Artık tahribatın birşeyler üretmesi gerek. Bu konular tartışılmasın demiyoruz ama sınırlama getirilsin. Artık hack, güvenlik, network, işletim sistemleri hakkında daha çok dökümanlar konular açılsın. Bir gazla başladım çeviri yapmaya. Yok arkadaş millet salak muhabbetler peşinde. Hani boş konuşmakla olmaz dedim, ben de katkıda bulunayım, milletin ilgisi yok. Bence ya buna önlem alınsın, ya da slogan değiştirilsin. Çünkü artık tbt bilişim forumu değil. Sıradan bir forum. Küfür olayında esneme ise sitenin daha da çocuk forumuna dönüştürecek.
-----------------------------Aslında yazabilen herkes bir program yazsın ve sonra elene elene oylama yapılsın. İlk 3e giren programların sahipleri @tahribat.com uzantılı mail, madalya ve nick altına yazı yazdırabilsin.
Hem programlama camiası hareketlenmiş olur, hem programcılar hareketlenmiş olur hem de ortaya ilginç fikirler çıkabilir.
-
rene her çarşı izninde siteye girip ortalığın a. kor :)
holy 'e de fazla güvenmeyin, sorun varsa tek kişiyi banlamaz o konudaki herkesi banlar :D
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------rene her çarşı izninde siteye girip ortalığın a. kor :)
holy 'e de fazla güvenmeyin, sorun varsa tek kişiyi banlamaz o konudaki herkesi banlar :D
-----------------------------hoca 30 gün yok yemin edene kadar çarşı yok :))) rahat ol sen :)