folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Sitede Kuralların Uygulanması Hakkında

Sitede Kuralların Uygulanması Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı

Ne Renard'ı ne de by_tet i tanımam

Sende beni yanlış anlama hocam, madem doğrulucuk yapıyoruz merakımdan soruyor ve nacizane şekilde merakımı gidermeni istiyorum 

Renard'ı tanımıyorum demişsin ama 01 Şubat 2014 tarihinde üye olmuşsun 

01 Şubat 2014 Tarihinde Renard Profilne " Hoş Geldin Hocam :) " Yazmış 

Bu tanıdığım anlamına gelmez sanırım. Profilime yorum yazan 3 kişiden 2 sini tanımıyorum. Sadece DadasAdam ile bir ticaretimiz oldu tahribat üzerinden. Forumda tek tanıdığım kişi kefilim unbalanced . Onun dışında kimseyi tanımıyorum hocam. Konuyu açma amacımda modların kafasına göre siteyi yönettiğine (ki hala kuralları hiç okumadıklarından adım gibi eminim) inanmamdı.

@by_tet konunu sonuna kadar okudum. İlk mesajımda bold olarak belirttiğim nottada sonuna kadar haklı olduğunu yazdım zaten. Çünkü Renard'ın satış konusunda Yazılım sonlanma zamanı sınırsız diye belirtmiş ama ortada bir lisans yok. Tekrar belirteyim sonuna kadar haklısın.

Şimdi o noktada olay da karışık. Aslında yazılım lisansı da var ve site çalışıyor. Onun vaad ettiği herşey varm. Hiti olan lisanslı teması olan alan adıyla beraber bir site. Bu yüzden dolandırılmadım.

Fakat lisans yapımcısından alınmamış muhtemelen kırılmış ama kendi satın aldığını iddia ediyor, domainim (şuan da canlı olarak bakabilirsiniz) ortağının(!) sitesine yönlendirilmiş. r10da hesabı yoktu güya. Veritabanım falan klonlanmış başka sitede birebir aynısı var. Sözün özü kaçıncı yazışım bilmiyorum. Kandırıldım.

Ağzımdan da banlansın vs sözü çıkmadı dikkat edin dedim. Daha fazla kanıt istenilseydi eklerdim bile fakat yapımcıyla konuşmam dahi yeterli oldu. Yönetim de banladı.

Şimdi senin dediğin durumla benim dediğim konunun ne alakası var? Dolandırılmak paranın karşılığında eksik hizmet almak veya hiç alamamak. Benimki eksik değil hizmetimi aldım. Fakat yüzlerce fakatla. 

Sende Tarikat felsefesi oturduğu zaman neden böyle bir konu açtığımı anlarsın hocam..

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı

Göz göre göre mürid müridi dolandıracak birde dolandırılan mürid ceza alacak dolandırıldım dediği için ?

Kusura bakmada hocam seninde o zaman inş burda ters bir işin olur o zaman görürüm senide öyle işmi olur ?? İki kişiyide tanımam etmem birisi dolandırıldım dedi diğeri ben sattım beni bağlamaz dedi banı yedi burda yanlış olan nedir?

Adam demiyorki lisannsız sattım yalan söyliyor veya sattım lisansıda şu veya tmm hiç sorun deil bir daha lisans alıyım ? Yavuz hırsız misali gibi üste çıkıyordu arkadaş. Bence sende multisi filan veya yakın arkadaşı olabilirsin !!!

Ters bir işim oldu zaten hocam. Onda da sağolsun mod arkadaşlar konuyu sildiler. Gerçekten ihtiyacım vardı. Yeğenimi rahatsız eden bir sapık vardı, evliliğini bitirme aşamasına getirmiş sağolsun. Tahribat ailedir diye bir konu açtık o da silindi. Bende aynen senin söylediğini söyledim. Umarım bu olay herkesin başına (özellikle konuyu silen modun) gelir diye içtenlikle dua ettim.

by_tet in olayına gelince tekrar söylüyorum sonuna kadar haklı. Renard bırak siteyi lisanssız sattığını kabul etmesi satış konusuna lisans süresinin sınırsız olduğunu bile yazmış

Titanyumun gücü adına!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Hocam kusura bakma da bi siktir git ya. Renardı vs tanıyorsun demicem ben ama bu konular açılmasa ortam nasıl stabil kalıcak aq? Kimin ne olduğunu görüyoruz TBT den uzaklaştırılıyorlar. Gerek yok böyle insanlara. Arkadaş o konuyu açmasa aynı gereksiz bir başkasını daha dolandırıcaktı bu sefer diğer dolandırılan kandırılan açıcaktı o konuyu. Adam açmasın da seni beni mi siksinler aq.

Apolitik tarafından 03/Oca/16 11:19 tarihinde düzenlenmiştir

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    ApuLitik bunu yazdı

Hocam kusura bakma da bi siktir git ya. Renardı vs tanıyorsun demicem ben ama bu konular açılmasa ortam nasıl stabil kalıcak aq? Kimin ne olduğunu görüyoruz TBT den uzaklaştırılıyorlar. Gerek yok böyle insanlara. Arkadaş o konuyu açmasa aynı gereksiz bir başkasını daha dolandırıcaktı bu sefer diğer dolandırılan kandırılan açıcaktı o konuyu. Adam açmasın da seni beni mi siksinler aq.

Ben buna itiraz etmedim ki zaten? İyiki banlandı.

Titanyumun gücü adına!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    UTHO bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

Valla modlar ve adminler adam kayırıyor yoksa bu konuyu silerlerdi destek@tahribat.com ' a mail at derlerdi . Bende şikayetçiyim .

Ben admin modlara aylik 500 tl rüşvet veriyorum. 

Benim hiç bir konumu silmiyorlar.. 

Ekstra 250 tl verdigimde,  istedigime küfür ediyorum banlanmiyorum. 

:) 

Bende diyorum ki her konudan çıkıyor ama hiç birsey olmuyor buna. Merak ediyordum. 

Kim bu modlar. Halk cevap istiyor :)

logona gelince Allah kahretmesin beni :) aklimda. bir oturamadim. Gökten misafir yağıyor bize

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

İsyan, devrim, evrim! :)

Şaka bir yana şimdi kurallar bölümüne baktım da konu başlığı altında en az 6 tane ihlal edilen kural gördüm. Özellikle bazı paylaşımlar "eski tarihli bazı üyelere" serbest gibi görünüyor. 

Rene, zamanında bu dolandırıcı meselelerine kökten çözüm için manifesto yayınlayıp ortalığı haşlamıştı. Kendi sorumluluğunuz vs. diye belirtmişti. Ama tabi her resmi Türk kurumunda da olduğu üzere duygu işin içine girdi mi yazılanın anlamı kalmıyor. 

http://www.tahribat.com/forum/dikkat-yonetimden-duyurudur-205306

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı

Ne Renard'ı ne de by_tet i tanımam

Sende beni yanlış anlama hocam, madem doğrulucuk yapıyoruz merakımdan soruyor ve nacizane şekilde merakımı gidermeni istiyorum 

Renard'ı tanımıyorum demişsin ama 01 Şubat 2014 tarihinde üye olmuşsun 

01 Şubat 2014 Tarihinde Renard Profilne " Hoş Geldin Hocam :) " Yazmış 

Bu tanıdığım anlamına gelmez sanırım. Profilime yorum yazan 3 kişiden 2 sini tanımıyorum. Sadece DadasAdam ile bir ticaretimiz oldu tahribat üzerinden. Forumda tek tanıdığım kişi kefilim unbalanced . Onun dışında kimseyi tanımıyorum hocam. Konuyu açma amacımda modların kafasına göre siteyi yönettiğine (ki hala kuralları hiç okumadıklarından adım gibi eminim) inanmamdı.

@by_tet konunu sonuna kadar okudum. İlk mesajımda bold olarak belirttiğim nottada sonuna kadar haklı olduğunu yazdım zaten. Çünkü Renard'ın satış konusunda Yazılım sonlanma zamanı sınırsız diye belirtmiş ama ortada bir lisans yok. Tekrar belirteyim sonuna kadar haklısın.

Doğru söylüyor olabilirsin olmayabilirsin de ben açıklama yaptım bir nevi merakımı giderecek savunma istedim sende karşılığınıı verdin sadece üye olduğun gün yorum atılması ağır çelişki geldi bana 

Mutlisin demiyorum bir multiye göre oldukça aktifsin, tanışma dostluk olabilir diye düşündüm. 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    UTHO bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

Valla modlar ve adminler adam kayırıyor yoksa bu konuyu silerlerdi destek@tahribat.com ' a mail at derlerdi . Bende şikayetçiyim .

Ben admin modlara aylik 500 tl rüşvet veriyorum. 

Benim hiç bir konumu silmiyorlar.. 

Ekstra 250 tl verdigimde,  istedigime küfür ediyorum banlanmiyorum. 

:) 

Bende diyorum ki her konudan çıkıyor ama hiç birsey olmuyor buna. Merak ediyordum. 

Kim bu modlar. Halk cevap istiyor :)

logona gelince Allah kahretmesin beni :) aklimda. bir oturamadim. Gökten misafir yağıyor bize

500 tl verirsen aracı olurum :) 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı
    ApuLitik bunu yazdı

Ben buna itiraz etmedim ki zaten? İyiki banlandı.

E tamam da adam uyarmasaydı banlanmicaktı. Tahribatın suçu şöyle böyle demedi ki tahribata o müridi şikayet de etmedi. Bu herif bunu yaptı dikkat edin dedi. Kimin ne olduğunu görmek için bu konular gerekli bence.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Kurallar da böyle bir madde bulunuyor olması vakti zamanin da bu konuda çok fazla konu açılmasıydi. Son zamanlar da o kadar fazla konu açılmadigi için bence istisnai olarak böyle bir uygulama yapılmış olması yerinde bir karar. Kanunlar da bile duruma göre esneklik olabiliyorken bence gayet adil ve doğru bir davranış olmuş 

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
Toplam Hit: 7508 Toplam Mesaj: 44
kurallar modların kurallardan haberi yok