folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sitem Google"Da Alt Sıralara Düşüyor

Sitem Google"Da Alt Sıralara Düşüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum site haritasıyla alakası yok .. sen o kelimeye backlink kas  ve sitende o kelimeyi belli yoğunlukta geçir .. tagıyla ve senin sitene yönlenecek şekilde olsn..

hacı senin dediğin gibi yapı mühendisi ve yanında bi kaç tane daha aramaya üste çıkmak istiyorum

ilk 3 e eskiden oynuyordum çömezken geliştirdim düştü anlamadm nese sana biş dicem

şimdi bende 4-5 tane boşda google lın indexlediği domain var. onlara yapım aşamasında indexi basayım alt taraflarada senin dediğin gibi kod eklesem yalnızz o domainler aramadaki sözcüklerle alakası yok olurmu?

yoksa rankı yüksek sitemi lazım hacı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    usta senin sitenle alakası olan sitelere ekle.. diğer sitelerle ugrasma hiç.. alakalı ve PR değeri senin pr değerinin en fazla 2 PR fazla olanından link al.. diğer bir kaç sözcüğü ise <a title=""> etiketinin içine koy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

iyide oda para ister aq. nese saol bakayım bakalım ne olacak bişiler yapmaya çalışalım

tşklr site haritasınıda ekleyecem en azından indexlemeyi hızlandırır ama otomatik harita yapacak konulara göre bi modül lazım nuke için yoksa her gün veya haftada en az 1 tane site haritası için taratıp kod almam lazım. ağustosa askere giyom hacılar (: otomatik bişi lazım bilen varsa size zahmet attırsa bana

başka fikirleri olan arkadaşlar olursa lütfen yazsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

Kardeşler teşekkürler herkese.

Google amca yapı mühendisi aratıldığında benim sitemi [ Www.Yapimuhendisi.Com ] eskisi gbi 3. sırada gösteriyor artık.

Walla neden oldu derseniz RootB nin dediğinide yaptım diğer arkadaşın dediği site haritasıda yaptım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Bolvadinli bunu yazdı:

Kardeşler teşekkürler herkese.

Google amca yapı mühendisi aratıldığında benim sitemi [ Www.Yapimuhendisi.Com ] eskisi gbi 3. sırada gösteriyor artık.

Walla neden oldu derseniz RootB nin dediğinide yaptım diğer arkadaşın dediği site haritasıda yaptım.

evet ama çok aranan bir kelime değil ..

önemli olan hit kelimelerde üst sıralara oynamak..

daha da önemli olan istediğini başarmıs olman..inş. hitin de yükselir

Toplam Hit: 2082 Toplam Mesaj: 16