Sitem Hacklendi !
-
adama bı kac laf sole,benım soyledıgımıde ılet :)
"Ich fick deine nayş(bole yazılmıo ama ıdare et :D)"
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
aksata bunu yazdı:
bu arada milw0rm ne ayakı bilen var mı açılmıyor
Milworm geçen sene kapandı :| Sahibi rahmetli oldu :| Ayaktamı uyuyon hocam :D
-----------------------------ölmedim diyodu tivittırda
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
CodeInside bunu yazdı:
-----------------------------x3uqm4 bunu yazdı:
aksata bunu yazdı:
Milworm geçen sene kapandı :| Sahibi rahmetli oldu :| Ayaktamı uyuyon hocam :D
-----------------------------aynen ben dicektim :D
bende dicektim :P
bi daha soran g*t olsun -
inanamıyorum arkadaşlar yahu
şimdi Team speak serverini açtım girdik geldi sizi mahvedecem dedi Yine makinanın şifresi değişti.
Böyle birşey olamaz yahu :S
-
x3uqm4 bunu yazdı:
piskopatix bunu yazdı:
Yedekleri Aldım Hocalar
Fakat Adam benim dedicated sunucuya dalmış heral Win 2003 var makinada adam pası değiştirmiş :S
Nası girer benim makinama yahu pasım parantezli noktalı bir kombinasyondu. Bi türlü aklım ermiyor
Host'u nerden aldın? Mesela 4-5 ay önce arkadaşım bi host önerdi. oraya taşınmıştım. hostcu şifreyi başkalarına söylemiş. söyledigi kişide index atmış ftpye. 30 tanede isim var altında. bu ftpye dosya atmak için 30 kişimi uğraşmış bilmiyorum artıkh :D senin olayda böyle olabilir. sorun hostunda hocam. sende degil.
-----------------------------Hocam host keywebden 5 senedir kullanıyorum hiç sorun yoktu.
keyweb.de şirket sağlamdır ama benim makinada bi ibnelik var nerden giriyo bu adam makinanın şifresini nerden değişiyo
-
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------x3uqm4 bunu yazdı:
piskopatix bunu yazdı:
Yedekleri Aldım Hocalar
Fakat Adam benim dedicated sunucuya dalmış heral Win 2003 var makinada adam pası değiştirmiş :S
Nası girer benim makinama yahu pasım parantezli noktalı bir kombinasyondu. Bi türlü aklım ermiyor
Host'u nerden aldın? Mesela 4-5 ay önce arkadaşım bi host önerdi. oraya taşınmıştım. hostcu şifreyi başkalarına söylemiş. söyledigi kişide index atmış ftpye. 30 tanede isim var altında. bu ftpye dosya atmak için 30 kişimi uğraşmış bilmiyorum artıkh :D senin olayda böyle olabilir. sorun hostunda hocam. sende degil.
-----------------------------Hocam host keywebden 5 senedir kullanıyorum hiç sorun yoktu.
keyweb.de şirket sağlamdır ama benim makinada bi ibnelik var nerden giriyo bu adam makinanın şifresini nerden değişiyo
Bilgisayarında trojan olmasın? Şifreni almıştır belki o şekilde? Keylogger falan?
stargazetesi evet diyodu bi ara ölmeden önce ama ondan sonra öldü :D
@aksata, bişey demedik hocam :D -
bak hacı.ben back track ile işte çok 2003 server şifresi değişdirdim.
yani senin dediğin ?;*%?Y*( şekilinde şifreleri sistem şifrelermiyor.şifreliyorda bu şifreleme karakter ne olursa olsun bulunuyor.
sana diyeceğim şifreni boşluklarla yap mesala: :%;(6tane boşluk)Ⅶ(*Ⅶ (4tane boşluk)
bak buluyormu.
tabi başka ihtimalde var.yani trojan felan.onu hacker arkadaşlara sor :)
-
Yapan p.çin sitesi Online oldu üye oldum adamların hepsi sitede mevcut, Bunları yasal olarak nasıl parmaklarım ?
Biraz yardım edin bunlar hakkında bilgi toplamaya,
Hostingim ipsinin olmadığını söyledi logların makinamda tutulduğunu ve adamın herşeyi sildiğini ve format atılması gerektiğini söyledi.burda takılıyo hackercikler çoğunun yaşlarıda profillerine göre 15 17 arası.
u-habbo.net
Bunları analarından doğduklarına pişman etmek istiyorum. Haklarında bulacağınız herşey benim lehime olacaktır. -
aksata bunu yazdı:
-----------------------------sahibi neti bıraktı
-
hacu buraya email at yada ara yardımcı olurlar belki: http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/iletisim.html