Sitem Hacklendi Sorularım Var.
-
indexe koptum hocam ya tam bobilere koyulcak şey olmuş :D
kesin sorunları var :D
-
şu anda ordaki mail adresiyle konusorum msn de çok kafa dengi birisi kız arıyor kendisine (ciddiym ) :D:D
-
Hayatımda gördüğüm en gerizakalı indexi...
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
şu anda ordaki mail adresiyle konusorum msn de çok kafa dengi birisi kız arıyor kendisine (ciddiym ) :D:D
-----------------------------şey gibi oldu bu,
2 yaşındaki kedimi çiftleştirmek istiyorum ilanları gibi.
-
ELEMANLA KONUŞTUM BENDEN ALTAKİ YAZDIKLARINI TAHRİBATTA YAZMAMI RİCA ETTİ
Ben ApoCalypse TrogLoger i Kodlıyan... Hiç Bir Anti-Virüs Gormez ve Sen Şimdi Pc Ne Girilmediğini İdda Ediyorsun ... 1 Seni Nasıl Hacklerim.... Sitene İndex Caktımda İndex e Sadece Ufak Bi Kodcuk Eklerim .js dosyası ile downloader yaptrrm ve calstrrm pc nde TrogLoger-Server.exe yi makinandaym tmmı.. Şimdi Yapabileceklerim.. Ekranını İzler Kontrol Ederim WebCamını İzler Kontrol Ederim vs.. Alttaki Resim Size Acıklar Neler Yapabiliceğimi ...
http://www.brillanthome.com/basin/aysem.htm
-
Meraqk ettim hangi host hocam acikca vermek istemiyorsan pm atarmisin :)
-
niye yazmıyon hocam ciddi hostu :) ben de host alcam kıllandım bak. birhost sağlam mı :)
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------niye yazmıyon hocam ciddi hostu :) ben de host alcam kıllandım bak. birhost sağlam mı :)
-----------------------------
Hocam aman aman sen sen ol turklerden sakkin sakin ola host alma benden tavsiye.... -
aero bunu yazdı:
-----------------------------ELEMANLA KONUŞTUM BENDEN ALTAKİ YAZDIKLARINI TAHRİBATTA YAZMAMI RİCA ETTİ
Ben ApoCalypse TrogLoger i Kodlıyan... Hiç Bir Anti-Virüs Gormez ve Sen Şimdi Pc Ne Girilmediğini İdda Ediyorsun ... 1 Seni Nasıl Hacklerim.... Sitene İndex Caktımda İndex e Sadece Ufak Bi Kodcuk Eklerim .js dosyası ile downloader yaptrrm ve calstrrm pc nde TrogLoger-Server.exe yi makinandaym tmmı.. Şimdi Yapabileceklerim.. Ekranını İzler Kontrol Ederim WebCamını İzler Kontrol Ederim vs.. Alttaki Resim Size Acıklar Neler Yapabiliceğimi ...
http://www.brillanthome.com/basin/aysem.htm
-----------------------------ulan bende artık bilinçlendi insanlar falan diyordum ama bakıyorumda böyle bebeler hala piyasada ve acı gerçek ki hep kalacaklar gibi :Z
-
Harbi harbi dengesiz lan bu :D...Sorunlu :D