Sitem Hacklendi Sorularım Var.
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------Hiç gerek yok server'a giren hacker dnsleri degiştirir,sitenin root dosyasının yolunu harddiskteki bir dosyaya döndürür index'i o dosyaya yerleştirir yaparda yapar herşeyi gectim serverlarda her site için bir adet cd hayal bile edemiyorum:S
-----------------------------bu cocuk o kadarını düşünebilir mi ki sence :) bırakın abi ya..
-
çok var piyasada böye çoook.
-
ya a.k salağı hadi kurulu cms sisteminde değişiklik yapacaksın modül yükleyeceksin kod düzenlemesi yapacaksın o zaman ne olacak hadi forum üeyeler avatar yükleyecek o zaman ne olacak ? hadi onu kısıtladın çıkar cd yi tekrar yazdır tekrar tak anasının hörekesi böyle saçma bir düşünce olamaz ayrıca cd den okuma hızıyla hdd ninkisi bir mi ? veri table cd taktın diyelim ozaman hddden farkı ne olur boş konuşmuş bu abaza
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
ya a.k salağı hadi kurulu cms sisteminde değişiklik yapacaksın modül yükleyeceksin kod düzenlemesi yapacaksın o zaman ne olacak hadi forum üeyeler avatar yükleyecek o zaman ne olacak ? hadi onu kısıtladın çıkar cd yi tekrar yazdır tekrar tak anasının hörekesi böyle saçma bir düşünce olamaz ayrıca cd den okuma hızıyla hdd ninkisi bir mi ? veri table cd taktın diyelim ozaman hddden farkı ne olur boş konuşmuş bu abaza
-----------------------------aynen..
-
Bence indexi içtikten sonra yazmış...
-
Hahaha... Ne gerizekalı adamlar var ya :)
Bunları gördükce hackle ugrastıgım icin utanıyorum kendimden :)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Hahaha... Ne gerizekalı adamlar var ya :)
-----------------------------utan bencede :)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Hahaha... Ne gerizekalı adamlar var ya :)
-----------------------------msn patlatmayı biliyor musun sen O.o
-
Yeah bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------msn patlatmayı biliyor musun sen O.o
-----------------------------Ooo,msn patlatırııım zikript çekeriim mayzukul databeyzini indiriim vs vs vs
-
Allah im ya.. 30 dakika oldu hala guluyorum. Bu adam harbi mal a.q. SS de mal kendi kendine virus bulastirmis sonrada falan yere girdim diye hava atiyor. zuahahahah