folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sitemin Yeni Tasarımını Nasıl Buldunuz ?

Sitemin Yeni Tasarımını Nasıl Buldunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

@sirri @nomm

hocam zaten o şekilde olacak oralar. eski konularda içerik yazmamıştım. deneme yapma amaçlı eklendiği için öyle görünüyor. konular çoğaldıkça düzelecektir. ayrıca yerli torrent'e bi süre ara verdim. hesabın ratiosunu yoluna koyayım başlarım paylaşımlara.

@kuytul

doğrudur hocam zaten toplasan 20 konu filan var sitede. türkçe dublaj eklemeye başlayacam yakında. ama yerli torrent siteleri sağolsun epey uğraştırıyorlar insanı.

@cemnet

hocu oralarda erken düşüyor nete o yüzden öyle denk gelmiştir. misal jack reacher'de uzun süre öyle idi. dvd çıktığında siteye eklerim rahat rahat izlersin :F

@darkfeo

ilginç bi tespit hocam. zaten siteyi güzel yapan bence o bar'ın sürekli hareketli olması sabit kalmaması bi yerde.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam peki torrent dosyasındaki veriler kendi sunucundan mı yoksa farklı bir trackerda hesabın varda oradan torrent dosyası mı paylaşıyorsun.

Eğer 2. söylediğim ise sitedeki torrent dosyalarının popülerliği arttığında yani o dosyaları farklı iplerden çekildiği anlaşılırsa üyeliği banlarlar bütün dosyaları tekrar düzenlemen gerekir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam peki torrent dosyasındaki veriler kendi sunucundan mı yoksa farklı bir trackerda hesabın varda oradan torrent dosyası mı paylaşıyorsun.

Eğer 2. söylediğim ise sitedeki torrent dosyalarının popülerliği arttığında yani o dosyaları farklı iplerden çekildiği anlaşılırsa üyeliği banlarlar bütün dosyaları tekrar düzenlemen gerekir.

aynen hocam 2. şıkta ki olay. zaten o yüzden üyelik ile çalışmayan yerlere ağırlık veriyorum.

yerli olarakta bitturk bu konuda sıkıntı yaşatmıyor diye onlarla çalışıyorum.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Daha kullanışlı olmuş hocam eline sağlık 

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Ben beğenmedim :F

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek

şık, güzel, sade

benden +1  ;)

Who is detCode?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

şık olmuş hocam :) Blogum için tasarım şablonundan biraz çalıcam :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Ben beğenmedim hocam. :W

hay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

site bi tek ben demi çok geç açılıyor :/

Toplam Hit: 2733 Toplam Mesaj: 30