Sitemin Yeni Tasarımını Nasıl Buldunuz ?
-
@sirri @nomm
hocam zaten o şekilde olacak oralar. eski konularda içerik yazmamıştım. deneme yapma amaçlı eklendiği için öyle görünüyor. konular çoğaldıkça düzelecektir. ayrıca yerli torrent'e bi süre ara verdim. hesabın ratiosunu yoluna koyayım başlarım paylaşımlara.
@kuytul
doğrudur hocam zaten toplasan 20 konu filan var sitede. türkçe dublaj eklemeye başlayacam yakında. ama yerli torrent siteleri sağolsun epey uğraştırıyorlar insanı.
@cemnet
hocu oralarda erken düşüyor nete o yüzden öyle denk gelmiştir. misal jack reacher'de uzun süre öyle idi. dvd çıktığında siteye eklerim rahat rahat izlersin :F
@darkfeo
ilginç bi tespit hocam. zaten siteyi güzel yapan bence o bar'ın sürekli hareketli olması sabit kalmaması bi yerde.
-
Hocam peki torrent dosyasındaki veriler kendi sunucundan mı yoksa farklı bir trackerda hesabın varda oradan torrent dosyası mı paylaşıyorsun.
Eğer 2. söylediğim ise sitedeki torrent dosyalarının popülerliği arttığında yani o dosyaları farklı iplerden çekildiği anlaşılırsa üyeliği banlarlar bütün dosyaları tekrar düzenlemen gerekir.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam peki torrent dosyasındaki veriler kendi sunucundan mı yoksa farklı bir trackerda hesabın varda oradan torrent dosyası mı paylaşıyorsun.
Eğer 2. söylediğim ise sitedeki torrent dosyalarının popülerliği arttığında yani o dosyaları farklı iplerden çekildiği anlaşılırsa üyeliği banlarlar bütün dosyaları tekrar düzenlemen gerekir.
aynen hocam 2. şıkta ki olay. zaten o yüzden üyelik ile çalışmayan yerlere ağırlık veriyorum.
yerli olarakta bitturk bu konuda sıkıntı yaşatmıyor diye onlarla çalışıyorum.
-
Daha kullanışlı olmuş hocam eline sağlık
-
Ben beğenmedim :F
-
şık, güzel, sade
benden +1 ;) -
şık olmuş hocam :) Blogum için tasarım şablonundan biraz çalıcam :)
-
Ben beğenmedim hocam. :W
-
site bi tek ben demi çok geç açılıyor :/