Sitenize Hit Çekmek Çok Kolaylaştı. Buyrun Yeni Google Servisi
-
Evet arkadaşlar google hayatının hatasını yaptı ve hot searches uygulamasını devreye soktu.
Önceden niche kelimeleri bularak öne çıkan sitelerin biraz canı sıkılacak.
Bu servis şu anda sadece amerikada geçerli bir servis ve en çok aranan popüler kelimeleri yada konuları size saatlik olarak sunuyor.
Kısacası burdan bilgileri çekip çekip iş yapabilirsiniz.
İşini bilen adamlar için bulunmaz bir fırsat. Kolay gelsin :)
-
vaay. diğer ülkeler içinde böyle birşey çıkartcakmı
-
ise yarar tr icinde yapsanlar keske
-
Zamanla muhakkak çıkar ama google başına nasıl bir bela açtı bunun farkında değil :D
Artık botlarını güncellermi yoksa donu indirip gezermi bilmiyorum. internet şu an itibarı ile tam bir çöplük olma yoluna girmiştir. yabancı forumlar çalkalanıyor.
-
şimdi bunlar son 1 saatte en çok aranan kelimeler mi ?
tr'de devreye girdiğinde büyük komedi olur onu söyliyim sırf gülmek için günde bir kaç kez girerim oraya
-
Kreyzi bunu yazdı
şimdi bunlar son 1 saatte en çok aranan kelimeler mi ?
tr'de devreye girdiğinde büyük komedi olur onu söyliyim sırf gülmek için günde bir kaç kez girerim oraya
abd için evet
-
ErotikPanda bunu yazdı
Zamanla muhakkak çıkar ama google başına nasıl bir bela açtı bunun farkında değil :D
Artık botlarını güncellermi yoksa donu indirip gezermi bilmiyorum. internet şu an itibarı ile tam bir çöplük olma yoluna girmiştir. yabancı forumlar çalkalanıyor.
bence bi planları vardır. Bu işi yapıyolarsa sonuçlarınıda düşünmüşlerdir :)
Amaçları ne yakında öğreniriz belki.
-
adamlar rss bile vermişler resmen :D php ve ya asp bilseydim hemen bir script kodlar satmaya başladım amk :P
-
sLeymN bunu yazdı
adamlar rss bile vermişler resmen :D php ve ya asp bilseydim hemen bir script kodlar satmaya başladım amk :P
o sistem oturmadan php script mi yapılır, daha çok oynarlar o sistemle,
Google da aynı ip den peş peşe aramalar bile bloklanıyor.
Du bakalım ne olacak bu arada
Konu HORT ladı sanırm..
-
SnipeTR bunu yazdısLeymN bunu yazdı
o sistem oturmadan php script mi yapılır, daha çok oynarlar o sistemle,
Google da aynı ip den peş peşe aramalar bile bloklanıyor.
Du bakalım ne olacak bu arada
Konu HORT ladı sanırm..
Daha yeni açtım ne hortlaması :D
Bu arada evet haklısın değişmeler olur fakat ilk gelen işi kapar.
Değiştirselerde sende deiştireceksin yani uğraşacaksın. Biliyosun ilk meşur olan hep akılda kalır o yüzden işi bilenler bence başlasın ki yabancı forumlar yıkılıyo millet abanmış durumda
-
Madem öyle açalım biraz daha,
O siteden en aktif konuları çekip hızlı index alan bir siteye yeni makalemi ekleyeceksin ?
Yada ne yapacaksın işte ? benim aklımda şimşekler çakamıyorda