folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sitenize Hit Çekmek Çok Kolaylaştı. Buyrun Yeni Google Servisi

Sitenize Hit Çekmek Çok Kolaylaştı. Buyrun Yeni Google Servisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hiç seo ve bot la uğraşmamış biri olarak soruyorum ordaki kelimeleri çeksek yeter mi  "Randy Travis" olarak alsak yeter mi başka bir şeye ihtiyaç var mı

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    SysTeMeRRoR bunu yazdı

ise yarar tr icinde yapsanlar keske

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

Madem öyle açalım biraz daha,

O siteden en aktif konuları çekip hızlı index alan bir siteye yeni makalemi ekleyeceksin ? 

Yada ne yapacaksın işte ? benim aklımda şimşekler çakamıyorda 

Hocam öncelikle blogspot bir blog açıp ( ingilizce) daha sonra sırf buradan konu çekerek olayların gidiş geliş hit seviyesini kendince analiz edebilirsin. ( ayrıca sandbox durumunuda )

Daha sonra buna göre kelime seçerek yada direk haberi girerek hit çekme yöntemine girebilirsin.

Özellikle global hizmet verecekler için uygun bir durum.

Bunun dışında işi ticarete dökmek isteyenler şimdiden rss ile anlık çekerek bot yapmışlar. Direk satıyorlar hani güncel haber yada ekleme diyerekten.

Edit : düşünsene googlede en çok aranan 500.000 anlık aranma hacimli haberler botumuz ile anında sitenizde diye reklam olayına girsen satışın amk sın gibime geliyo :D

iLLuMiNaTi tarafından 09/Ağu/12 15:35 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

hiç seo ve bot la uğraşmamış biri olarak soruyorum ordaki kelimeleri çeksek yeter mi  "Randy Travis" olarak alsak yeter mi başka bir şeye ihtiyaç var mı

Hayır yetmez. 

Öncelikle oradaki haberler ingilizce haberler. sen bunu türkçeye çevirip yaparsan bir nebze ( sitenin anlık index aldığını düşünerek söylüyorum )

Ayrıca artık sadece isim etiket devri kapandı.

Etiket olarak örnek : randy travis kimdir, randy travisle ilgil son haberler, randy travis bu sefer ne yaptı şeklinde soru cümleleri ile yaklaşmalısın ki google aramalarda bu soruları direk sana yönlendirsin. Unutulmamalıdır ki google akıllı arama robotu değil kelime arma robotudur.

Toplam Hit: 2684 Toplam Mesaj: 15