Siteye Üye Olan Çözmezler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Comez arkadaslar merak etmesın bu sıte ne "x. comez alım comezlerı gordu" sımdı sorsan kımse hatırlamaz kım comezdı dıye yakındır bıter comezlıgınız yeterkı kurallara uyun :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    Comez arkadaslar merak etmesın bu sıte ne "x. comez alım comezlerı gordu" sımdı sorsan kımse hatırlamaz kım comezdı dıye yakındır bıter comezlıgınız yeterkı kurallara uyun :)

usta sanırım DJ_Alper x.comez alimi comeziydi yanlıs hatırlamıyorsam=) 

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    comeze comez yazisindan dolayi hakaret edenin isminin altinda sonsuz comez alim comezi yazariz sorun giderilir :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ayıp olm ya çömezlere çömez demeyin :)

hepimiz tarikatçıyız hepimiz çömezis :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

evet ama gormek icin

ya admin olmak gerek, ya admin tanidigi olmak gerek veya adminin hesap numarasini ogrenip guzellik yapmak gerek 

abi bıçak parası gibi bişeymi oluyor bu hesap numarası derken bunumu kastediyorsun :)

hesap numarası yerine kontur gönderseler caizmidir :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Ben çömezlerin çömez olduğuna inanmıyorum nedenmi? Tahribat açıldığından beri takip ediyordum ama siteye üye değildim yazılanları konuları sürekli takip ederdim gece çalışmam dolayısı ile zaman zaman bütün konuları baştan sona okuduğum olurdu.Sonra dedimki kendi kendime ben neden üye değilim lan buraya bu kadar güzel bir portal oluşturulmuş insanlar fikirlerini demokratik olarak paylaşabiliyor nacizane cikip bende bir iki kelime neden yazmayayım diip üye olmuştum. İlk girdiğimde benimde kafamin ustunde comez yaziyordu ama hic alınmadım.. Yeni arkadaşlar geleceğimizdir..Onlar yarının tahribat müridleri hayırlı olsun:) Onları seviyoruz kucaklayalım onları çömez diip dalga gecmeyeLim

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    çömez yerine pekala stajyer de yazılabilir gibi geliyo bana :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    derbe
    derbe's avatar
    Erkek

sitenin yeni  müridi olarak bana  henüz çömez muhabbeti yapılmadı.  yani kimsenin sen çömsün  büyüde  gel diyen olmadı.

daha  öncedende  takip ediyordum tahribatı. üyelik  şimdiye  kısmetmiş.

hatta  "cevap" butonuna  basacagım yere  "yeni konu aç" butonuna bastığım halde  dalga  geçen olmadı :)  çömlüğüme  verdiler. ayrıca moderasyon çok hızlı :)

neyse  gün gelir  o çöm yazısıda kalkar diye umut ediyorum.

şimdilik  çömlüğümüz ile  mutluyuz.  :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

evet ama gormek icin

ya admin olmak gerek, ya admin tanidigi olmak gerek veya adminin hesap numarasini ogrenip guzellik yapmak gerek 

abi bıçak parası gibi bişeymi oluyor bu hesap numarası derken bunumu kastediyorsun :)

hesap numarası yerine kontur gönderseler caizmidir :)

Çok tehlikeli bir başlık bu konuya yorum yapan arkadaşları şimdiden uyarıyorum sonunuz BuZuL ve underzero ya benzmesin.

Sizlerede geçmiş olsun arkadaşlar :) Bu arada Stajer değil stajyer olucak.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Onu bunu bırakında çözmez ne olaki ?
Toplam Hit: 8430 Toplam Mesaj: 59