Siteye Üye Olan Çözmezler
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
evet ama gormek icin
ya admin olmak gerek, ya admin tanidigi olmak gerek veya adminin hesap numarasini ogrenip guzellik yapmak gerek
hocam bu güzellik nasıl bir güzellik olması lazım ben öle hesap numarası ile kasmasak bunu 33cl yada 50cl tky ile halletsek olmazmı -
recobaba bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------evet ama gormek icin
ya admin olmak gerek, ya admin tanidigi olmak gerek veya adminin hesap numarasini ogrenip guzellik yapmak gerek
-----------------------------abi bıçak parası gibi bişeymi oluyor bu hesap numarası derken bunumu kastediyorsun :)
hesap numarası yerine kontur gönderseler caizmidir :)
Çok tehlikeli bir başlık bu konuya yorum yapan arkadaşları şimdiden uyarıyorum sonunuz BuZuL ve underzero ya benzmesin.Sizlerede geçmiş olsun arkadaşlar :) Bu arada Stajer değil stajyer olucak.
hacı bana diyosan ben stajyer yazdım zaten :) aklıma bu stajyerlik fikri geldi de kimsenin ilgisini çekmedi galiba :S hem kimse sen stajyersin diye dalga geçmez herelde :D
-
Yok hocam yeni stajyer çömezimiz BuZuL a diyorum :)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------ayıp olm ya çömezlere çömez demeyin :)
hepimiz tarikatçıyız hepimiz çömezis :D
şu sıfatsıza sıfat vermeyin yaw kendini admin sanıcak şimdi :F -
buzulu anladık habire çömez demişde under abi niye çömez oldu :D
-
hepimiz comeziz
-
bende comez olmak ıstıyorum :) kac konture comez olunur weya stajer comez nasıl olunur undercomez bi yardım :P
-
aynı lise gibi olmuş çömezler falan filan :)
-
oda bişeymi madalyalı çömezimiz bile var bkz. ===> underzero :))
-
MertHy bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
Comez arkadaslar merak etmesın bu sıte ne "x. comez alım comezlerı gordu" sımdı sorsan kımse hatırlamaz kım comezdı dıye yakındır bıter comezlıgınız yeterkı kurallara uyun :)
-----------------------------usta sanırım DJ_Alper x.comez alimi comeziydi yanlıs hatırlamıyorsam=)
-----------------------------evet bir ara ~çömez alımı çömezi ünvanı almıştım :) Yönetim beni madalya yerine böyle şiylerle ödüllendirir hep saolsunlar pek sevişiriz :)