Sivas Kangalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Haci Golden da kesin karar kildim.Evde altin olmadigi icin sorun yok :) Golden almamdaki amac su :

1-Evden cikip gole dogru yuruyp ormanlik-cimlik alanda hoplayp ziplayip eglenmek,kopegimle oyun oynamak.

2-Hafta sonlari kopegimi yanima alip balik tutmaya gitmek

3-Kisilik ozelliklerime gore bana en uygun olani Golden Retriever bunu iyice arastirdim.

---Sana gore Boxer senin icin en uygunudur ama benim icin Golden ,dostluk konusunda kopeginle arandaki iliski cok onemli,tebrik ederim Boxer'in la arandaki iliskiyi cok iyi kurmussun ki o denli dostluk baglariniz kuvvetlenmis.Umarim bende alacagim Golden'umla mutlu mesut olurum :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    olursun insallah (: demek istedigim senin o dediklerini ben boxer'ımla yapabiliyorum (balık tutmadım ama birlikte cok yüzdüm. acıga gittigimde pesimden yuzup beni geri yonlendirmeye calısması falan... insanın en yakın dostunun yada cok deger verdigi bir varlıgın kopek olması ve karsılıklı olması tarif edilemez bisey ) yani sadece golden lara has bi ozellik olarak dusunme onu. o tamamıyla seninle kopegin arasındaki iliskiye baglı. pittbull la bile o dediklerini yapabilirsin. dogru egitim ve dostluk bagını guzel kurarsan butun kopekler aklındaki ideal kopege donusur. ama golden tabi sevimli hayvan kızlar acısından falan (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

compu kangal al bulursan :)

sadik hayvandir, ne verirsen yer vermezsen yemez,

ama bir buyurse sipadan irice essekten biraz kucuk bir hayvan olur. gezdireyim oynayayim dersen hic tavsiye etmem bir bacagi  senin kolun kadar bisi oluyor zaten

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yarin ist e geliyorum abi :) telefon ayni dimi senin ulasirim sana ;) iceriz belki :P ...Kangal dedigin gibi gozu benim kafam kadar :) XL gelir kangal bana :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre-07
    emre-07's avatar
    Erkek

Nukeshore +

Şuan evimde husky besliyorum.2 aylıkken gelmişti bana.Şuan 5,5 aylık oldu.Şekil itibariyle muhteşem bir hayvan.Ama çok başına buyruk.Mutlaka biraz korkutmak kendine itaat etmesini sağlamak gerekiyor.yoksa seni asla iplemiyor.Husky'i sadece geçmişten gelen bir hastalık olduğu için almıştım.Şuan için tabiki çok memnunum çünkü inanılmaz alıştım.Köpek konusunda çok profesyonel değilim ama husky almadan önce diğer köpekler hakkında biraz bilgi almıştım.Eğer eviniz bahçeli bir evse kesinlikle kangal derim.Ama evin içinde besleyecekseniz ki bahsedilen köpek hala dünyanın en zeki köpeği diye geçiyor tabiki Golden Redriver.Bu arada ben hava atacam çevremden hatun eksik olmasın diyen müritlere bi hatırlatma.Husky almadan önce böyle olacağını hiç düşünmemiştim ama şöyle dışarıda husky ile küçük bir tur attığınızda yanınızdan geçen her hatundan inanılmaz tepkiler alıyorsunuz .Husky'i sadece ben değil eşimde çok istediği için almıştım.Şuan ise köpeği her dolaşmaya çıkardığımda neden evlenmeden önce almadım kafama ediyim diye kendi kendime küfür ediyorum...

Love is a name.Sex is a game.Forget the name.Play the game.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

her zaman beklerim compu. numara ayni. kalacak yeri sorun etme, simdilik hala bekar evi gelirsin bizde kalirsin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

10 kusur sene boyunca bahçeli evimizde kangal besledik. Hayatımda onun kadar asil onun kadar dost bir köpek, hatta insan dahi görmedim. Arka ayaklarının üstüne kalktığında yakşaşık 1.90 nı buluyordu boyu. Bozok..

Hiç unutamam bir gün suyunu veriyorum o aralar birazda huysuzdu bana bir pençe atıp altına aldı sol kolumu hafiften parçaladı..O gün sanırım sol kolumun kemiğini görmüştüm yani o derece bir hayvandır..Ama köpeklerin içinde tartışılmaz en asili..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

Ben Kangalıma yemek verirken tenceresine koymadan yada kızarak verdiğim zmn yemezdi kediler yer o dokunmazdı..

Onların sadece dilleri konuşmaz...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiix
    antiix's avatar
    Erkek
    kardeş köpek almadan önce sitemizi bi ziyaret et istersen :D www.turkcobankopegi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek

arkadaşlar kangal kadar süper bi köpek yok köpek sahibine o kadar sadıkki ama bi pitbul u düşünün köpek sahibini ısırıyo o yüzden kangal yani köpek alımında ilk tercih edilmesi gereken köpeklerden biri. kırsal kesimlerdeki insanlar genelde kangal tercih ediyolar özellikle çoban sürüsü olanların vazgeçilmezi.

bide arkadaşlar babam anlatıyo onda varmış gençken kangal dio bi köpeğe kitlendiği zaman onu öldürmeden bırakmıyodu  özellikle köyde 3-4 tane köpek öldürdü dio ondan köydekiler satın falan demiş ondan sonra satmışlar.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
Toplam Hit: 10819 Toplam Mesaj: 54