"Sivil İstihbarat Teşkilatı Kurulmuş"
-
aldıgım yeni bir duyuma göre turkıye capında sivil istiahbarat teşikilatı kurulmuş(S.İ.T)
Teşkilatın misyonu emniyet ve askeriye birimlerine yardım etmek ve bölücü faliyetlerde bulunanları,esrar,eroin işleri cevirenleri tespit edip gerekli mevkilere teslim etmekmiş..Bence güzel bir teşkilat yapılanması tabi gercekten boyle bır yapılanma varsa..eger bu teskılat hakkında bılgısı olan varsa cvp versın.. -
yanlıs duymamıssın!
-
fahri istihbarat müfettişleri emekli olan memurlar zaman geçirmek için katılıyomuş para falan almıyolarmış...
-
bizde katılsak mı ?
-
bun teskılatı gencler kurmus ama nasıl olduysa kurmuslar yanı emeklı olan bırımlerle alakası yok kardesler
baskanı 24 yasındaymıs bence emeklı olmak ıcın genc degılmı ben anlamadım
sız boyle bır teskılatta bulunmak ıstermısınız ben ısterım bulsam adamları ama yok nette aramadıgım yer kalmadı
bu konuda bılgısı olan cvp lutfen
teskılatın adı
S.İ.T
baskanı unıversıye ogrencısı ve mıllıyetcı bır adammıs banada bu bılgılerı arkadaslar verdı arıyoz adamları bulamıyoz sankı ghost adamlar yaaaaaaa -
yav kardeşim devletle falan alakası yok işte bana kimlik vermedikten sonra silah taşıma izni vermedikten sonra nediyin s.i.ti.ama kısaltılmışı çok tehlikeli yanlışlıkla sit değilde şit yazsalar aleme madara olurlar:p...
-
devletten bır sey beklersek oooo işimiz var kardes
adamlar para ugruna yapmadıkları kalmıyor
şit yazsalar ne olcak :) tam anlamadım
ben bılmıyorum tam olarak ama nerden bılıyon belkı devlet bu adamlara gereklı mevkıyı vercek senın mit sankı hemen devlete baglımı cıktı onemlı olan gereklı ıstıhbaratların saglam cıkması
ama vatan ıcın yapılacak bır konu varsa ben sılah veya yetkı ıstemıyorum yeterkı vatan bayrak olsun
ne yanı adam senın gozunun onunde pkk bayragı acsa yetkımı beklıcen onemlı olan yurek bılek akıl zeka bunu basaramadıktan sonra kımlık sılah olsa ne yazar ya
mıllete bır yetkı ıstegı almıs gıtmıs..ama bu teskılat ıyı ıs yaparsa bence devlet destek verır yada komple kaldırır adamları :)
-
Niye katılmayalım?
-
şimdi bak 2 3 kişi gelip bu burda bunu yapıyo diyerek nereye kadar memleketi koruya bilecek 3 gün sonra adamı keklerler adam gibi başka kimlik altına girmeden sonra biri gelip pkk bayrağı açsa kayıtsız kalmayız tabi ama onların yanındakilerin devlet adına çalışan olmadıkları ne malum sanki mit boş bi kuruluş gibi gösterilmeye çalışılıyo.ayrıca bilgi paylaşmak içinde teşkilat kurmaya gerek yok.mit devlete bağlı tabi ayrıca direk başbakanlığa bağlı bi kuruluş.şitin anlamı ingilizcede shit die yazılıyodu türkçeside bok demek...
-
teskılatta olan bırının msn adresını buldum sanırım yonetıcıymıs tam anlamadım ama gırmek ısteyen arkadaslar ıcın adresı vereyım
yilmaz.doganay@hotmail.com
ben konuscam adamla neymıs bakalım bunlar ınsallah hayırlı ve ıyı bır ıs yapıyorlardır ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Bakalım adamlar nasıl bır yapıdalar
-
böle bişeyin kurulduğuna inanmıyorum.siz nerden duydunuz.mış muş yapıosunuz var mı bi kaynağınız.
ki kurulsa bile bana göre devletin her türlü parmağı olur o teşkilatta.devletin parmağının olmadığı teşkilat yıkılmaya mahkumdur
Toplam Hit: 6936 Toplam Mesaj: 36