"Sivil İstihbarat Teşkilatı Kurulmuş"
-
Parasının Aq, Faydamız Olacaksa Versinler Benim Kimliğimi Otumu Bokumu Seve Seve..
Ama Biraz İspiyonculuk Olur Öbür Türlü..Biz Babadan Böyle Görmedik Hareket Kötü Bile Olsa.. -
TESKILATA GIRCEK OLANLAR yilmaz.doganay@hotmail.com ben konustum adamların fıkırlerı cok guzel yakında kımlıklerde verılcekmıs adamlar secılıyomus pc konusunda uzman olanlar ıyı tecıhmıs cunku hackerlara ıhtıyacları varmıs
TÜRKİYE İÇİN VATAN İÇİN HERŞEYİ GOZE ALAN eklesın adamı
-
olm kokaınman oyle bısey warsa yarraga yan bastın olm ılk senı gambazlayacam :D
-
hıms aslında enterasan bir haber gibi geldi ama doğru olabilir yani ben bir ekliiyim bu dogan bişiyi konusuyum dertleri neymiş.
artı istihbarat diyor hacker diyor allahım butun adamları hacker mı olcak.reelde hiç adamları olmazsa o kimlikleri monitoremi göstercekler.
hadi bakalım hayırlısı ama bu kimsenin bilmediği olusumlar varduır ülkede kim biliir şuan kimi öldürüyorlar(hainlerden)
-
arkadaslar isteyen herkez mite basvurabliyor özellikle siyasi bilimler hukuk mezunları alınıyor. ben gemi makina okuyorum ama lisedeyken girmek istiyordum gizli örgüt falan cok güzel geliyordu.işte amcam ben yaparım istersen ama dinle bakalım ilk önce dedi anlattı işte bir sürü olay aq ben vazgectim::))) bir de ne jitemin ne de mitin yasayı polisi devleti taktıgı yok özellikle jitem türkiyede en bağımsız kuruluş(varlıgı bile birkac ay önce kabul edildi mahkeme kararıyla)
s.i.t.in arkasında devlet yoksa o iş yaş en fazla kırmızı ışıkta gecenleri ihbar ederiz:D -
s.i.t. tam provakasyonluk bi orgut olur .Herkes gicik oldugu kisileri veya kurumlari veya dernekleri gammazlar. Tam bi istihbarat coplugu olur .Hele bi de gerekli egitimi almamis sivillerden kurulu use o zaman tam bi komedi olur :)
-
devletin resmi kurumnlarına çok farklı davrandın sanki
çok da iyi birşey varsa hemen katılak -
arkadaşlar bende gonulluyum ilgilenenler beni bulur zaten. BAşka türkiye yok çünki. Sevgiyle
-
bu bir istihabarat servisiyse sen ben gibi sokaktaki vatandas bunların kim olduunu bilirse bu istihabarat servisinin ne önemi kalırki?
-
bakıyom bütün ülkücüler burda toplanmışız ha... gardaşlarım... vatana millete faydalı olacaksak açalım kitapları dersimize çalışalım hepimizin önünde öss veya kpss var... biz bu mevkilere gelelim.. ondan sonra bakarız duruma göre mit e mi gireriz sit e mi gireriz belli olmaz. ama önce çalışalım. biz ki ustasıyız vatan sevmenin demi yani....
Toplam Hit: 6934 Toplam Mesaj: 36