Sivil Muhtıra
-
Bugün Türkiye adına çok önemli bir gelişme olmuş ve Abdullah Gül cumhurbaşkanı seçilmiştir.Fakat bu bazı kesimlerin tepkisini almıştır.Bir insan nasıl koskoca Cumhurbaşkanını ben kabul etmiyorum diyebilir.Biz nasıl Ahmet Necdet Sezer'e cumhurbaşkanımız diyebildiysek sizinde aynı şekilde yaklaşmanız gerekirdi.Fakat siz bunu söyleyemiyorsanız o sizin şerefinize ve haysiyetinize kalmış.Ordu darbe yapsınmış...bu ülkede artık darbe olmaz.Darbe kötü hükümetler zamanı yapılmıştır.Neden çünkü üniversitelerde herkes birbirini öldürüyor.Sokakta dolaşamıyorduk.Pekala soruyorum size AKP hükümetine karşı neden darbe yapılmalı?İnsanlar üniversitlerde birbirlerine öldürüyorlar diyemi yoksa insanlar özgürce okuyabilirsinler diyemi?İnsanlar sokakta öldürülsün diye mi yoksa sokakta başörtü ile gezmesinler diye mi?Pekala AKP şeriat getirecek diyen zihniyet bu ülkenin hiçbirzaman Şeriat'la yönetilemeyeceğini bilmiyorlarmı?Buna ne ordunun gücü yeter nede hükümetin.BU tamamen insanlarımıza kalmış birşeydir. %46.7 insan salakda siz akıllmısınız?Baya akıllıymışsınız zeka seviyeniz %18'de kaldı.Eğer AKP hükümetine karşı darbe yapılırsa sizce mehmetçik insanına ,annesine,kız kardeşine sırf başı kapalı diye kurşunmu sıkacak?Yoksa darbeyi başlatanlara mı kurşun sıkacak?Bu ülkede Milli Mücadeleyi Ata'mızın da yaptıkları ile ilk başlatan Nene Hatun'dur.Nene Hatun Kurtuluş Mücadelesinde o örtüyü başına güneş geçmesin diyemi takmış yoksa vatanı için mi?Nene Hatun deyip de nene ismine bakmayın gelin yaşında 20 yaşında savaşa katılmıştır peki ülkemizi Deniz Baykal Beyefendinin dediği gibi başına güneş geçmesin diye örtü takan geri kafalılarmı kurtardı???Atamız bugün yaşasaydı sizin şu halinize acırdı?O koltuk Sayın Gül'e Atatürk'ten mirastır.Sizin atanızın emanetine bu kadarmı saygılısınız?O koltukta dün Mustafa Kemal oturuyordu.Bugünde Abdullah Gül bayrak aynı toprak aynı milli marş aynı ama %18'lik zihniyet baya bi değişmiş.Çankaya'ya karısının başı kapalı diye çıkmasın diyen zihniyet soruyorum size Acaba Atamızın hanımı Zübeyde Hanım'ın başı açıkmıydı????Cumhurbaşkanı bugün Abdullah Gül'dür.Ata mirası koltuk artık onundur.Kabul etmeyenin ben Türk olduğundan şüphe ederim.Hadi bakalım saygınızı görelim!!!!
-
ben kabul etmiyorum var mı?
-
bende etmiyorum
demmeki edilmeyebiliyomus?
biz - siz kim hoca? noluoz?
-
O senin hayırseverliğin kardeşim:)
-
sadece kabul etmiyorum dersiniz zaten fakat bu yazıya bi cevap veremezsiniz acı ama gerçek FOR YOU
-
derin konular ve geneldeki siyasi konulara bak hatta aktif konularda bile var yüzlerce kez yazıldı neden oldugu tekrar burda sölemeye gerek yok her yazana dil dökemicez %47 nin acıklaması içinde compinin yazısını oku derim
hepsinin acıklaması yapıldı merak etme sen
-
kabul etmiyorum! Nasıl kabul ettirecekmiş görelim???
Hodri meydan! Sokakları savaş alanına mı çevirelim onu mu istiyor acep??
-
abdullah gül cumhurbaşkanı seçilmiştir.
kabul etsek de etmesek te.
burda bilirkişi gibi konuşmanın kimseye faydası yok.
neler olacağını hep birlikte göreceğiz artık.
lüzumsuz konularla huzuru bozmayın.
ilim konularını tartışın.bi batağa düşerseniz kurtaracak olan da odur..
-
Anlamadiniz su hoca asil sorun esinin türbanli olup olmamasi değildir(saptirma ve bunda cikar saglanan konu). Cumhurbaskanligi cumhuriyeti basbakan hükümeti temsil eder .yani cumhurbaskani rejimi temsil eder 3 5 sene öncesine kadar cumhuriyetin sonu gelmistir laikliğe söven ve amerika güdümünden cikmayan dis politakada psiirk kalmis bi insani o koltuga yakistiralamdigindan dolayidir bunca karsit duruş .Ayrıca secimlerin yüzdesi zeka seviyesini yansitmaz eger senin ölçütün buysa Unutulmamalidir ki tarhin en büyük secimle oy desteğini almiş lideri adolf hitlerdir ve ülkesini faşistçe yönetmis avrupanin yarsini öldürmüstür.Ülkemizde deki örneklerine bakacak olursak menderes özal demirel hepside büyük oylarla gelmis ve yokolmuslardir arkalarinda bi enkaz türkiye birakmislardir.(tarikat destegi ,amerikan sermaye destegi ve biz halkin partiyiz portresi cizilmesi)ve diger alternatiflerin cozumsuz kalmasi ustune sermaye partileri tekrar tekra hortlamistir. Bürokraside Demokrasinin ölçütü verilen oylarin yüzdesi , sayisi deil başa gelicek olanin kisinin hak ve özgürlükleri ne kadar savundugu ve taşıdığı rejimi en iyi sekilde yansitan yöneticilerin is basinda yaptıkları ölçülür.
Biz Atanin mirasina saygiliyiz cumhurbaskanligi bakaminida saygimiz var sadece cumhuriyete inanmayan , hiyanet eden insanlari o koltuğa yakistiramiyoruz.
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------Olurda bu kadar mı güzel olur bir yazı tebrikler arkadaşım çok güzel yazmışsın
millete kimse gerizekalı diyemez
kimse abdullah gül ün karısının başı örtülü diye en ufak bi laf edemez ( atatürk ün karısıda baş örtülü idi ;) bilmeyen öğrensin )
laiklik bir din değildir din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması demektir.
ADBullah gül gibi saçma kelime , rakam oyunları ile kimseyi karalayamassınız
ahmet neclet sezer bence iyi bi cumhur başkanı değildi nedeni bir sürü pkk lıyı affetmiştir çoğu tekrardan eylem yaparken yakalanmışlardır bir diğer nedeni ise kırmızı ışıkta durmasıdır bazı salakların sandığı gibi bi bir taktir karşılayacak bişey değildir o bir cumhur başkanı kırmızı ışıkta durmak çok tehlikeli yada kırmızı ışığın yanında bi saldırıya uğrasa ? ya geberip gitseydi ? o öldü diye üzülmezdim ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ nin cumhurbaşkanın öldürüldü bunun anlamı kimse güvende değil demektir o adam hepimizin başkanı olduguna göre yaşaması lazım
-----------------------------
sen daha gecmiş cumhurbaşkanına saygı göstermiyorsun ve bizden saygı göstermemizi istiyorsun.bravo!!!ayrıca H.gülün taktığı baş örtü değil türbandır.
-
adam ahmet necdet sezere pkk lıları affetmiştir dior ey allahım yarabbim yahu bu ülkede ne zamandan beri cumhurbaskanları yasa cıkarma yetkisine sahip?
bilmeden konusmayın ya