Sivil Muhtıra
-
1-Turban olayina kimse kafayi takmadi ,Gül adam gibi adam adam değil , en basitinden anayasada cumhurbaskaninin nitelikleri belirtilmis ,gul bir siyasi partinin lideri ,gecmisine bakmak gerek ...bosunami hukukculardan anayasa mahkemesi uyelerinden cumhurbaskani seciliyordu nitelikleri belirlenmis zaten ,ayrica Turban konusuna takilan arkadaslarada kil oluyorum ,olm turban bizler icin sorun olmaz olamaz ,kimseye turban takiyor diye karsi cikilmaz(kara pece degil turban)...ama birileri takmis "turbanli diye boyle yapiyorsunuz" ne alakaysa...neyse arkadaslar fazla konusmaya gerek yok 2011 yilina kadar AKP nin icraatlerini gorecegiz 2014 yilina kadarda ABDullah 'in icraatlerini gorecegiz...o zaman ,simdi konusanlari gorecegiz :) anlamadigim konu akli basinda her adam gelecegi gorur ,birileri hala bunlardan medet umuyor ,ben uluslararasi iliskiler 1.sinif terkim ,sinifta birtane aptal bir kiz vardi , gecengun kizi gordum ,siyasetin s sinden anlamayn kiz bile gelecege dair yonelimleri gormus bunlar cok aci cektirecek diyebiliyor ama birileri hala gorememis :)
-
sabah sabah yazdırmayın bana.
edit.
Toplam Hit: 3329 Toplam Mesaj: 23