Sivil Terörist Öldürürse Ne Olur?
-
pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum. dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)
-
çok pis nevsi müdafa madalyabile alırsın şerefsizim
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum. dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)
-----------------------------
tinerci mi bunlar a.q tel para alıo:D -
her ne kadar ülkemi çok sevsemde evine giren hırsızı dövdü die hırsıza tazminat ödenen bi ülkede yaşadımızı unutma paşa paşa paranla telefonunu ver derim ..mühebbet hapis falan yiğebilirsin :D
-
hocam devlet onun terorist olduğunu nerden bilsin..belki normal bir insan terorist diye yutturmaya çalışıyosun..
şahitlerin olması lzı..deliil yada
ztn hakimler anlar..doğruyu yanlışı kimin ne mal olduğunu..
-
cinayetten yargılanır, muhtemelen de hüküm giyersin..
-
Micro_Sd bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum. dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)
tinerci mi bunlar a.q tel para alıo:D
-----------------------------:D yorum açık ama hayal kurmak güzeldir
-
türkiye gariplikler ülkesi ne olacağını kestiremezsin
adamı halk kahramanı da yaparlar suçluda -
adam yerıne koyarlar iti mahkum olursun aq kanun sistemimiz boyledir kesin bıraz yattıktan sonra bırılerı senın ıcın ugrasırsa cıkar pasa olursun
-
Eğer Resmen Gerilla kıyafetinde flnda (elinde keleş fln top gibi kaşları alınmış :D ) nefsi müdafadan arkadaşın dediği gibi yırtar ve kahraman olursun yok sivil öldürürsen ebenkini.. :D
-
Yeterki terörist öldür :S eğer bi cezasıda varsa ben çekerim :|