folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sivil Terörist Öldürürse Ne Olur?

Sivil Terörist Öldürürse Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum.  dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

çok pis nevsi müdafa madalyabile alırsın şerefsizim

SEMPER PARATUS
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum.  dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)

tinerci mi bunlar a.q tel para alıo:D

ttnet e kotam girsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

her ne kadar ülkemi çok sevsemde evine giren hırsızı dövdü die hırsıza tazminat ödenen bi ülkede yaşadımızı unutma paşa paşa paranla telefonunu ver derim ..mühebbet hapis falan yiğebilirsin :D

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

hocam devlet onun terorist olduğunu nerden bilsin..belki normal bir insan terorist diye yutturmaya çalışıyosun..

şahitlerin olması lzı..deliil yada

ztn hakimler anlar..doğruyu yanlışı kimin ne mal olduğunu..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

cinayetten yargılanır, muhtemelen de hüküm giyersin..

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    Micro_Sd bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum. dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)

tinerci mi bunlar a.q tel para alıo:D

:D yorum açık ama hayal kurmak güzeldir 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    türkiye gariplikler ülkesi ne olacağını kestiremezsin
    adamı halk kahramanı da yaparlar suçluda

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    soldat
    soldat's avatar
    Erkek
    adam yerıne koyarlar iti mahkum olursun aq kanun sistemimiz boyledir kesin bıraz yattıktan sonra bırılerı senın ıcın ugrasırsa cıkar pasa olursun

Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Eğer Resmen Gerilla kıyafetinde flnda (elinde keleş fln top gibi kaşları alınmış :D ) nefsi müdafadan arkadaşın dediği gibi yırtar ve kahraman olursun yok sivil öldürürsen ebenkini.. :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Yeterki terörist öldür  :S eğer bi cezasıda varsa ben çekerim :| 

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
Toplam Hit: 3866 Toplam Mesaj: 24