folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sivil Terörist Öldürürse Ne Olur?

Sivil Terörist Öldürürse Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    Micro_Sd bunu yazdı:
    -----------------------------
    mayrip bunu yazdı:

pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum.  dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)

tinerci mi bunlar a.q tel para alıo:D

ahhhh hocam gece gece kopardın beni hastayım zate :D 

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla nefsi müdafadan yırtıp cezanı 3 yıla düşürebilirsin :D

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

ThEDARq bunu yazdı:
    Yeterki terörist öldür  :S eğer bi cezasıda varsa ben çekerim :| 

aynen 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Askerdeyiz , Dağda adamlar karşinda .

'' Teslim ol '' olmuyor tabi adam sana ateş açiyor bir iki şehit. bir yüzbaşı Teslim ol demeden ateş serbest emri verdigi için görevinden - kasten adam öldürmeye teşebbüs'den yargılandı ve hüküm giydi. diyecegim o ki - Terörist de olsa baska bir sik de olsa kanun diyor öldürmek yasak

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:

'' Teslim ol '' olmuyor tabi adam sana ateş açiyor bir iki şehit. bir yüzbaşı Teslim ol demeden ateş serbest emri verdigi için görevinden - kasten adam öldürmeye teşebbüs'den yargılandı ve hüküm giydi. diyecegim o ki - Terörist de olsa baska bir sik de olsa kanun diyor öldürmek yasak

olayı çok güzel açıklamış

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:

Aynen haklısın.Ama bu olaya biraz oluyor şimdi işler değişti.Çoğu zaman köpekler falan oluyor operasyonda ayrıyetten dur ihtarı gardını aldıktan sonra yapılıyor.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

haksız bir adalet. sanki uzaydan izliyorlar çatışmayıda vur gitsin ne teslim ol diyecen. ayrıca anlamadığım bir nokta daha var;

Çatışma sırasında neden Askere Çelik Yelek giydirmiyorlar_? bunu bir benmi düşünüyorum yoksa askerde yasakmı ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    sivil, terörist oldurmus olur:D

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Micro_Sd bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum.  dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)

tinerci mi bunlar a.q tel para alıo:D
    zuhahahhaha muhahahaha

uuaekamamamama ahahha

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek
    eğer canına kastettilerse senin onları öldürmen nefs - i müdaafa ya girer ve buda ceza almamanı sağlar ,arkadaşın dediği gibi eğer resmen gerillalarsa bir madalya bile alabilirsin.

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
Toplam Hit: 3865 Toplam Mesaj: 24