Sivil Terörist Öldürürse Ne Olur?
-
Micro_Sd bunu yazdı:
-----------------------------
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum. dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)
tinerci mi bunlar a.q tel para alıo:D
-----------------------------ahhhh hocam gece gece kopardın beni hastayım zate :D
-
bildiğim kadarıyla nefsi müdafadan yırtıp cezanı 3 yıla düşürebilirsin :D
-
ThEDARq bunu yazdı:
Yeterki terörist öldür :S eğer bi cezasıda varsa ben çekerim :|
-----------------------------aynen
-
Askerdeyiz , Dağda adamlar karşinda .
'' Teslim ol '' olmuyor tabi adam sana ateş açiyor bir iki şehit. bir yüzbaşı Teslim ol demeden ateş serbest emri verdigi için görevinden - kasten adam öldürmeye teşebbüs'den yargılandı ve hüküm giydi. diyecegim o ki - Terörist de olsa baska bir sik de olsa kanun diyor öldürmek yasak
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Askerdeyiz , Dağda adamlar karşinda .
'' Teslim ol '' olmuyor tabi adam sana ateş açiyor bir iki şehit. bir yüzbaşı Teslim ol demeden ateş serbest emri verdigi için görevinden - kasten adam öldürmeye teşebbüs'den yargılandı ve hüküm giydi. diyecegim o ki - Terörist de olsa baska bir sik de olsa kanun diyor öldürmek yasak
olayı çok güzel açıklamış -
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Askerdeyiz , Dağda adamlar karşinda .
Aynen haklısın.Ama bu olaya biraz oluyor şimdi işler değişti.Çoğu zaman köpekler falan oluyor operasyonda ayrıyetten dur ihtarı gardını aldıktan sonra yapılıyor. -
haksız bir adalet. sanki uzaydan izliyorlar çatışmayıda vur gitsin ne teslim ol diyecen. ayrıca anlamadığım bir nokta daha var;
Çatışma sırasında neden Askere Çelik Yelek giydirmiyorlar_? bunu bir benmi düşünüyorum yoksa askerde yasakmı ?
-
sivil, terörist oldurmus olur:D
-
Micro_Sd bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------pazar gününden beri düşünüyorum:) gündüz öğlen uykuda gördüğüm bir rüya. pazartesi yola çıkıyorum memleketten yolda önümüzü tröristler kıstırıyor herkesi otobüsün etrafına sarıyor. para tel filan istiyor. tam bu anda sinsice otobüsün altından gizlice karşıya geçiyorum ve bir treöristyi uçuruma atıp silahını aldıktan sonra otbüsün diğer tarafına geçip hepsini haklıyorum. dün gece yoldayken tvde ölümsüz kahramanlar dizisini izlerken aynısı çevrilmiş filmde bir an aralarında hissettim kendimi:) diyorumki o sivil olarak öldürdüğün zaman hapse girme gibi bir yasa kanun felan varmı tüzükte hem anayasa hem askeri yasalarında vvarmı böyle bir şey geçiyormu?/ rüyamda generalden isteğim uzman jandarma olmak:)
tinerci mi bunlar a.q tel para alıo:D
zuhahahhaha muhahahahauuaekamamamama ahahha
-
eğer canına kastettilerse senin onları öldürmen nefs - i müdaafa ya girer ve buda ceza almamanı sağlar ,arkadaşın dediği gibi eğer resmen gerillalarsa bir madalya bile alabilirsin.