folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sivilce Sorununa Ufak Ve Yararlı Çözümler Arıyorum

Sivilce Sorununa Ufak Ve Yararlı Çözümler Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Bıyık bölgemde ve çenemin üst bölümündeki sivilceleriminden doktorsuz kortulmak istiyorum yarım?

Yazdıklarımıza dikkat edelim siliyorlar konuyu : )

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Lostgun bunu yazdı:
    -----------------------------

Bıyık bölgemde ve çenemin üst bölümündeki sivilceleriminden doktorsuz kortulmak istiyorum yarım?

hacım her akşam yatmadan önce mutlaka yıka yüzünü. ama sabunla filan değil. sade suyla. yüzünü kuru tut yeter :)

Zehirrr . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:

Lostgun bunu yazdı:

hacım her akşam yatmadan önce mutlaka yıka yüzünü. ama sabunla filan değil. sade suyla. yüzünü kuru tut yeter :)

Hacım önerin için sağol uygulayacağım..

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

yüzünü sıcak suyla yıka sonra kükürt sabunu var al güzelce suratını yıka sıcak suyla durula 1 hafta boyunca. etkisini görürsün. başka bir yöntemde yüzündeki svilceli bir kısma diş macunu sür yine yüzünü yıkayıpta sür diş macunu yarım saat dursun kurusun tekrardan sıcak suyla durula. bn iki yöntemle denyerek yaptım suratımda hiç sivilce yok. diş macunu sakın yüzüne komple sürme ve göz çevrene sürme. ilk sürdüğün biraz yakar ama iyi gelir. Bi çok kişiye iiyi geldi çevremde iyi gelirse dene.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

yaw sen onu bunu boşver yüzüne sabun filan sürme. daha doğrusu hiç bişe sürme. sade suyla yıka. 

çok istiyorsan bir yöntem daha söyleyim :) sivilcelerin hepsini sık güzelce sonra sivilce bölgesine yakından deodorant sık 3 güne kalmaz kurur gider :D buda bi yöntem :D

Zehirrr . . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

su içmeyi ihmal etme 

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahant
    bugrahant's avatar
    Erkek

Özellikle kükürtlü sabunu tavsiye etmiyorlar. Yüz yıkandığında sivilceli olan gözenekler açılıp , mikrop kapmaya daha müsait konuma geçip daha fazla ve büyük sivilcelere yol açtığı söyleniyor.

Benimde kulaktan dolma duyduğum bir kaç bilgi var.

- Hergün 1 şişe maden suyu + limon + gülsuyu içilmesi. (Ki içtiğim dönem hakikatten ciddi oranda azalmalar gözlemlediğimi söyleyebilirim.)

- Suyla ne kadar yıkanırsa yıkansın yüzümüzdeki kirin gitmediğini test etmek isteyen arkadaşlar bir pamuğa tonik boca edip yüzünü güzelce sildiğinde , o eskiden bembeyaz olan güzelim pamuğun aldığı hali gördüğünde bir kez daha düşünecektir.  Bu sebeble tonik ve pamuk yardımı ile yüzün temizlenmesinin de mikroplardan arındırma kapsamında iyi olduğunu öne süren teoriler var.

- En kesin çözümlerden birinin, yüzde çıkan sivilcerle oynanmaması gerektiği, el sürülüp veyahut sıkıldığında etrafına saçılan mikropların sivilceleri çoğalttığı iddiaları öne sürülüyor bazen. Ki haklılarda sanırım.

.... gerçekten sinir bozucu ve kötü bir görüntü veren bir illet olmasıyla birlikte hala benimde kurtulamamış olmam ayrı bir hüzün nedenimdir. Çok kesin baba bi bilgisi olan varsa, "eskiden afedersiniz yüzüm eaşşeğin gıçına dönmüştü ammaa şimdi beybi feysim" diyen bir babayiğit ne olur paylaşsın bu engin bilgileri bizimle.

Duysun sesimizi, ona ihtiyacımız var.. :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

traş olmaya başladıysan daha çıkmaz. birde 3 beyazdan uzak dur ( çekirdek, patlamış mısır, ossbir ).

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:

çok istiyorsan bir yöntem daha söyleyim :) sivilcelerin hepsini sık güzelce sonra sivilce bölgesine yakından deodorant sık 3 güne kalmaz kurur gider :D buda bi yöntem :D

yok yok bu deil sivilceleri önce fünye ile patlatıp kezzapla yıkadıktan sonra zımparayla kurut :)

hocam o nasıl bir tedavi yötemidir öyle binde bir işe yarar herkesde aynı etkiyi göstermez öyle uçuk kaçık fikirler

destination@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    telefondan yaziyoum o yuzden turkce karakter kullanamiyorum affola.. konuya gelecek olursak zamaninda benim de yuzumde, alnimda, cenemde bir suru sivilce vardi. insanlarin 31 cok mu cekiyon lan filan gibi gerzek tavirlari o yaslarda cok canimi sikiyordu.. tibbi ve koca kari olmak uzere cok cesitli yontemler denedim.. en sonunda kendimi turk bir hekim olan cildiyecinin birine emanet ettim, bir takim testlerden sonra gerekli sozlesmeyi imzalayarak roaccutane isimli ilaca basladim, yamulmuyorsam 4 ayda filan tum sivilcelerim bitti ama ilaci 6-7 ay doktorun belirledigi oranlarda ictim, bir daha da hic sivilcem cikmadi. ilac hala uretiliyor mu bilmiyorum ama cok anassinin ami biseydi cildimde hic yag kalmamisti dudaklarima filan nemlendirici surerdim. isin ozeti: usunmeyin gidin cildiyeye bi tahlil filan yaptirin. not: tedavi basinda ve sonunda doktorum resim cekmisti, before and after tarzi bir brosurde rol almisimdir kim bilir :-) bu bahsettigim olay 2004te filandi o yuzden ilac tarih olmus olabilir.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

çok oynama , kükürtlü sabun kullan. bi cildiyeciye görünmende fayda war.

edit:
    lise yıllarında benimde acayip fazla sivilcem wardı.
    Doktor kapısı çalıp tahliller sonucu Roccutane'dan daha hafif bir ilaç olan Zerotanin'i kullanmaya başladım.
    3 ayda geçti 1 ay daha kullandım dahada bakmadım ilacın yüzüne sivilceler gitti kızlar geldi :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 2093 Toplam Mesaj: 15