Sivrisineği Öldürdüğümüzde...
-
Şimdi müridler duvardaki sivriye yapıştırdıktan sonra, böyle bir soru geldi aklıma. soru şu:
bu sivrisineği öldürdüğümüzde bundan çıkan kan, neresinden çıkıyor? lise biyolojisi bilgimle bunlarda damar olmadğını , zaten kanlarınında bizimki gibi olmadığını hatırlıyorum. Midesinden mi çıkıyor peki bu kan? nedir ne değildir ders çalışmaktan kafayı yedim :D
-
içindeki depoya çekiyor işte senden pompaladığı kanı :D
-
Sinegin G*tunden cıkıyordur .
Deposu orada :)

-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam o depo nası bi depo her sivrisinekte paso depo dolu mu :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------:) evet kanı bır yerde bırıktırıyorlar...Aynı yerden cıkıyor kan zaten dıkkat edersen gorursun :D
-
hoca senin nick i görünce nedense fare görmüş gibi oluyorum yaaaaaa :D ölüm çok basit olmuştu
-
hocam baltalamak gibi olmasın kusura bakma, bende dip parantez bi soru sorayım.
günün birinde sineği öldürmek için kitabı indirdim ancak sinek tam ezilmemişti,sineğin öldüğü yere baktıgımda sineğin içinden yüzlerce minik beyaz canlılar çıktı.sinekler doğuruyo mu,hamilemiymiş :P :)
-
DeaD_BY bunu yazdı:
günün birinde sineği öldürmek için kitabı indirdim ancak sinek tam ezilmemişti,sineğin öldüğü yere baktıgımda sineğin içinden yüzlerce minik beyaz canlılar çıktı.sinekler doğuruyo mu,hamilemiymiş :P :)
-----------------------------yumurtluyomuydu yoksa ufak ufak larvalarmı bırakıyodu :| bende kara sinek öldürdüm bitane kurtlar çıkmıştı içinden amk iğrençti :S
-
sunyy2003 bunu yazdı:
hoca senin nick i görünce nedense fare görmüş gibi oluyorum yaaaaaa :D ölüm çok basit olmuştu
-----------------------------hacım size öyle geliyo geçen iice temizledik her yer kan olmuş bizim sayko arkadaş baya canını çıkarmış hayvanın. ama spesifik ölümü isterdim bende. keşke kapana yakalansaydı da hep birlikte işkence yapsaydık :D
cam den canlı yayın dakikası 1 $ :D
-
EpheSuS bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------yumurtluyomuydu yoksa ufak ufak larvalarmı bırakıyodu :| bende kara sinek öldürdüm bitane kurtlar çıkmıştı içinden amk iğrençti :S
-----------------------------ya o kara sineklerin aq böyle gereksiz bi hayvan olamaz :D sivrinin bi amacı var bunlar vız vız uçuyo sadece
-
hocam recep ivedik gibi laptopla yakala sinekleri (: