Sivrisinek Kovan Yazılım ?
-
selam arkadaşlar lütfen ti ye almayalım ciddi bir konudur bu :)
şimdi efenim antalyada yaşıyorum malüm havalar baya ısındı ve klimam arızalı mecburen kapı pencere açıyoz serinlemek için ama bu seferde üsteki resimde gördüğünüz canavarlar illallah ettiriyor ilaç felan fayda etmiyor çünkü kapı pencere açık sürekli
çözüm olarak prize takılan zımbırtılardan kullanıyom ama onlarda bişi etmiyo raid felan hep hikaye amk
netten araştırdım bi program varmış insanoğlunun duyamayacağı kadar ince ses sinyalleri ile sivrileri kovuyomuş bi program buldum denedim ama sivriler inadına hopörlerin üzerine konuyo yani bi boka yaramadı
acaba programdamı bi arıza var yoksa odamı hikaye :)
bildiğiniz bi yöntem varmı bu canavarları alt edecek ?
kullandığım pro:
http://download.cnet.com/Anti-Mosquito-Software/3000-2056_4-8228265.html?tag=lst-0-1
-
köpek kacıran devre duydumda bunu ilk defa duyuyorum ama mantık aynıdır doğru olabilir.
ama hıc kendini yorma hocam git bi markete raid'in acık alanlar ıcın ilacı var tütsü gibi yakıosun bırakıyosun sinek falan gelmez ama dikkatli kullan kapın penceren mutlaka acık olsun kapalı alanda zehirleyebilir.
-
kuşlar için işe yaradığını biliom okuldayken yapmıştık
ama sivri sine k için :(
http://www.nevaria.com/detay.asp?ID=11173459 bunu satıolar ama trışka bence
http://www.kodaman.org/yazi/c-ile-sivrisinek-kovucu-program-1 bundan da hiç bişey anlamadım
bu m.Q şeyleri duyuyomuki sesten tırssınlar
-
Ben bunu telefondada kodlamışlar bi program var hatta yanılmıyorsam onun ismide Anti-Mosquitodi.tekirdağa tatile yapmaya gittiğimde denedim hiç bi etki etmedi
o zaman kullandığım bi sinek kovucu ilaç vardı ama ismini bilmiyorum bu püskürtmeli vücüduma baştan aşağı püskürttün mğü sivrisinekleri içindeki kimyasaldan dolayı kaçıyorlarmış gerçektende ole bilmiyorum oralarda bulabilir misin -
generous bunu yazdı:
-----------------------------köpek kacıran devre duydumda bunu ilk defa duyuyorum ama mantık aynıdır doğru olabilir.
ama hıc kendini yorma hocam git bi markete raid'in acık alanlar ıcın ilacı var tütsü gibi yakıosun bırakıyosun sinek falan gelmez ama dikkatli kullan kapın penceren mutlaka acık olsun kapalı alanda zehirleyebilir.
-----------------------------hocam prize takılanlardan aldım işe yaramadı tütsü hiç duymadım yarında ona bakam :)
başka önerisi olan ?
-
bu konu tahribatta ve bilimum forum sitelerinde her yaz sezonu başı açılır ve programın bir halta yaramadığı tekrardan ispatlanır
-
bi tane ışıldak gibi bir şey vardı. ışığa geliyor sivrisinekler aynı elekirikli bi makine gelen sinekleri cazur cuzur yakıyor. Ondan bulsan süper olur :)
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
bu konu tahribatta ve bilimum forum sitelerinde her yaz sezonu başı açılır ve programın bir halta yaramadığı tekrardan ispatlanır
-----------------------------hocam tbt de 2006 da açılmış alternatif arıyorum
belki dediğin gibi başka forumlarda her sezon açılıyor alabilir ama bilesinki ben sadece tbt yi takip ediyorum başka forumlarla işim yok
-
program değil de sana tavsiyem pencerelere tül tak hava girer sinek girmez bazi kesimler sineklik diye de bilir.
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
program değil de sana tavsiyem pencerelere tül tak hava girer sinek girmez bazi kesimler sineklik diye de bilir.
-----------------------------Sineklik en iyisi bak yaz kampanyalarıda varmış çoğu yerin :D
-
birde şu kelebek gibi olanlardan çok var çok hızlıda ürüyolar büssürü oluyorlar