folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sivrisinek Kovan Yazılım ?

Sivrisinek Kovan Yazılım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar  lütfen ti ye almayalım ciddi bir konudur bu :)

şimdi efenim antalyada yaşıyorum malüm havalar baya ısındı ve klimam arızalı mecburen kapı pencere açıyoz serinlemek için ama bu seferde üsteki resimde gördüğünüz canavarlar illallah ettiriyor ilaç felan fayda etmiyor çünkü kapı pencere açık sürekli

çözüm olarak prize takılan zımbırtılardan kullanıyom ama onlarda bişi etmiyo raid felan hep hikaye amk

netten araştırdım bi program varmış insanoğlunun duyamayacağı kadar ince ses sinyalleri ile sivrileri kovuyomuş bi program buldum denedim ama sivriler inadına hopörlerin üzerine konuyo yani bi boka yaramadı 

acaba programdamı bi arıza var yoksa odamı hikaye :) 

bildiğiniz bi yöntem varmı bu canavarları alt edecek ?

kullandığım pro:

http://download.cnet.com/Anti-Mosquito-Software/3000-2056_4-8228265.html?tag=lst-0-1

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

köpek kacıran devre duydumda bunu ilk defa duyuyorum ama mantık aynıdır doğru olabilir.

ama hıc kendini yorma hocam  git bi markete raid'in acık alanlar ıcın ilacı var tütsü gibi yakıosun bırakıyosun sinek falan gelmez ama dikkatli kullan kapın penceren mutlaka acık olsun kapalı alanda zehirleyebilir.

Boş sayfaya imza atmam!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kuşlar için işe yaradığını biliom okuldayken yapmıştık

ama sivri sine k için :( 

http://www.nevaria.com/detay.asp?ID=11173459     bunu satıolar ama trışka bence

http://www.kodaman.org/yazi/c-ile-sivrisinek-kovucu-program-1     bundan da hiç bişey anlamadım 

bu m.Q şeyleri duyuyomuki sesten tırssınlar

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    Ben bunu telefondada kodlamışlar bi program var hatta yanılmıyorsam onun ismide Anti-Mosquitodi.tekirdağa tatile yapmaya gittiğimde denedim hiç bi etki etmedi
    o zaman kullandığım bi sinek kovucu ilaç vardı ama ismini bilmiyorum bu püskürtmeli vücüduma baştan aşağı püskürttün mğü sivrisinekleri içindeki kimyasaldan dolayı kaçıyorlarmış gerçektende ole bilmiyorum oralarda bulabilir misin

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

generous bunu yazdı:
    -----------------------------

köpek kacıran devre duydumda bunu ilk defa duyuyorum ama mantık aynıdır doğru olabilir.

ama hıc kendini yorma hocam  git bi markete raid'in acık alanlar ıcın ilacı var tütsü gibi yakıosun bırakıyosun sinek falan gelmez ama dikkatli kullan kapın penceren mutlaka acık olsun kapalı alanda zehirleyebilir.

hocam prize takılanlardan aldım işe yaramadı tütsü hiç duymadım yarında ona bakam :) 

başka önerisi olan ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    bu konu tahribatta ve bilimum forum sitelerinde her yaz sezonu başı açılır ve programın bir halta yaramadığı tekrardan ispatlanır

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    bi tane ışıldak gibi bir şey vardı. ışığa geliyor sivrisinekler aynı elekirikli bi makine gelen sinekleri cazur cuzur yakıyor. Ondan bulsan süper olur :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:
    bu konu tahribatta ve bilimum forum sitelerinde her yaz sezonu başı açılır ve programın bir halta yaramadığı tekrardan ispatlanır

hocam tbt de 2006 da açılmış alternatif arıyorum 

belki dediğin gibi başka forumlarda her sezon açılıyor alabilir ama bilesinki ben sadece tbt yi takip ediyorum başka forumlarla işim yok 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    program değil de sana tavsiyem pencerelere tül tak hava girer sinek girmez bazi kesimler sineklik diye de bilir.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    program değil de sana tavsiyem pencerelere tül tak hava girer sinek girmez bazi kesimler sineklik diye de bilir.

Sineklik en iyisi bak yaz kampanyalarıda varmış çoğu yerin :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    birde şu kelebek gibi olanlardan çok var çok hızlıda ürüyolar büssürü oluyorlar
Toplam Hit: 5571 Toplam Mesaj: 29