Sivrisinek Kovan Yazılım ?
-
hoca kesin çözüm off sinek savar alıp bi sıkınacaksınız parfüm gibi yatacaksınız mis gibi uyku çekeceksiniz a.q
-

itinayla tavsiye edilir.. süleymancık olarak biliniyor halk dilinde :)
-
edit
-
Hoca ben sana kesin çözüm vereyim bende antalyadayım ondan halini anlıyorum. Öncelikle o raid vs. gibi ilaçları belirten arkadaşların %99 u antalya nın sivrisineklerini bilmiyorlar. Bizim buradaki sivrisinekler havada karada yiyor adamı.İlaç milaç fayda etmez
Antalya da iki tane çağre var sivrisineksiz uyumak için;
1-) mor ışık saçan sivrisinekleri çeken bir alet var sivri gelince çat pat yakıyor.
2-) Yatağının üstüne tülbent gibi cibinlik koyacaksın. (Şu an ben bu yöntemi kullanıyorum mutluyum, Ama tülbentin içinde olmadığın zaman çok açlarsa götünden bile kan çekmeye çalışıyor şerefsizler.)
-
bu verilmişti tbt de yazılımın iconundan tanıdım
-
Hocam yattığın yatağa cibindirik kur. Antalyalısın bilirsin cibindiriği, çadır gibi bir şeydir ama tüldür. Yani hava geçirir sinek geçirmez. Çeşitli boyları vardır, tek kişilik, çift kişilik, battal boyları. Battal boylarına 4 kişi ahat sığar 5 de olabilir :)
-
hocma git saksı saksı feslehen ve lavanta al hepsinden kurtul
-
Rmk bunu yazdı:
-----------------------------

itinayla tavsiye edilir.. süleymancık olarak biliniyor halk dilinde :)
-----------------------------2 gün önce birini ezerek öldürdüm bunların geberdi hala kuyğuru canlışdı 20 kere vurdum anca öldü