folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sivrisinek Kovan Yazılım ?

Sivrisinek Kovan Yazılım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hoca kesin çözüm off sinek savar alıp bi sıkınacaksınız parfüm gibi yatacaksınız mis gibi uyku çekeceksiniz a.q

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

itinayla tavsiye edilir.. süleymancık olarak biliniyor halk dilinde :)

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    edit

all this pain is an illusion...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hoca ben sana kesin çözüm vereyim bende antalyadayım ondan halini anlıyorum. Öncelikle o raid vs. gibi ilaçları belirten arkadaşların %99 u antalya nın sivrisineklerini bilmiyorlar. Bizim buradaki sivrisinekler havada karada yiyor adamı.İlaç milaç fayda etmez

Antalya da iki tane çağre var sivrisineksiz uyumak için;

1-) mor ışık saçan sivrisinekleri çeken bir alet var sivri gelince çat pat yakıyor.

2-) Yatağının üstüne tülbent gibi cibinlik koyacaksın. (Şu an ben bu yöntemi kullanıyorum mutluyum, Ama tülbentin içinde olmadığın zaman çok açlarsa götünden bile kan çekmeye çalışıyor şerefsizler.)

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bu verilmişti tbt de  yazılımın iconundan tanıdım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    Hocam yattığın yatağa cibindirik kur. Antalyalısın bilirsin cibindiriği, çadır gibi bir şeydir ama tüldür. Yani hava geçirir sinek geçirmez. Çeşitli boyları vardır, tek kişilik, çift kişilik, battal boyları. Battal boylarına 4 kişi ahat sığar 5 de olabilir :) 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    hocma git saksı saksı feslehen ve lavanta al hepsinden kurtul

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Rmk bunu yazdı:
    -----------------------------

itinayla tavsiye edilir.. süleymancık olarak biliniyor halk dilinde :)

-----------------------------

2 gün önce birini ezerek öldürdüm bunların geberdi hala kuyğuru canlışdı 20 kere vurdum anca öldü 

Toplam Hit: 5572 Toplam Mesaj: 29