folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Sivrisineklerin Isıracakları Kişiyi Seçmesi.

Sivrisineklerin Isıracakları Kişiyi Seçmesi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek
    ben bi yerde duymuştum çok şeker yiyenleri ısırıyormuş acı yiyenleride ısırmıyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------
    skyvalet bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

Bende bi kalabalığın içindeyken sadece beni sokmazlar :) Onların ısırması bence tenimizden yayılan bi kokudan kaynaklanıyor. Sinekler pis kokuya gider.

Bknz:Bok ve hayvan ölüleri...

hocam sivrisinek bu bok sineği değil senden temiz o hayvanlar boka konmazlar:D

Alkol var sigara arada ortam olursa onun haricinde sübyen deilim:D ne buluyolar bnde la:S

Sen şehir çocuğuna benziyorsun. Anadoluda yaşıyorsan yada biraz gözlem yap. Bok sineği demedim ben sinek dedim ! Nerde bi bok varsa yada bir hayvan leşi onun üstüne konarlar. Bende temiz konusuna gelince, onları hangi aşamalarda ürediğini bilmeyen yok, ki senin dışında. İlla ki cvp verecem diye, boş konuşma, sadece araştır... 

Sende bişileri yazarken biraz dikkatli yaz.Peki bu hayvanlar neden pisliğe gitsin malmı bunlar temiz kan dururken o olayı tam anlatsana bi.Mesela ben boka konan sivrisinek görmdim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Kısacası onların aradıkları proteinin bokun ve ölü hayvanların üstünde bol miktarda olmasından dolayı konarlar. Protein salgısı olan her şeye konarlar. Özelikle insan terinin kokusu onları cezveder. Böyle terimsi, ekşimiş kokuları seviyorlar. Bokun üstünde de olmalarının nedeni budur. Hatta bi gün ilginçtir merak ettim, memlekette hayvan pisliğinin üstündeki sinekleri gözlemledim. Üstüne geliyor küçük küçük kurt bırakıyorlar. O kurtlarda bir müddet sonra o pisliğin her yanına yayılıyor ve yiyiorlar. Daha sonra büyüyüp, senin o temiz dediğin sinek haline dönüşüyorlar...

Ve daha sonragelip bizim  üstümüze konuyorlar. O yüzdendir ki sineğin konduğu hiç bir yiyeceği yemeyiniz. Hatta o gider hastalıklı bir insandan kan emer, sonra gelir, o hastalığı ya sizin vücudunuza yada yiyeceklerinize bulaştırırlar. Aslında çok tehlikeli hayvanlar. Gün gelecek kenelerden daha tehlikeli hastalıklara yol açacaklar... 

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    neyin tartışmasını yapıyonuz.yakalayın bitane sivrisinek soralım bakalım kimleri ısırmayı seviyolarmış
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek
    Yav ne şekeri ne sigarası her kanı emmiyorlar sadece belirli bir kan türünü emiyorlar bundan dolayı o koduğumun kan türü bendede var (:

if else while vs.
Toplam Hit: 3611 Toplam Mesaj: 16