Siyah Araba Pasta Cila Önerisi Ve Güneş Yanıkları
-
Merhabalar, annemin siyah bir polosu var, hafiften bazı bölgelerde soyulma olmuş ama üstteki şeffaf kısım soyulmuş ve dikkatli bakınca seçiliyor. Pasta cila yaptırırsan geçer diyen var, bu siyah araba tiqqat et diyen var, bunun cilası kalkık pasta yaptırma iz kalır diyen var.
Ben arabadan pek anlamıyorum ama pastadan korktum, acaba cila alsam kendim yapsam fark eder mi iyi olur mu arabaya? bir de cila yapıp üstüne boyakoruma yapayım diyorum.
Bana cila ve boya koruma ürünü önerirmisiniz
erebos tarafından 18/Tem/20 12:04 tarihinde düzenlenmiştir -
sonax veya meguiars a götür boya koruma ve seramik yaptır. sonrasında kafan rahat olsun.
-
Pasta cila arabanın üzerinde ki verniği kaldırabilir o açıdan pek tavsiye etmiyorum.Pasta cila esasen arabanın üzerinde ki ölü tabakayı temizleme işlemi diye biliyorum.Zaten çok az bir tabaka kalmış onu da yaparsan daha kötü olabülür
-
Pasta yaptirirsan veya yaparsan boyayi veya vernigi daha cok yiyeceksin ve daha cok lekeler ortaya cikacak. Bunun bir çözümü yok malesef.. var diyenlerde gecici bir çözüm oluyor... Tek çözüm boyatmak veya kaplatmak.
-
Pasta sıvı zımparadır. Kılcal, tırnak takılmayan çiziklerin zımparalanıp temizlenmesini sağlar. Sonrasında ise bildiğimiz cila yapılır.
6-7 ayda 1 cila atmak mutlaka şart. Hem kılcal çizikleri engeller, arabanın parlamasını sağlar hemde kir tutmasını engeller. Cilalı arabada yağmur suyu kaportadan akıp gidiyor.Ö
Önce araç güzelce yıkanır. Seramik kaplama içinde bir sıvı var. Doktorların yaptığı iğne ampülü gibi. Kırıp su dolu kovaya döküyorsunuz sonra sünger yardımıyla kaportaya kedi sever gibi yediriyorsunuz.
-
menzerna ürünleri iyidir. pasta ufak ufak uygula üzerine siyah arabanın mutlaka siyah cila kullan sonax ürünleri olabilir.
-
fotoyu at hocam napacağını söyleyeyim
-
Pasta yapmadan sadece cila yapsam problem olur mu?
-
erebos bunu yazdı
Yok olmaz hocam. Ama cila yararlı olmayabilir foto gerekli
-
my4 bunu yazdıerebos bunu yazdı
yarın atayım inşallah arabanın yanına gidersem
-
my4 bunu yazdıerebos bunu yazdı
Anlıyorsun bu işten hocam
Metalik renge neden lokal.boya yapilmaz