folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Siyah Araba Pasta Cila Önerisi Ve Güneş Yanıkları

Siyah Araba Pasta Cila Önerisi Ve Güneş Yanıkları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

Vernik yanmış geşmiş olsun 

a-lokal boya atılır

b- Ufak bir zımpara atılır üzerine pasta cila atılır canlı boya yada vernik ortaya çıkar üzerine oracle nin şeffaf folyosu çekilir.

c-Müdahale etmezsin alır başını yürür

d-Genelde yıkamalarda yüksek bar ile yıkattıkça oralar atar gider.

experde boyalı işlemli diye çıakr demi hocam. ona göre yapılırken öncesi sonrası vs video çekeyim. alacak adamın aklında soru işareti kalmasın.

aracın başka yerlerinde de çıkar mı buna benzer şeyler? 2008 model araç. ona göre komple boya koruma mı artık cila mı ne yaptırcaksam yaptırayım

joe_black tarafından 23/Tem/20 23:13 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

Vernik yanmış geşmiş olsun 

a-lokal boya atılır

b- Ufak bir zımpara atılır üzerine pasta cila atılır canlı boya yada vernik ortaya çıkar üzerine oracle nin şeffaf folyosu çekilir.

c-Müdahale etmezsin alır başını yürür

d-Genelde yıkamalarda yüksek bar ile yıkattıkça oralar atar gider.

experde boyalı işlemli diye çıakr demi hocam. ona göre yapılırken öncesi sonrası vs video çekeyim. alacak adamın aklında soru işareti kalmasın.

aracın başka yerlerinde de çıkar mı buna benzer şeyler? 2008 model araç. ona göre komple boya koruma mı artık cila mı ne yaptırcaksam yaptırayım

aracın tam olarak neresinde , eğer seni çok rahatsız etmiyorsa altına güzel bir boya koruma wax at üzerine kaliteli bir folyo çek hiç boya işine girme yada elin yatkınsa kendin ufaktan boya sanayide usta orayı boyadığı zaman yarım panele gelir, geçiş verniği ile beraber

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

aracın tam olarak neresinde , eğer seni çok rahatsız etmiyorsa altına güzel bir boya koruma wax at üzerine kaliteli bir folyo çek hiç boya işine girme yada elin yatkınsa kendin ufaktan boya sanayide usta orayı boyadığı zaman yarım panele gelir, geçiş verniği ile beraber

tavanda hocam. benim umrumda değil şu hali de büyüyecek diye tırsıyorum. eğer bu boyda kalacağını bilsem hç ellemem. kendim yapmak istemem hocam el becerim vardır ama görsel sanat becerim olmadığı için mahvederim orayı. şeffaf folyo kaplasam acaba bu boyda kalır mı? büyümeyecekse kaplatayım kalsın böyle.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

tavanda hocam. benim umrumda değil şu hali de büyüyecek diye tırsıyorum. eğer bu boyda kalacağını bilsem hç ellemem. kendim yapmak istemem hocam el becerim vardır ama görsel sanat becerim olmadığı için mahvederim orayı. şeffaf folyo kaplasam acaba bu boyda kalır mı? büyümeyecekse kaplatayım kalsın böyle.

kaliteli bir folyo iyi bir işçilik folyo öncesi wax yada cila atılırsa alt zemine sökerken ileride sıkıntı olmaz 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

kaliteli bir folyo iyi bir işçilik folyo öncesi wax yada cila atılırsa alt zemine sökerken ileride sıkıntı olmaz 

tamam hocam eyw.teşekkür ettim

Toplam Hit: 4910 Toplam Mesaj: 36
araba araba araba bakım pasta cila