Siyah Giyen Adamlar 3 | Men İn Black 3 | 2012 | Dvdrip | Türkçe Dublaj
-
Siyah Giyen Adamlar 3 | Men in Black 3 | 2012 | DVDRip | Türkçe Dublaj

Siyah Giyen Adamlar 3 indir
2012 -ABD
Tür : Bilim Kurgu Aksiyon
Süre:106 dakika
Yönetmen: Barry Sonnenfeld
Oyuncular:Will Smith Tommy Lee Jones Emma Thompson Alice Eve Josh Brolin Nicole Scherzinger Bill Hader Jemaine Clement Michael Stuhlbarg Michael Chernus Clarke Thorell David Rasche Mike Colter Keone Young
Görüntü Y.: Bill Pope
Senaryo: David Koepp Jeff Nathanson Michael Soccio Lowell Cunningham Etan Cohen
Yapimci: Laurie MacDonald Walter F. Parkes G. Mac Brown
Bilimkurgu ile komediyi basarili bir sekilde birlestiren Men in Black serisine devam ediliyor. Siyah Giyen Adamlar üçüncü kez karsimiza çikmaya hazirlaniyorlar.
Columbia Pictures, basrollerinde Tommy Lee Jones ve Will Smith'in yer aldigi Men in Black serisini bir kez daha hayata geçiriyor. Serinin üçüncü filminin senaryosu, bu kez Tropic Thunder ile ünlenen senarist Etan Cohen tarafindan yazilacak.
Filmde iki ünlü oyuncunun yer alip almayacagi henüz açiklanmasa da, Smith ve Jones olmadan Siyah Giyen Adamlar'in bir anlam ifade etmeyecegi konusunda herkes hemfikir görünüyor.
http://turbobit.net/fooo0uirt6gp.html
ses,görüntü güzel. orjinal türkçe ses.
-
Fox a bakın çoştu :D
-
eyçdi isterik
Iruretta tarafından 03/Eyl/12 22:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşlarla toplanıp sinemaya gittik. Ne izlesek diye diye kendimizi parçalarken bi anda bu filmin afişini gördük ve izlemeye karar verdik.
Sonuç: Keşke izlemeseymişiz:D film kötüydü.. Ya da şöyle söyleyeyim tarzımm değildi -
-
volkan bunu yazdı
bende link iteleyip hızlan dırıyım
Tıklaaaa
az önce indiriyordum yarıda kesildi buda kesilirse daha indirmem bakalım :D -
bu premium hesap üzerinden hacı yarıda kessende yarın devam ede bilirsin :)
-
Cehennem melekleri 2 de varmı hacı
-
altyazı yok mu hocam dublaj film mi izliyorsunuz hala 21. yy da.
-
will smith in hemen hemen her filmini izledim de bu seriye başlayacakken eski film dedim izlemedim :D
nese sadede geleyim serinin 1. -2. filmini izlemeden bunu izlesem olurmu müridler...
-
sirri bunu yazdı
will smith in hemen hemen her filmini izledim de bu seriye başlayacakken eski film dedim izlemedim :D
nese sadede geleyim serinin 1. -2. filmini izlemeden bunu izlesem olurmu müridler...
yok kanka , otur 1-2 yi izle önce.seri olarak onlar da güzel