Siyah Giyen Adamlar 3 | Men İn Black 3 | 2012 | Dvdrip | Türkçe Dublaj
-
piradomim bunu yazdısirri bunu yazdı
will smith in hemen hemen her filmini izledim de bu seriye başlayacakken eski film dedim izlemedim :D
nese sadede geleyim serinin 1. -2. filmini izlemeden bunu izlesem olurmu müridler...
yok kanka , otur 1-2 yi izle önce.seri olarak onlar da güzel
görününtü kaliteleri felan hoşuma gitmedi benim bi de yarım kaldıysa bi film onu tekrar izleyemiyorumm benim için MIB 3 bitmiştir :F
-
sirri bunu yazdıpiradomim bunu yazdısirri bunu yazdı
will smith in hemen hemen her filmini izledim de bu seriye başlayacakken eski film dedim izlemedim :D
nese sadede geleyim serinin 1. -2. filmini izlemeden bunu izlesem olurmu müridler...
yok kanka , otur 1-2 yi izle önce.seri olarak onlar da güzel
görününtü kaliteleri felan hoşuma gitmedi benim bi de yarım kaldıysa bi film onu tekrar izleyemiyorumm benim için MIB 3 bitmiştir :F
1-2 candır yav bunları izle bu filmi sadece hayranlara kıyak olsun diğer filmlerin hatrına gelsinler diye yaptılar :W
adamlar sırf 1-2'nin hayrına bunun masraflarını çıkarmışlardır sanırım izlemedim filmi ama uzun süre ara verilip seriyi devam ettirince sıçılıyor her zaman
-
Sakince download ettim, ilk bir kaç dakkikasını normal izledim, sonra çaktırmadan 1:10'dakkaya aldım, bir kaç aksiyonel sahne aradım, sonra biraz daha ileri aldım ve son füze sahenesine geldim 3-5 dk sürmedi bitti ve güzelce kapattım.
Paylaşım için tşk -
çk mu kötü lan görüntü kalitesi :(
-
izledim torrentten çektim film harika 1 ve 2 yi izlediyseniz tabiki görüntü de güzel leechturk ten cektim ben filmi anlatamicam kadar güzel perfecto yani :)
-
benim beklentim daha yüksekti