Siyanür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Merhaba Tahribat,

Siyanür Arıyorum. Nerede bulunur ve fiyatı nedir? bana 50 gr lazım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

öncelikle 1 gr mı bile insan öldürmeye yetiyor diye duydum hayırdır 50 gr ne iş. eğer bana mantıklı birşey söylersen bulabileceğin adres verebilirim

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba Tahribat,

Siyanür Arıyorum. Nerede bulunur ve fiyatı nedir? bana 50 gr lazım.

Ne yapacaksın hoca siyanur u dikkat ettım de yenı müridler bayaa ilginç arayışlar içerisinde

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

mg başına göre ph ın turnusonda yapacağı etkiyi ve reaktifi ölçmek için ullanıcağım. ancak bu deneyin gizli bir içeriği var. Bunu söylersem projem çalınabilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdinand
    ferdinand's avatar
    Dişi

yok siyanür felan ne olduğunu bilmeden sağdan soldan duyduğunuz deneyleri yapmaya kalkışmayın gerek yok iş almaya bulan bilen kişide vebalini düşünsün ....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

ferdinand hocam. öncelikle şunu söyleyeyim kendime zarar vermek istesem 1 haftadır siyanür arayışı içine girmem. Hava dolu şırıngayı sol damara basar kalbi saniyede infilak ettiririm.

Dediğim gibi deneyim var ve bunu tek yapmıyorum. daha öncede bulmuştum ancak bulduğum yer çoktan kapanmış.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

aman hocam dikkat :D siyanur goturur..

gecen dönem Lab deneyi yaparken  sınıftan bi kız siyanürü yedi ....

internettten siyanür satan firmalara bakabilrisin en azından :O

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

tranceport bunu yazdı:

aman hocam dikkat :D siyanur goturur..

gecen dönem Lab deneyi yaparken  sınıftan bi kız siyanürü yedi ....

internettten siyanür satan firmalara bakabilrisin en azından :O

noldu öldümü :D:D:

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Allah Rahmet Etsin ( Tabi var ise ). Siyanür içeriğinide biliyorum nasıl elde edeceğimide 15 mg ının insanın solunum işlevini 3 saniyede keseceğinide elektron işlevini de sonladıracağını biliyorum. Ancak siyanür elde edecek edavat ım yok belirli edavatlarım var ve bunlar tek kullanımlık projem tutacak eminim. Sadece bana enzim parçalamak amaçlı keskin bir kimyasal olan siyanür lazım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:

Allah Rahmet Etsin ( Tabi var ise ). Siyanür içeriğinide biliyorum nasıl elde edeceğimide 15 mg ının insanın solunum işlevini 3 saniyede keseceğinide elektron işlevini de sonladıracağını biliyorum. Ancak siyanür elde edecek edavat ım yok belirli edavatlarım var ve bunlar tek kullanımlık projem tutacak eminim. Sadece bana enzim parçalamak amaçlı keskin bir kimyasal olan siyanür lazım. 

hocam her kimyasal satılan yerde var siyanür

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:

ferdinand hocam. öncelikle şunu söyleyeyim kendime zarar vermek istesem 1 haftadır siyanür arayışı içine girmem. Hava dolu şırıngayı sol damara basar kalbi saniyede infilak ettiririm.

Dediğim gibi deneyim var ve bunu tek yapmıyorum. daha öncede bulmuştum ancak bulduğum yer çoktan kapanmış.

Yahu belki bilen biri vardır bunuda bir sorayım.

Kanka senin bu dediğin yanlışmış insanı öldürmek için 6-7 şırınga hava basılması gerekiyormuş doktor söyledi bende dumur oldum. Konuyuda anlatayım. Peder ameliyat oldu serum yiyiyo serumun hortumunda hava kabarcığı kalıyodu bizde panik atak geçirioduk adam gidecek diye doktorda bizi öyle görünce korkmayın birşey olmaz 6.7 şırınga hava basarsan anca etki eder demişti. Doğrumudur bilemem ama biz sonra ilgilenmedik o hava kabarcıklarıyla birşeyde olmadı...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
Toplam Hit: 24356 Toplam Mesaj: 32