Siyanür
-
Merhaba Tahribat,
Siyanür Arıyorum. Nerede bulunur ve fiyatı nedir? bana 50 gr lazım.
-
öncelikle 1 gr mı bile insan öldürmeye yetiyor diye duydum hayırdır 50 gr ne iş. eğer bana mantıklı birşey söylersen bulabileceğin adres verebilirim
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba Tahribat,
Siyanür Arıyorum. Nerede bulunur ve fiyatı nedir? bana 50 gr lazım.
-----------------------------Ne yapacaksın hoca siyanur u dikkat ettım de yenı müridler bayaa ilginç arayışlar içerisinde
-
mg başına göre ph ın turnusonda yapacağı etkiyi ve reaktifi ölçmek için ullanıcağım. ancak bu deneyin gizli bir içeriği var. Bunu söylersem projem çalınabilir.
-
yok siyanür felan ne olduğunu bilmeden sağdan soldan duyduğunuz deneyleri yapmaya kalkışmayın gerek yok iş almaya bulan bilen kişide vebalini düşünsün ....
-
ferdinand hocam. öncelikle şunu söyleyeyim kendime zarar vermek istesem 1 haftadır siyanür arayışı içine girmem. Hava dolu şırıngayı sol damara basar kalbi saniyede infilak ettiririm.
Dediğim gibi deneyim var ve bunu tek yapmıyorum. daha öncede bulmuştum ancak bulduğum yer çoktan kapanmış.
-
aman hocam dikkat :D siyanur goturur..
gecen dönem Lab deneyi yaparken sınıftan bi kız siyanürü yedi ....internettten siyanür satan firmalara bakabilrisin en azından :O
-
tranceport bunu yazdı:
-----------------------------aman hocam dikkat :D siyanur goturur..
gecen dönem Lab deneyi yaparken sınıftan bi kız siyanürü yedi ....internettten siyanür satan firmalara bakabilrisin en azından :O
-----------------------------noldu öldümü :D:D:
-
Allah Rahmet Etsin ( Tabi var ise ). Siyanür içeriğinide biliyorum nasıl elde edeceğimide 15 mg ının insanın solunum işlevini 3 saniyede keseceğinide elektron işlevini de sonladıracağını biliyorum. Ancak siyanür elde edecek edavat ım yok belirli edavatlarım var ve bunlar tek kullanımlık projem tutacak eminim. Sadece bana enzim parçalamak amaçlı keskin bir kimyasal olan siyanür lazım.
-
Clickanddie bunu yazdı:
Allah Rahmet Etsin ( Tabi var ise ). Siyanür içeriğinide biliyorum nasıl elde edeceğimide 15 mg ının insanın solunum işlevini 3 saniyede keseceğinide elektron işlevini de sonladıracağını biliyorum. Ancak siyanür elde edecek edavat ım yok belirli edavatlarım var ve bunlar tek kullanımlık projem tutacak eminim. Sadece bana enzim parçalamak amaçlı keskin bir kimyasal olan siyanür lazım.
hocam her kimyasal satılan yerde var siyanür -
Clickanddie bunu yazdı:
ferdinand hocam. öncelikle şunu söyleyeyim kendime zarar vermek istesem 1 haftadır siyanür arayışı içine girmem. Hava dolu şırıngayı sol damara basar kalbi saniyede infilak ettiririm.
Dediğim gibi deneyim var ve bunu tek yapmıyorum. daha öncede bulmuştum ancak bulduğum yer çoktan kapanmış.
-----------------------------Yahu belki bilen biri vardır bunuda bir sorayım.
Kanka senin bu dediğin yanlışmış insanı öldürmek için 6-7 şırınga hava basılması gerekiyormuş doktor söyledi bende dumur oldum. Konuyuda anlatayım. Peder ameliyat oldu serum yiyiyo serumun hortumunda hava kabarcığı kalıyodu bizde panik atak geçirioduk adam gidecek diye doktorda bizi öyle görünce korkmayın birşey olmaz 6.7 şırınga hava basarsan anca etki eder demişti. Doğrumudur bilemem ama biz sonra ilgilenmedik o hava kabarcıklarıyla birşeyde olmadı...