Siyanür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------

tranceport bunu yazdı:

aman hocam dikkat :D siyanur goturur..

gecen dönem Lab deneyi yaparken  sınıftan bi kız siyanürü yedi ....

internettten siyanür satan firmalara bakabilrisin en azından :O

noldu öldümü :D:D:

yokk bi bok olmadı :DD:D ammma cok gülmüştük. yılık en mal kızı hesabı flan

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:

mg başına göre ph ın turnusonda yapacağı etkiyi ve reaktifi ölçmek için ullanıcağım. ancak bu deneyin gizli bir içeriği var. Bunu söylersem projem çalınabilir.

Komık.

Deneyle ılgılı (okuoymusun lısedemısın bılmıyorum gıt kımya hocana danıs 500 ppm ile bıle neler yapabılcegını bılgın var mı bılmıyorum yoksa da arastır.GÖTE GELİRSİN kimya yabana atılacak bir olaylar toplulugu degıl.sınfıtan Gerı zekalı malın  bırısı kolunu sakalasırken  asıtle yaktı sınıfta ız kaldı yuzunde .(Bu kompreserler saka yapan ınsaat ıscılerı gıbı).

Asit zaten turnusal kagıdında mavı olur .Ilk postumda konudan anlamayarak bıraz hakarette etmıstım sıldım.

Kimyasal satan yerlere bak bulursun ama neden acıklaman lazım.Ben kg postasyumnıtratından borık asıtıne aldım.

Ama  hıc gırme sıyanur e derım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

6 7 şırınga önemli değil. Eğer kalbi infilak etcek şırıngayı damarın esneme katsayısı geçmeyecek şekilde ir ani kuvvet ile hava damarlarına basman yeter. Ancak damarları yırtıp iç kanama yapmak istiyorsan ki bunu tavsiye etmem acılı ve uzun sürebilir esneme katsayısını geçmen lazım. tek şırıngayla bile belli bir kuvvetle bu işi yapabilirsin.

her neyse bu kadar hocam ın içinde yanlış alaşılmak kötü bir durum. Ancak tahribat bilir diyorum ve ısrar ediyorum...Altın imalatı yapan kuyumcularda bulunur onu biliyorum ancak satılmaz ve kuyumcu sana şöyle garip bir bakış atarak delirdin mi diye sorar ki bu hayatta yaşanılmaması gereken anlardan biridir. Kimya lab. larında bulunr ancak onlarda deney yaptığı için kullanırlar. Oksit lenmiş olarak haplar bulunur ancak oksitli olduğpundan deneyi batırırlar. Meyvelerde bulunur (Şeftalinin çekirdeğinde ) Ancak 3 kg şeftali yi tek tek açıp çekirdeklerini bileşenlerine ayırıp siyanürü almam gerekirki buda yıllar sürebilir....

deneyim içnin 1 hafta sürem kaldı projem yarım kalıcak... Siyanür lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Sende yeteri kadar aile terbiyesi alsaydın buraya gelip "Siktir amk ya" diye cevap vermezdin. Zaten bu üyelik benim değil yeğenimin üyeliği tahribat ı çok eskiden beri bilirim senden 5 yıl ilerideyim tahribat için. Burası sadece eğlence ve hack üzerine işlemiyor dostum bilmelisinki tahribat ın kurucuları avrupada önemli bilimsel projelere imza atmış doktorlar içermektedir. bu yüzden doğru yerde olduğumu düşünüyrum ve yeterince kimya bilgisine sahip olduklarını düşünüyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Clickanddie

Yaş Kaç ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:

Sende yeteri kadar aile terbiyesi alsaydın buraya gelip "Siktir amk ya" diye cevap vermezdin. Zaten bu üyelik benim değil yeğenimin üyeliği tahribat ı çok eskiden beri bilirim senden 5 yıl ilerideyim tahribat için. Burası sadece eğlence ve hack üzerine işlemiyor dostum bilmelisinki tahribat ın kurucuları avrupada önemli bilimsel projelere imza atmış doktorlar içermektedir. bu yüzden doğru yerde olduğumu düşünüyrum ve yeterince kimya bilgisine sahip olduklarını düşünüyorum.

Ya bı gıt yaa  Allah askına 10 Ocak 2010 (Pazar) 21:46  kayıtlı gorunuyorsun.Kım kormus siteyi .Al siyanürü de öl .Bi kere akademık duzeyde yada gectım akademıgı bıraz bılısel profesyonel deney yapıyor olsan  onuda geçtim lisede kimya görmüş olsan  nereden temın edebılecegını dusunebılecegını sanıyorum en ufak dusunme yetın var ise?

Aile ile ne alakası var lan kufur etmenın?İçeriğine ettim ben postların.Tanımam etmem senı ama tanıttın kendını 3 5 postta yaş 14 fılan sanırım yegen de varmı 7-9?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Arkadaşlar tamamdır. Dayım siyanür işini halletti rahatsızlık için özür dilerim. Benim yaş 19 ancak deneyi yapacaklar 24 - 29 yaşları arasında 7 kişi. Bende anlamadım ancak deney önemli bişey olsa gerek.

Rahatsızlık için özür dilerim. Konu kapatılabilir. kusura bakmayın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

amk ne gereksiz boş beleş muhabbetler yapmışsınız lan ? Adam ölmek istiyorsada hanginiz engelleyebileceksiniz bunu ? siyanür satan bi yer bilmiyorsanız uzayın topiği kirletmeyin hay allahım yarabbi yaa muhabbetlere bak yok sen yeni üyesin yok ben eskiyim liseli tayfası dolmuş forum amk adama yardım edecekseniz edin etmeyecekseniz yazmayın size mi kalmış adamın siyanürle ne yapacağı ? Adam size deney için diyo kendini öldürecekse bile bunun vebali size mi olacak varmı böyle bi saçmalık amk kukla tiyatrosu gibisiniz kim oynatıyor sizleri bilmiyorumki !

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

aq işe bak ya utanmasanız adamdan deney yapıcağına dair noter tasdikli belge isteyeceksiniz

adam deney yapıcam diyor burayada sormuş nerden bulurum diye   adama inanmıyorsanız hiç yorum yapmayın  adam isterse yemeğine tat katsın diye koyar isterse kendini öldürür

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorrowful
    Sorrowful's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

amk ne gereksiz boş beleş muhabbetler yapmışsınız lan ? Adam ölmek istiyorsada hanginiz engelleyebileceksiniz bunu ? siyanür satan bi yer bilmiyorsanız uzayın topiği kirletmeyin hay allahım yarabbi yaa muhabbetlere bak yok sen yeni üyesin yok ben eskiyim liseli tayfası dolmuş forum amk adama yardım edecekseniz edin etmeyecekseniz yazmayın size mi kalmış adamın siyanürle ne yapacağı ? Adam size deney için diyo kendini öldürecekse bile bunun vebali size mi olacak varmı böyle bi saçmalık amk kukla tiyatrosu gibisiniz kim oynatıyor sizleri bilmiyorumki !

tam ben yaziyordum böyle biseyi, sen özetlemissin..

tahribatin bazi müridlerini anlamakda güclük cekiyorum :| sana ne kardesim, ölecekse ölür..

Toplam Hit: 24359 Toplam Mesaj: 32