Siyasi Suçluluk !
-
Arkadaşlar herhangi bir görüşten dolayı, yani siyasi suçtan ötürü içeri girince nasıl muamele görüyorsun, ne yapıyorsun adi suçlara göre apayrı birşeymiş.. Kimisi diyo sorguda falan cevaplamak istemediğin bi soru varsa zorlamıolarmış falan bşi yapmıolar falan dio.. kimisi diyo bşi olmaz ama darbe falan olursa ayvayı yedin falan.. Tecrübeli olan, girip çıkan( siyasi suçtan dolayı) arkadaşlardan acil cevap bekliyorum..
-
birader girdiğin suca bağlı. yani söyleki eğer sağcıysan severler. solcuysan zükerler. solcu olupta sosyalist olursan faazla arbede olmaz. komünistsen yine zükerler. bide dtp ye falan yakınsan iyice züküerler.
-
Sol görüşlü kökten dinci İslam...
-
olm 1. olarak ilk savcıya cıkarsın heralde. durumun aslı nedir bilmiorum ama sorgu odasına girmen için baya bi süpelenmeleri lazım snden. yada sucun çok ağır olacak. yasa dışı siyasi örgüt gibi. sorgu odasına girersen zaten dayağı yersin. ama savcıya cıkarsan bişey olmaz sana
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
Sol görüşlü kökten dinci İslam...
-----------------------------
ibda-c ise hakettigin muameleyi gorursun merak etme :) -
herhangi bir irtibatım olmadığı gibi sempatizanı da değilim. Yani gayri-resmi silahlı herhangi bir örgüt ile hiçbir ilişiğim yok..
-
senin sucunda yoktur ozaman. gözünde fazla büyütüpte davranıslarını etkileme. şizoya bağlanırsın sonra
-
yok cnm suç da falan yok .. da bilelim yani..
-
Ülkücüyüm Falan Dersen Paşalar Gibi Çıkarsın İçeriden Sorgu Dahi Yapılmadan
Komünist'im Dersem Olayları Üstüne Yıkmaya Kalkarlar Boku Yersin.
Faşistim Dersen Direk Seni Çıkarırlar Ordan..
Sosyalistim dersen biraz uğraşırlar ama fazla da kurcalamazlar
Aşırı dinciyim ama bağlantım yok dersen bi örgütle,yine direk kapıyı gösterirler
Aşırı dinciyim ve bağlantın warsa en az bi komünist kadar uğraşırlar senle
-
Hojam ben askerliğimi cezaevinde jandarma olarak yaptım.Hangi suçtan olursan olsun kimseye bir zarar gelmiyor.Ama cezaevine gelmeden polis karakolda ne yapar bilemem.Ayrıca cezaevindeyken mahkemelere çıktığında savunmanda propaganda bile yapabilirsin,kimse ses çıkarmaz.Fakat vatana,bayrağa ne bileyim işte millete falan sövmeye kalkarsan vay haline.Duruşma sırasını bekleyen mahkumlar adliyenin bodrum katında kapıaltı diye tabir edilen yerde bekletilir.Efendi olursan orda sana yasak olmasına rağmen asker ağa sigarada verir.Askere artistlik yaparsan kafana yediğin jopların haddi hesabı olmaz.Cezaevlerinde en rahat eden suçlular siyasi suçlulardır.AHİM korkusuna kral muamele görürsün.Meclis insan hakları komisyonu sürekli siyasilerin ziyaretine gelir.Cezan bitince çıkmak bile istemezsin.
-
way babaan anaan kemüüne !!: :D:D:D:D:D
duymak istediğim de buydu.. desenze yırttık.. !! ya darbe olursa ??