folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Siyasi Suçluluk !

Siyasi Suçluluk !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar herhangi bir görüşten dolayı, yani siyasi suçtan ötürü içeri girince nasıl muamele görüyorsun, ne yapıyorsun adi suçlara göre apayrı birşeymiş.. Kimisi diyo sorguda falan cevaplamak istemediğin bi soru varsa zorlamıolarmış falan bşi yapmıolar falan dio.. kimisi diyo bşi olmaz ama darbe falan olursa ayvayı yedin falan..  Tecrübeli olan, girip çıkan( siyasi suçtan dolayı) arkadaşlardan acil cevap bekliyorum..

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    birader girdiğin suca bağlı. yani söyleki eğer sağcıysan severler. solcuysan zükerler. solcu olupta sosyalist olursan faazla arbede olmaz. komünistsen yine zükerler. bide dtp ye falan yakınsan iyice züküerler.

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    Sol görüşlü kökten dinci İslam...

yıkılma sakın !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    olm 1. olarak ilk savcıya cıkarsın heralde. durumun aslı nedir bilmiorum ama sorgu odasına girmen için baya bi süpelenmeleri lazım snden. yada sucun çok ağır olacak. yasa dışı siyasi örgüt gibi. sorgu odasına girersen zaten dayağı yersin. ama savcıya cıkarsan bişey olmaz sana

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sol görüşlü kökten dinci İslam...
    -----------------------------
    ibda-c ise hakettigin muameleyi gorursun merak etme :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    herhangi bir irtibatım olmadığı gibi sempatizanı da değilim. Yani gayri-resmi silahlı herhangi bir örgüt ile hiçbir ilişiğim yok..

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    senin sucunda yoktur ozaman. gözünde fazla büyütüpte davranıslarını etkileme. şizoya bağlanırsın sonra

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    yok cnm suç da falan yok .. da bilelim yani..

yıkılma sakın !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Samast07
    Samast07's avatar
    Erkek

Ülkücüyüm Falan Dersen Paşalar Gibi Çıkarsın İçeriden Sorgu Dahi Yapılmadan

Komünist'im Dersem Olayları Üstüne Yıkmaya Kalkarlar Boku Yersin.

Faşistim Dersen Direk Seni Çıkarırlar Ordan..

Sosyalistim dersen biraz uğraşırlar ama fazla da kurcalamazlar

Aşırı dinciyim ama bağlantım yok dersen bi örgütle,yine direk kapıyı gösterirler

Aşırı dinciyim ve bağlantın warsa en az bi komünist kadar uğraşırlar senle

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Erkek

Hojam ben askerliğimi cezaevinde jandarma olarak yaptım.Hangi suçtan olursan olsun kimseye bir zarar gelmiyor.Ama cezaevine gelmeden polis karakolda ne yapar bilemem.Ayrıca cezaevindeyken mahkemelere çıktığında savunmanda propaganda bile yapabilirsin,kimse ses çıkarmaz.Fakat vatana,bayrağa ne bileyim işte millete falan sövmeye kalkarsan vay haline.Duruşma sırasını bekleyen mahkumlar adliyenin bodrum katında kapıaltı diye tabir edilen yerde bekletilir.Efendi olursan orda sana yasak olmasına rağmen asker ağa sigarada verir.Askere artistlik yaparsan kafana yediğin jopların haddi hesabı olmaz.Cezaevlerinde en rahat eden suçlular siyasi suçlulardır.AHİM korkusuna kral muamele görürsün.Meclis insan hakları komisyonu sürekli siyasilerin ziyaretine gelir.Cezan bitince çıkmak bile istemezsin.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

way babaan anaan kemüüne !!: :D:D:D:D:D

duymak istediğim de buydu.. desenze yırttık.. !! ya darbe olursa ??

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 1624 Toplam Mesaj: 17