Siyasi Suçluluk !
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar herhangi bir görüşten dolayı, yani siyasi suçtan ötürü içeri girince nasıl muamele görüyorsun, ne yapıyorsun adi suçlara göre apayrı birşeymiş.. Kimisi diyo sorguda falan cevaplamak istemediğin bi soru varsa zorlamıolarmış falan bşi yapmıolar falan dio.. kimisi diyo bşi olmaz ama darbe falan olursa ayvayı yedin falan.. Tecrübeli olan, girip çıkan( siyasi suçtan dolayı) arkadaşlardan acil cevap bekliyorum..
aynı anda aşırı dinci şeriatcı-kominist -devrimci isen (amma oldu bea) y*r*ğ* yedin demektir. D: -
Bu ülkede fişmlenmemek esastır.Ama sağlam bir lider elbette fişlenen adamdan çıkar.Örnek: Atatürk osmanlı tarafından fişlendi, Ferit paşa hükümeti en büyük rakibi idi, Yabancılar tarafından da fişlendi fakat Büyük bir lide oldu.
Yani düşüncesiz bir millet isteyenlere karşı fişlenenler her zaman kötü olacaktır.İster ülkücü ol ister solcu ister dinci.Ben solcuyum kesin fişleniceğim.Fakat pkk yı yada komünizm i yani sosyalizm rejimini hayatta savunmam.Ben Atatürk ü savunurum Cumhuriyeti savunurum.
Günün birinde fişlenicem.Yok başa gelirsemde (fişli halde) o zaman inandığım uğurda ülke ile bütünleşirim.???
KArışık iki ucuda pis bu değneyin.
-
" sansaryan han " araştır hoca bu sana eskıyı gosterır yenisi ise.. yanı artık
bukadar işkence görebilecegin bir dönem yok yani siyasi suç olarak ıcerı gırmen bıle bir
mucize olur cok radıkal bır orgute mensupda degılsen cidden buyuk basarı.
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------way babaan anaan kemüüne !!: :D:D:D:D:D
duymak istediğim de buydu.. desenze yırttık.. !! ya darbe olursa ??
-----------------------------Malafatı tuttun demektir o zaman.Bizim köyde 45-50 yaşlarında bir adam var.Bu 80 darbesinde polis tarafından fena hırpalanmış.Ne yürüyebiliyor nede konuşabiliyor.Suçu ise;eylem yapan üniversitede öğrencilerin yanından geçiyormuş,polis bunuda almış eylemci diye garibimi.Sonrası yermisin yemezmisin?
-
sylar bunu yazdı:
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------way babaan anaan kemüüne !!: :D:D:D:D:D
duymak istediğim de buydu.. desenze yırttık.. !! ya darbe olursa ??
-----------------------------Malafatı tuttun demektir o zaman.Bizim köyde 45-50 yaşlarında bir adam var.Bu 80 darbesinde polis tarafından fena hırpalanmış.Ne yürüyebiliyor nede konuşabiliyor.Suçu ise;eylem yapan üniversitede öğrencilerin yanından geçiyormuş,polis bunuda almış eylemci diye garibimi.Sonrası yermisin yemezmisin?
Koptum burda yav. :))) sabah sabah nereden takıldı bu konu kafana yahu. :) Tek bişi diyim Türkiyede Siyasi suçluluğun değil Suçunu üstünde barındırmak, Kokusunun bile senden gelmesi hayatının Artık zindanlarda yada işkencelerde biteceği anlamına gelir. en azından eskiden direk böyle idi yeni yasal düzenlemeler ile belki bu gün hafiflemiş olabilir. Jandarma oaral askerliğini yapmış kardeşin dediklerine bakılırsa Muteberdir konu. -
zigana bunu yazdı:
mont-blanc bunu yazdı:
Arkadaşlar herhangi bir görüşten dolayı, yani siyasi suçtan ötürü içeri girince nasıl muamele görüyorsun, ne yapıyorsun adi suçlara göre apayrı birşeymiş.. Kimisi diyo sorguda falan cevaplamak istemediğin bi soru varsa zorlamıolarmış falan bşi yapmıolar falan dio.. kimisi diyo bşi olmaz ama darbe falan olursa ayvayı yedin falan.. Tecrübeli olan, girip çıkan( siyasi suçtan dolayı) arkadaşlardan acil cevap bekliyorum..
aynı anda aşırı dinci şeriatcı-kominist -devrimci isen (amma oldu bea) y*r*ğ* yedin demektir. D:
yok canm öle bşi olmaz zaten..