Siyonist Yahudi Zihniyeti
-
-
HoLyCat bunu yazdı
İşid türkmenleri öldürüyordu, filistinlileri değil ;)
Anladın sanırım..
youtube da bakabilirsin hocam ışid kimi öldürüyordu.. bir sürü suriyeliyi şia (nusayri) diye öldürdü adamlar ve hala devam ediyor. Yani olayı ırkçılıktan çıkarmak gerekiyor. ışid in saldırdığı bölgelerde kürt cephesi de var ayrıca..
senin söylemek istediğin, şuanki iktidar, türklere yapılan şeylere göz yumuyor, araplara yapılanlara değil.. bu konuda haklısın.... ben mevcut iktidarı savunmuyorum zaten. dün kamboçya da, vietnamda nasıl insanlar öldürülmüşse, bugün de bu şekilde olan ölümlere karşıyım..
Ama filistin biraz daha özel, çünkü bu adamlar 50 yıldır hep bu şekilde öldürülmeye devam ediliyor.. türkiye güçlü bir ülke değil, ne dünya da ne ortadoğuda söz sahibi.. arap ülkeleri de zaten ayrı bir dava... gazzelilerin ölmekten başka yolu yok hocam.. daha önce hamas a tepki gösteriliyordu, adamlar devlet ile anlaşmaya varınca, israil in işine gelmedi bu.. hamas ı bahane ederek çoluk çocuk demeden insan öldürüyorlar.. şimdi şerefsizin biri diyor, filistinli kadınlara, kızlara tecavüz edin bu onları durdurur.. nasıl olayları çarptırıyorlar.. sanki o kadar ölüm israil de var..
güç, para bu adamlarda olduğu için, her şeyi istediği gibi göstermeye çalışıyorlar.. en basitinden gidin auswitch toplama kampına, yaptıkları şebeklilkleri, kendilerini acındımalarını görün.. k.kore de yalandan ağlayan insanlar gibiler.. ama dünyayı etkiliyorlar.. oradaki yahudi ziyaretçileri ayrı bir sömürü yapıyor, çevirmenler/anlatanlar ayrı bir sömürü yapıyor..
-
olm yahudilere göre dünyada iki insan grubu vardır. yahudiler ve diğerleri. yahudiler üstün ırktır. diğerleri haşere gibi.
senin malın karın kızın toprağın onlara helaldir. videoda da mantaliteyi görüyorsunuz. adam kendine ait diyor oralar.
çünkü inancı gereği oralar ona ait zaten istediği zaman el koyar. israilli milletvekilinin analarını öldürün demesi yada diğer bir tanesinin karısını anasına bacısına tecavüz edin demesi bu yüzden . normalde insanlık suçu olacak şeyi çok rahat söylemesinin sebebi bu. onlara göre sen ben insan değiliz. adamların inanışı böyle. yıllarca yahudileri şirin gösteren filmler yapıldı. çok büyük eziyet çektiler diye milleti uyuttular. ahanda sonucu. arkadaş başlığı çok güzel yazmış. bu yahudi zihniyetidir.
-
unbalanced bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
müslümanınında hristiyanında yahudisininde endülüsünde buraya toplanan bütün cahillerinde aq bazen şu forumu bırakma sabebi oluyorsunuz.
seni tutan var mı anlamadım ? bu konulara girmek zorunda mısın? bakmayabilirsin de.. insanlar bu şekilde tartışıyor. O bunu tutuyor bu bunu tutuyor. Herkes aynı fikri taşımak zorunda değil.. Cahillerin arasında dolaşmak sana yakışmıyor hocam, nasa nın klubüne git, orada stephan hawkins ile tartış..
606 tane insan ölüyor sebepsiz yere ve her zaman tekrarlanan bir şey bu.. 6-7 milyonluk bir ülkeye dünya dur diyemiyor.. Birileri de elbet tepkilerini gösterecek.. Silah alıp giden insanlar da var, gösteriş için facebookda şurda burda tepki gösteren de var..
neyse bu konuya ilk ve son mesajım.. Konuya giriş amacım da, daha önce bir konuda, israil mallarını boykotun gereksiz olduğu v.s. yazılmıştı, hatta coca cola israil malı değil,o yüzden boykot etmek aptalca v.s. denmişti.. ama bakın israil ne yapmış?
http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/972522-israilden-turk-mallarina-boykot
demek ki herkes sizin gibi "dar" düşünmüyor.. burada önemli olan türkiye ye ya da israil e 3-5 kuruş az para kazandırmak değil. bir tepki oluşturmak, bir irade, bir duruş sergileyebilmektir.
şu videolar da anlamlı
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/abd-li-komedyen-jon-stewart-tan-kara-komedi-benzetmesi
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/tek-basina-israilli-gostericilere-kafa-tutan-turk
ikinci videodaki türk arkadaşa helal olsun, korkmadan tepkisini yüzlerine karşı vuruyor. eğer yaşadığım bölgede böyle bir şeyi görseydim ben de aynı şekilde tepki gösterirdim.
bir de konuda ışid li bir resim gördüm.. insanlar ışid i eleştirirken bile onları eleştirenler oluyordu, şimdi israil eleştiriliyor, bu sefer de bak ışid böyle yapmış sesiniz neden çıkmıyor diyorlar.. ne tuhaf insanlar.. ya da insanlık...
Burası propaganda yapabilceğin bi yer değil tartışmayı bilseniz forum yönetimi boşuna siyaset din içerek yasak diye kural koymaz, filistinmiş felan yemiyoruz bunları algı yönetimi sağlam yapıyorsunuz anladık ama bu forumda tayibin gölgesini görmek istemiyoruz zaten her gün 24 tane kanal aynı anda onu yayınlıyor.
-
@uzatmanaciye, tayyip ile insanlığı karıştırıyorsun hocam.. bugüne kadar tayyip in lehine bir oy vermişsem ... gerisini istediğin gibi doldur..
ayrıca yönetim derken, kendi mesajının üstündeki mesaja bak kim yazmış..
-
unbalanced bunu yazdı
@uzatmanaciye, tayyip ile insanlığı karıştırıyorsun hocam.. bugüne kadar tayyip in lehine bir oy vermişsem ... gerisini istediğin gibi doldur..
Tayyibe oy verdin demedim zaten ama onun laflarını dile getiriyorsun burda, forum yönetimininde tek kişiden oluştugunu zannetmiyorum.
-
UzatmaNaciye bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Tayyibe oy verdin demedim zaten ama onun laflarını dile getiriyorsun burda, forum yönetimininde tek kişiden oluştugunu zannetmiyorum.
hocam benim kaldığım yerde tv bile yok, sadece haber sitelerine bakıyorum ama tayyip in bu son olaylardaki konuşmalarını dinlemedim. yani oradan alıp kopyalama gibi bir olay yok.. kendi bildiklerim, düşündüklerim, gördüklerim v.s. bunlar.. birileri söylüyor ya da söylemiyor diye gerçekleri dile getirmemek edemem..
yönetimden bir kişi kendi başına istediği kişiyi banlayabiliyorsa demek ki tek kişi olabiliyor :) konu hala burada durduğuna göre, ve yönetimden birinin mesajı burada konuyu destekler nitelikte olduğuna göre demek ki yönetim adına bir problem yok.. olsaydı şuan bu mesajı yazamıyor olurdum..
neyse hocam gereksiz bir tartışma içerisine girdik :) ben işime dönüyorum.. hadi kolay gelsin
unbalanced tarafından 22/Tem/14 19:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Tartışma bencede anlamsız bi yere geldi işinde kolay gelsin.
-
unbalanced bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
müslümanınında hristiyanında yahudisininde endülüsünde buraya toplanan bütün cahillerinde aq bazen şu forumu bırakma sabebi oluyorsunuz.
seni tutan var mı anlamadım ? bu konulara girmek zorunda mısın? bakmayabilirsin de.. insanlar bu şekilde tartışıyor. O bunu tutuyor bu bunu tutuyor. Herkes aynı fikri taşımak zorunda değil.. Cahillerin arasında dolaşmak sana yakışmıyor hocam, nasa nın klubüne git, orada stephan hawkins ile tartış..
606 tane insan ölüyor sebepsiz yere ve her zaman tekrarlanan bir şey bu.. 6-7 milyonluk bir ülkeye dünya dur diyemiyor.. Birileri de elbet tepkilerini gösterecek.. Silah alıp giden insanlar da var, gösteriş için facebookda şurda burda tepki gösteren de var..
neyse bu konuya ilk ve son mesajım.. Konuya giriş amacım da, daha önce bir konuda, israil mallarını boykotun gereksiz olduğu v.s. yazılmıştı, hatta coca cola israil malı değil,o yüzden boykot etmek aptalca v.s. denmişti.. ama bakın israil ne yapmış?
http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/972522-israilden-turk-mallarina-boykot
demek ki herkes sizin gibi "dar" düşünmüyor.. burada önemli olan türkiye ye ya da israil e 3-5 kuruş az para kazandırmak değil. bir tepki oluşturmak, bir irade, bir duruş sergileyebilmektir.
şu videolar da anlamlı
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/abd-li-komedyen-jon-stewart-tan-kara-komedi-benzetmesi
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/tek-basina-israilli-gostericilere-kafa-tutan-turk
ikinci videodaki türk arkadaşa helal olsun, korkmadan tepkisini yüzlerine karşı vuruyor. eğer yaşadığım bölgede böyle bir şeyi görseydim ben de aynı şekilde tepki gösterirdim.
bir de konuda ışid li bir resim gördüm.. insanlar ışid i eleştirirken bile onları eleştirenler oluyordu, şimdi israil eleştiriliyor, bu sefer de bak ışid böyle yapmış sesiniz neden çıkmıyor diyorlar.. ne tuhaf insanlar.. ya da insanlık...
sen insanlığını internet üstünden mi gösteriyorsun ? o ölen 666 filistinliyi coca cola içmeyerek kurtaracağını mı sanıyorsun beyin fakiri
anlayamıyorum insanların ölmesini bile siyasete çekmenizi anlayamıyorum
-
c0nverse bunu yazdı
sen insanlığını internet üstünden mi gösteriyorsun ? o ölen 666 filistinliyi coca cola içmeyerek kurtaracağını mı sanıyorsun beyin fakiri
anlayamıyorum insanların ölmesini bile siyasete çekmenizi anlayamıyorum
seni buraya gülelim diye mi koydular anlamıyorum :)
coca cola içmeyerek ölmeyeceğini taahhüt mü etmişim ? Bu boykotlar birer sembol dür. Islam'da buğz etme diye bir kavram var. Memnun kalmadığın olayı bir şekilde protesto etmen gerekiyor. Herkes imkanına göre bu işi yapar.
Benim yaşadığım gavur memleketinde bir tane yahudi görmedim, ya da o almanyadaki gibi eylem yapan görmedim.. Benim elimden bu gelir, tepkimi bir şekilde göstermek. Mal gibi oturmaktansa.. İşe yarar mı yaramaz mı bilmem.. Ama ben karşı duruşumu sergilerim yine de ..
İnternet üstünden diyorsun mesela.. Dün yabancı bir kız arkadaşla birlikteydim, ona bu israil-filistin olayını anlattım, çok şaşırdı ve daha önce çok farklı düşündüklerini söyledi. Bu kız şimdi çalıştığı yer olan orange gsm firmasına gidip yakın gördüğü bir kaç arkadaşına anlatacak, ve belki o arkadaşlar da başka arkadşlarına.. Bu şekilde bir kişi bile bazı şeylerin farkına varabilirse ne mutlu bana..
Sen ne iş yaparsın ne edersin bilmem.. İnsanları tanımadan laf etme.. Her insanın şansı eşit derecede değildir, herkes imkanı neticisesinde haraket eder. Etmezse mesuldür, benim itikatım da bu'dur. Senin keyfin için bundan vazgeçecek bir adam değilim.. Kendimi övme gibi bir niyetim yok ama "Beyin Fakiri" dediğin kişinin yaptığı işleri bilsen ağzın açık kalırdı..
siyasete gelince, bir arkadaş tayyip lafı v.s. dediği için söyledim .. Yoksa bu iş siyasi bir iş değil bana kalırsa. Ama yaptırımları da şuanki siyasi irade yapabilir yasal olarak, ben bireysel olarak bir şey yapamam.
hadi eyvallah