Siyonist Yahudi Zihniyeti
-
KrypT bunu yazdı
Hazar_han hocam o bölgeyi bir dönem Asurlular fethetti. Daha sonra Babil kralı Nabonidus hüküm sürdü. Onlardan sonra bir dönem Persler aldı. Hatta kısa bir süre Büyük İskender'in himayesi altındayı. Pitelomeler var Roma İmparatorluğu var. Var da, var.
Atalarım bir ara bu bölgeye sahipmiş diye bölgede hak iddia etmek çok mantıklı değil yani.
Kardeşim ben arkeoloji okuyorum son sınıfım sen git o saydığın devletlerin ki millet değiller ! , kemiğin den klonla da hak iddaa etsinler o topraklarda.. Hayır yok illa ben daha uzun oraya kim sahip olmuş kan dökmüş imar etmiş diye araştırma yapmaktan yana değilim işi saçma bir yola sokucam dersen de ben sana derim ki en uzun süre Türkler yönetti ve orası için kan döktü. Bir memleketin sahipliği bununla ölçülür. Yahudileri oraya mısır sürdü sonra romada da ordan aldı dunyaya saçtı. Ama orada en çok Türkler kaldı. Ki ben bana kalırsa kısmı için konuştum sence babilliler gelsin diyorsan git konuş bir tanesi anadolu medeniyetleri müzesinde :)
-
unbalanced bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
sen insanlığını internet üstünden mi gösteriyorsun ? o ölen 666 filistinliyi coca cola içmeyerek kurtaracağını mı sanıyorsun beyin fakiri
anlayamıyorum insanların ölmesini bile siyasete çekmenizi anlayamıyorum
seni buraya gülelim diye mi koydular anlamıyorum :)
coca cola içmeyerek ölmeyeceğini taahhüt mü etmişim ? Bu boykotlar birer sembol dür. Islam'da buğz etme diye bir kavram var. Memnun kalmadığın olayı bir şekilde protesto etmen gerekiyor. Herkes imkanına göre bu işi yapar.
Benim yaşadığım gavur memleketinde bir tane yahudi görmedim, ya da o almanyadaki gibi eylem yapan görmedim.. Benim elimden bu gelir, tepkimi bir şekilde göstermek. Mal gibi oturmaktansa.. İşe yarar mı yaramaz mı bilmem.. Ama ben karşı duruşumu sergilerim yine de ..
İnternet üstünden diyorsun mesela.. Dün yabancı bir kız arkadaşla birlikteydim, ona bu israil-filistin olayını anlattım, çok şaşırdı ve daha önce çok farklı düşündüklerini söyledi. Bu kız şimdi çalıştığı yer olan orange gsm firmasına gidip yakın gördüğü bir kaç arkadaşına anlatacak, ve belki o arkadaşlar da başka arkadşlarına.. Bu şekilde bir kişi bile bazı şeylerin farkına varabilirse ne mutlu bana..
Sen ne iş yaparsın ne edersin bilmem.. İnsanları tanımadan laf etme.. Her insanın şansı eşit derecede değildir, herkes imkanı neticisesinde haraket eder. Etmezse mesuldür, benim itikatım da bu'dur. Senin keyfin için bundan vazgeçecek bir adam değilim.. Kendimi övme gibi bir niyetim yok ama "Beyin Fakiri" dediğin kişinin yaptığı işleri bilsen ağzın açık kalırdı..
siyasete gelince, bir arkadaş tayyip lafı v.s. dediği için söyledim .. Yoksa bu iş siyasi bir iş değil bana kalırsa. Ama yaptırımları da şuanki siyasi irade yapabilir yasal olarak, ben bireysel olarak bir şey yapamam.
hadi eyvallah
sadece gülüyorum bu ne ya tamam abi sen devam et insanlara coca cola içirtme belki 3 5 mermiyi durdursunuz (coca ile yahudilerin alakasının olmamasına rağmen) kız arkadaşında bu gidişle ordaki orange gsm ile başlasa bütün dünyadaki orange gsm firmalarını ayağa kaldırır senin kim olduğuna gelince herkese sen benim kim olduğumu biliyormusun tarzı post atıyorsun yaptığın iyi bişey olsa bile kibirli bir beyin fakirinden başka bişey değilsin.
-
c0nverse bunu yazdıunbalanced bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
sen insanlığını internet üstünden mi gösteriyorsun ? o ölen 666 filistinliyi coca cola içmeyerek kurtaracağını mı sanıyorsun beyin fakiri
coca cola içmeyerek ölmeyeceğini taahhüt mü etmişim ? Bu boykotlar birer sembol dür. Islam'da buğz etme diye bir kavram var. Memnun kalmadığın olayı bir şekilde protesto etmen gerekiyor. Herkes imkanına göre bu işi yapar.
Benim yaşadığım gavur memleketinde bir tane yahudi görmedim, ya da o almanyadaki gibi eylem yapan görmedim.. Benim elimden bu gelir, tepkimi bir şekilde göstermek. Mal gibi oturmaktansa.. İşe yarar mı yaramaz mı bilmem.. Ama ben karşı duruşumu sergilerim yine de ..
İnternet üstünden diyorsun mesela.. Dün yabancı bir kız arkadaşla birlikteydim, ona bu israil-filistin olayını anlattım, çok şaşırdı ve daha önce çok farklı düşündüklerini söyledi. Bu kız şimdi çalıştığı yer olan orange gsm firmasına gidip yakın gördüğü bir kaç arkadaşına anlatacak, ve belki o arkadaşlar da başka arkadşlarına.. Bu şekilde bir kişi bile bazı şeylerin farkına varabilirse ne mutlu bana..
Sen ne iş yaparsın ne edersin bilmem.. İnsanları tanımadan laf etme.. Her insanın şansı eşit derecede değildir, herkes imkanı neticisesinde haraket eder. Etmezse mesuldür, benim itikatım da bu'dur. Senin keyfin için bundan vazgeçecek bir adam değilim.. Kendimi övme gibi bir niyetim yok ama "Beyin Fakiri" dediğin kişinin yaptığı işleri bilsen ağzın açık kalırdı..
siyasete gelince, bir arkadaş tayyip lafı v.s. dediği için söyledim .. Yoksa bu iş siyasi bir iş değil bana kalırsa. Ama yaptırımları da şuanki siyasi irade yapabilir yasal olarak, ben bireysel olarak bir şey yapamam.
hadi eyvallah
sadece gülüyorum bu ne ya tamam abi sen devam et insanlara coca cola içirtme belki 3 5 mermiyi durdursunuz (coca ile yahudilerin alakasının olmamasına rağmen) kız arkadaşında bu gidişle ordaki orange gsm ile başlasa bütün dünyadaki orange gsm firmalarını ayağa kaldırır senin kim olduğuna gelince herkese sen benim kim olduğumu biliyormusun tarzı post atıyorsun yaptığın iyi bişey olsa bile kibirli bir beyin fakirinden başka bişey değilsin.
eline versek keleşi gidicen mi amk filistine kelime kaşarlığı yapıyon burda.
-
saybirs bunu yazdıc0nverse bunu yazdıunbalanced bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
hadi eyvallah
eline versek keleşi gidicen mi amk filistine kelime kaşarlığı yapıyon burda.
buda o hocayı izleyip gelmiş.
-
tamam c0nverse sen entelsin, sen haklısın.
-
Hocaya veya başkasına gerek yok. Herkesin protesto hakkı vardır kimisi sanaldan belli eder tepkisi kimide sokağa çıkar hakkıdır. unbalanced mürid durumunu anlatmış ecnebi memlekette kime isyan edicem gibisinden bi cümle kurmuş. Peki sen büyük bir ihtimal türkiyedesin? Sen tepkini hangi şekilde verdin acaba merak ediyorum, sağda solda coca cola boykot diyenlere karşı çıkarak mı ? yoksa sokağa çıkarak hükümete isyan ederek mi ? Hayatında yaptığı en iyi çılgınlık gondola binmek olan insanların, üstelik hayatı boyunca topluluk karşısında tek kelime konuşamamış insanların burda herşeye muhalefet olarak aşşağılayıcı konuşması pekte ironik bir durum. Allah akıl fikir versin.Hadi eyvallah.
saybirs tarafından 22/Tem/14 23:57 tarihinde düzenlenmiştir -
dua edin, en iyi bildiğiniz ve tek yapabildiğiniz şey o
-
Şu filistin diye götünü yırtan beyinsizler.
Bakın ne haldeyiz izleyin görün embesiller..
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26863222.asp
-
İşiniz gücünüz hakaret etmek, başka hiçbir şey yok üstün beyinliler, empati hastalığına kurban gideceksiniz. Elin İbranisi' ne empati yapacağınıza ( yok ülkesiymiş, yok toprağıymış) karşısındakileri Filistinli olarak değilde, yarın öbür gün fırsat bulursa sizede yapacağını düşünerek hareket edin biraz. Empatiyi yanlış şekilde ve yanlış kişilere yapmak yerine, olaya doğru açılardan bakmaya çalışın biraz. Bu arada siyonist, semitist, yahudi, bu vatandaşların olduğu şey başka bir şey demene onlarda müsade etmezler uyuz olan sayın arkadaşlar. Adamların dini dünyanın seçilmiş ırkı olduğunu söyleyecek, inanışları gereği kuralsızca her tarafı talan edecekler, birde bizim akıllı vatandaşlar çıkacak onların toprağı adamlar haklı diyecek. Orada onlarca yıldır mücadele edencanını veren adamlar bayağı, basit, adi, ülkesinde savaş var diye Türkiye' ye kaçan adamlar en ufak rahatsızlık vermiyor. Ne lahana turşusudur anlamıyorum. Tamam herkesin bir fikri varda, hakaret etmek neyin nesi???
-
Kendi ülkesi bölünüyor, rejimi değişiyor, sağdan tayyipi soldan ekmeleddini koyup biz size böyle koyarız işte diye abd tarafından alay ediliyor. Yıllardır urumçide , tebrizde, Kerkük de kendi öz insanı zulüm görüyor. Adam kalkmış bana filistini anlatıyor hey koca Tanrı nelere kadirsin...