Siz Olsaydınız Neyi Napardınız ?
-
Olm fırsatın olanağın varsa tabi ki yurt dışı tercih edilir..
Şu yaşımdayım fırsatm olanağım olsa dakka durmam mk.. dakka..
Ekonomin iyiise git..
-
ben de olsam giderdim su anki kafa yapımla ama önceden senin durumunda olsam cesaret edemeyebilirdim.bence git inşaat mühendisliği istiyormuşsun başka diller öğreneceksin ukraynaca ve rusça bu senin için yurt dışıyla çalışan şirketlerde büyük avantaj sağlar denklik olayına gelincede burda denklik sınavları var çalışıp onu verdin mi zaten diplomayla ilgili sorunda kalmaz
-
Gidilecek yolu ararken her seferinde kendini dört yol ağızlarında buluyorsan eğer, doğru yönü bulmak için yapman gereken tek şey pişmanlıklarını öldürmektir. Sonrasında elinde avucunda kalan sadece doğrularındır.
-
git git diyenlere soruyorum:Ukraynadaki üniversitenin diplomasını burdaki firmaların hangisi kabul eder?
Kendi dilinde başarılı olamayan adam ukraynada bilmediği bir dille nasıl mühendis olacak?
ebeveynlerin doğru söylüyor otur adam gibi çalış ve kazan kardeşim.
-
Hocam Ukrayna'daki üniversitenin Türkiye'de denkliği yoksa(Eğer sadece Türkiye'de çalışmak istiyorsan önemli) ve eğitim dili sana uygun değilse gitmemeni öneririm. Çünkü bir yandan dili öğrenirim bir yandan da dersleri kaparım ben diyorsan işin çok zor.
Eğer illa gideceğim diyorsan özellikle Ukraynaca konusunda önceden kursa gitmeni öneririm. Yoksa gittiğinde derslerden ve insanlardan hicbir sey anlamaz 1 yıl tatil yapar döner tekrar sınavlara hazırlanmaya çalışırsın!
-
ukrayna yurt dışımı? büyük avrupa ülkeleri desen, amerika desen tamamda. ukrayna'ya yurt dışı gözüyle bakma. ayrıca 2. maddede sorduğun tüm soruları google'da arama yaparak, güncel ösys tercih rehberine bakarak öğrenebilirsin.
-
pedere saygılar pampa kabul ediyorsa evlatlık alsın beni de okutsun :F
şaka bi yana iyi düşün kardeşim denklik konusu sıkıntıdır teyzemin oğlu azerbaycan mezunu adam 5 yıl okudu
geldi buraya 7-8 yıl lise mezunu muamelesi gördü resmen ama yok ben iş bulurum şirket filan dersen sıkıntı olmaz
bu konudaki diğer tavsiyem bi şirketlerle bi şekilde görüş böyle bi durumda tutumları nasıldır öğren illa tr diploması isterler mi
yoksa farketmez mi bi konuş ( gerçi tam olarak prosedürü bilmek lazım misal eczacılıkta adam okumamış sayıyordu) ama inşaat özel sektorde
bu farklı olabilir bunu öğrenmek lazım önce
-
hocam denklik konusunda çekinmene gerek yok gidipde maliye okumuyosun inşaat heryerde inşaat.. denklik askerlik için diyosan bilmiyorum seçimi senin yapman lazım kendine güveniyosan 1 sene kaybetmiş olmazsın kazanabilrim diyosan bence tekrar dene önünde böyle bir şans varken yaş kaç bilmiyorum ama 20 olsan gitsen 2 sene okusan 22 pişman olup dönsen 1 yıl dersane 5 yıl okul 28 de mezun olcaksın zikerm okumam daha iyi diyecegine eminim
-
yurtdısına çıkta dünyayı gör sdkfsdfll aynen gel yurtdısına gör
çünkü yurtdısında her geleni geçiriyolar
türk gelsede okulu bitirtsek hemen diyolar
herkes türkleri çok seviyor.
üstüne ingilizcende edebiyat yapabilecek seviyede oldugu için oh keyif senin.
biraz gerçekçi olun
Allura tarafından 14/Ağu/12 13:05 tarihinde düzenlenmiştir