folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Siz Olsaydınız Neyi Napardınız ?

Siz Olsaydınız Neyi Napardınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Olm fırsatın olanağın varsa tabi ki yurt dışı tercih edilir..

Şu yaşımdayım fırsatm olanağım olsa dakka durmam mk.. dakka..

Ekonomin iyiise git.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

ben de olsam giderdim su anki kafa yapımla ama önceden senin durumunda olsam cesaret edemeyebilirdim.bence git inşaat mühendisliği istiyormuşsun başka diller öğreneceksin ukraynaca ve rusça bu senin için yurt dışıyla çalışan şirketlerde büyük avantaj sağlar denklik olayına gelincede burda denklik sınavları var çalışıp onu verdin mi zaten diplomayla ilgili sorunda kalmaz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Gidilecek yolu ararken her seferinde kendini dört yol ağızlarında buluyorsan eğer, doğru yönü bulmak için yapman gereken tek şey pişmanlıklarını öldürmektir. Sonrasında elinde avucunda kalan sadece doğrularındır.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

git git diyenlere soruyorum:Ukraynadaki üniversitenin diplomasını burdaki firmaların hangisi kabul eder?

Kendi dilinde başarılı olamayan adam ukraynada bilmediği bir dille nasıl mühendis olacak?

ebeveynlerin doğru söylüyor otur adam gibi çalış ve kazan kardeşim.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Hocam Ukrayna'daki üniversitenin Türkiye'de denkliği yoksa(Eğer sadece Türkiye'de çalışmak istiyorsan önemli) ve eğitim dili sana uygun değilse gitmemeni öneririm. Çünkü bir yandan dili öğrenirim bir yandan da dersleri kaparım ben diyorsan işin çok zor.

Eğer illa gideceğim diyorsan özellikle Ukraynaca konusunda önceden kursa gitmeni öneririm. Yoksa gittiğinde derslerden ve insanlardan hicbir sey anlamaz 1 yıl tatil yapar döner tekrar sınavlara hazırlanmaya çalışırsın!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

ukrayna yurt dışımı? büyük avrupa ülkeleri desen, amerika desen tamamda. ukrayna'ya yurt dışı gözüyle bakma. ayrıca 2. maddede sorduğun tüm soruları google'da arama yaparak, güncel ösys tercih rehberine bakarak öğrenebilirsin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

pedere saygılar pampa kabul ediyorsa evlatlık alsın beni de okutsun :F

şaka bi yana iyi düşün kardeşim denklik konusu sıkıntıdır teyzemin oğlu azerbaycan mezunu adam 5 yıl okudu 

geldi buraya 7-8 yıl lise mezunu muamelesi gördü resmen ama yok ben iş bulurum şirket filan dersen sıkıntı olmaz

bu konudaki diğer tavsiyem bi şirketlerle bi şekilde görüş böyle bi durumda tutumları nasıldır öğren illa tr diploması isterler mi

yoksa farketmez mi bi konuş ( gerçi tam olarak prosedürü bilmek lazım misal eczacılıkta adam okumamış sayıyordu) ama inşaat özel sektorde

bu farklı olabilir bunu öğrenmek lazım önce

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

hocam denklik konusunda çekinmene gerek yok gidipde  maliye okumuyosun  inşaat heryerde inşaat.. denklik askerlik için diyosan bilmiyorum seçimi senin yapman lazım kendine güveniyosan 1 sene kaybetmiş olmazsın kazanabilrim diyosan bence tekrar dene önünde böyle bir şans varken yaş kaç bilmiyorum ama 20 olsan  gitsen 2 sene okusan 22 pişman olup dönsen 1 yıl dersane 5 yıl okul 28 de mezun olcaksın  zikerm okumam daha iyi diyecegine eminim 

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

yurtdısına çıkta dünyayı gör sdkfsdfll aynen gel yurtdısına gör 

çünkü yurtdısında her geleni geçiriyolar

türk gelsede okulu bitirtsek hemen diyolar

herkes türkleri çok seviyor.

üstüne ingilizcende edebiyat yapabilecek seviyede oldugu için oh keyif senin.

biraz gerçekçi olun 

Allura tarafından 14/Ağu/12 13:05 tarihinde düzenlenmiştir

"
Toplam Hit: 3192 Toplam Mesaj: 30