Sizce Aşk Herseyi Affedermi?
-
uzun ugraşlar sonra tahribat ailesine katılma sevinci yasayan ben ilk konumu aşk üzerine ve ugruna bakırköylerde tedavi gördüğüm hayatımın anlamı olan sevdiğim ve ölene kadar sewecegim aslıma armagan ederekten konuya giriyorum...
bu arada tahrikey kaldırılmıs fakat 1,5 senedir tahribatı takip etmeme ragmen bu fırsattan yararlanamadım..tatildeydim:)
saolsunlar iki mailde kabul ettiler sizlerden biri olmamı..
neyse fazla uzattım:)
bi ara cok tutulmustu bu sarkı!!sizin ask hakkındaki goruslerinizide ogrenmek istiyorum bakalım ne kadar duygusalız?
sizce aşk herseyi affedermi? -
Yalan dostum aşk die bişey yok aşk dediiin 3 günnük eğlence bilemedin 5 gün sürsün kapılıpta sürünen çoook demiş Kurban :)
ne aşkı m.q aşkın m.q -
impala bu aslılardan çekilen aşk nedir bende çok seviyorum ya :'( aslı... aşk herşeyi affeder bence ama aşkın ne olduğunu çok iyi bilmek lazım
-
bence aşkı tam yaşayanlar sevipte kavuşamayanlardır.ç.öle düşünüyorum..
-
Off arkadaşlar off.
Bende de bir Aslı vardı olmaz olaydı. Süründüm bir hayli şimdi kafam rahat altı aydan fazladır görmüyorum zaten bundan sonra adı aslı olanla da işim olmaz. Kardeş aşk salaktır herşeyi affeder sen hiç kafana takma ama sen salak olma her şeyi affetme yani aşık olma.
saygılar... -
holi demon:
Yalan dostum aşk die bişey yok aşk dediiin 3 günnük eğlence bilemedin 5 gün sürsün kapılıpta sürünen çoook demiş Kurban :)
ne aşkı m.q aşkın m.q
bide bana sor aq:( off off -
aşk herşeyi affeder eminim son kararım :(
-
aşkının buyuklugune kalmış..
-
ne aşkı sen affet la
-
aldatılmak dışında herşeee bi yere kadar göz yumulur
ama aşkın büüklüüüne göre tabi -
emin değilim.
Toplam Hit: 6058 Toplam Mesaj: 49