Sizce Aşk Herseyi Affedermi?
-
köpek gbi sefsemde köpek olmam lafını düstur edinin.
aşk herşeyi affetmes asla! -
bende sewdim keşke sewmeseydim kızla çıktım 2 hafta sonra bana msj attı senle oynadım dedi napalım kader şimdi hergün görüom onu unutamadım hala çok sewiorum
aşk istemedende olsa affettirio -
ne kadar aşık olursan ol herseyi affetmez kesinlikle !!
Al bi örenk '' İhanet '' Affedermisinz ?? -
beni aldattı işte 1 hafta boyunca ona bela okudum onu düşünmemeye çalıştım ama olmadı napalım işte sewdik bi kere
-
Zaman herşeyin çözümüdür gençler...zamana birakin ve kimseyi affetmeyin aşk için bile olsa...Eger bi kez eline düşerseniz aşkın kurtuluşunuz çok zordur..ama dedik ya zaman herşeyin ilacidir diye.Bekleyeceksiniz acı cekeceksinniz,muhtaç hale geleceksiniz..Sevgiye ve yardıma muhtaç hale..Belkide sizi en çok yaralayan şey olacak muhtaçlık.Ancak bir sabah uyanacaksın ve yüreğindeki o acının biraz azaldığını .Göz yaşlarının kuruduğunu hissedeceksinç.Hayat yawas yawas eskisi gibi olacak senin icin...İste o gun kurtulmaya başlamıssındır aşk acısından..İşte o gün esaret bitiyordur senin için özgürlüğün kapıları açılır yawas yawas ve kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlarsın...3. kez diyorum zamana birakin bu işleri..
-
vutkubay +1389237892398273847348
daha kimler çıkacak akrşınıza
üzülemyin -
üzülmeiin demeklede olmuo yaaw
bi kişie emek veriosun sonucta sewiosun
bazı şeyleri göze alıosun hayallerin umutların oluo tabi ayrılık büük bi yıkıntı ve büüük üzüntü yaratıcaktır tabi bunu aza indirmeee calışmak lazım bana göre,tabi genclere karşınıza kimler cıkcak deniliir dorudur cıkıcaktır ama bu felsefeylede nede olsa karşıma neler cıkcak diiipde bazı şeyleri hafife almak umursamamakda olmamalı(kafalar o yöne kaymasın yani)
sonuc olarak bi birliktelikte yapabildiiiniz kadar hoşgörülü olunmalı bazı şeyler affedilebilmeli belirli bi yere kadar(ihanet asla) -
Yapabiliyorsanız bir insana kendinizden fazla deger vermemeyi ogrenin...Yapabiliorsanız diyorum çünkü ben bunu asla başaramadım..Sevdiğim insana öyle çok değer verdim ki kendi hayatımdan üstün gördüm onunkini.Ve ister istemez aynı ilgiyi aynı sevgiyi bekledim.Beklentilerimi karsılamadı hicbir zman sevdalarım.Hep uzulen ben oldum .herdefasında yemin ettim .kimseye deger vermeyecegim diye herdefasında kendikendi mi çiğnedim yeminlerimi yuttum . Ve herdefasında ağlayan ben oldum.ama dediğim gibi yapılacak birşey yok bundan sonra..Kimse kişiligini degistiremez.Siz neyseniz o sunuz..Eger sizde benim gibi iseniz yapabileceginiz teksey zamana guvenmek....Herşeyin ilacidır zaman...
-
Vutkubay sen aşkı zamana bırakın demişsin ama sen zamana bırakmamışsın pek : )
'' ASk adami z.ker ...Bakın iste Beni Z.ktı mesalaaa.. :( ''
:) -
bence affetmez ornek verıldıgı gıbı ıhanet aşk 2 insan arasındsa olna bırsey boynuz devretye gırdıkten sonra boynuzylayann tarafında aşk kalmadıgı için aşk da son bulur amam suna da degınmek ısterım bence aşık olun ve deger verın deger gormek ıstıyorsanız deger verın ben de oyle super bı aşk yasamadım cok seyler gordum uzuldum kahroldum amam sevdım ve deger verdım ve ınandıktan sonra allah karsınıza dogru kısıyı cıkarır emınım cogu kızye sacma gelcek benım yorumum ama ben buna ınanıyorum ve ınanadıgım şeyi savunuyorum
Toplam Hit: 6504 Toplam Mesaj: 49