folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sizce Başka Bir Kanıta İhtiyaç Var Mı?

Sizce Başka Bir Kanıta İhtiyaç Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Son zamanlarda sağda solda bir sürü çıplak hatun resmi vs ile kendini bozduğunun farkındayım lakin en azından yalakalık yapmayan tayyikin ***ünü yalamayan bir gazete olan sözcü gazetesine Türkiye erişimi engellenmiş olabilir mi? 

http://sozcu.com.tr/ TR den giriş yapmak istediğinizde bağlanamıyorsunuz.

fakat proxy üzerinden çok rahat giriyorsunuz. 

http://www.dontfilter.us/browse.php?u=81SgxgiLiSqzrkcxzQ5Glg%3D%3D&b=29&f=norefer

Bu karaktersiz adi herifler böyle oyunlar çeviriyor olabilir mi sizce?

Kimse provakatif söylemlerde bulunmasın sadece gerçeğin ne olduğu konusunda fikir yürütelim istiyorum. Ha sözcü olmuş ha miliyet ha sabah farketmez. Buradaki durum taraf olmazsan bertaraf ederiz mi diyorlar ve TR de yayın yapacak sitelere kendilerimi karar veriyorlar?

Not: Konu gizli değil herkes görsün diye. Yeni trend de bu ya gizleyen herkes not ekliyor alta :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

non-dns sorunsuz eriştim hocam ?

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

non-dns sorunsuz eriştim hocam ?

aynen giriş yaptım problem sende :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Siteye giriliyor ? Zaten böyle bi şey olsa hemen manşetten yazarlardı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Bende giremiyorum.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Basina www koyup deneyince daha hızlı girdim ? gozcu.com olarak girince sayfa uzun süre yüklenmede kaldı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    teldeyim sitesine giriyor, avea.
    ama prematüüre erdogan ve cetesini,,....

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

sozcüyü aradım.

direk erişimi kesmiyormuş ttnet. belli lokasyonlardan girişi engelliyormuş. Düşünsene tamamen kesse apaçık ortaya çıkacak. 

rappermcs tarafından 19/Şub/13 17:14 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

chromeda www. yazmayınca açılmıyor sayfalar bazen, chromunda böyle bi puştluğu var.

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

sorun yok giriliyor.

enjoy i'm vaccinated
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

sozcüyü aradım.

direk erişimi kesmiyormuş ttnet. belli lokasyonlardan girişi engelliyormuş. Düşünsene tamamen kesse apaçık ortaya çıkacak. 

ses kadını gönder ne alaka ya sözcü bilecekte haber etmeyecek bunu şehir efsanesi bunlar. bende de sıkıntı yok girdi ama sitesine girmenin bir anlamı yok boş bilgisayarın belleğinde yer almasın dosyaları :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 2196 Toplam Mesaj: 14