Sizce Bir Telefonun Ekranı En Fazla Kaç İnch Olmalı ?
-
Bugüne kadar kullandığım telefonlar arasında en büyük ekrana sahip telefon 4.7 inçti.Geçen iPhone 4 kullandım telefon oyuncak gibi geldi japon çükü kadar ekran sonuçta.Geçen Çinden 5.5 inç ekrana sahip bir telefon söyledim ve birazda pişman oldum.Zira sonradan fark ettimki açma/kapama tuşu üst taraftaymış.Tek elle kullanımda sıkıntı olacak sanırım.
Sizce en ideal ekran boyutu kaç olmalı ?
Edit Akbayram : İmla hatası.
-
kişiye göre değişir hocam. note2, note3 kullanan bazı kişiler ekranı büyük bulmuyor mesela. yada 4.7 bazılarına çok büyük geliyor.
ben şu an 4.7 kullanıyorum geçen öyle bi düşündüm g2 almaya niyetliydim o vesile oldu. sanırım bundan sonra max 5" telefon kullanırım. onun üstü telefon olmaktan kıçıyor çünkü.
discovery gibi 4.7 tasarımı ince uzun şekilde ideal. ama 5" olsa da fena olmaz yani.
-
Telefon olmaktan kıçıyor kreyzi asdfg
i5s kaç inç bilmiyorum ama hem tek el kullanımı hem büyüklük açısından çok hoşuma gidiyor
galaxy s3-4 , note falan çok büyük la. Tek elle kullanamıyon
-
5.2 inch.
-
Amd-x bunu yazdı
5.2 inch.
Çok simple bi adamsın la sen :D açıklama bekliyor mürid, fikir falan :D
5.1 inç diyorum o zaman ben de
-
Amd-x bunu yazdı
5.2 inch.
Bende 5.2 diyorum. Exp : LG G2. Ne çok büyük ne çok küçük. Bi de lg nin yanları ince olduğu için tam oturmuş telefona
-
ndmylmz bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
5.2 inch.
Bende 5.2 diyorum. Exp : LG G2. Ne çok büyük ne çok küçük. Bi de lg nin yanları ince olduğu için tam oturmuş telefona
Evet LG G2, benimde hoşuma gidiyor.Zira Koreliler işini biliyor.Ekran sıfıra sıfır, çerçevesiz olduğundan sanki canlıymış gibi bir görüntü veriyor.
-
4.3
-
Is amacli kullaniyorum. 5.7inch note3 var. Kusursuz.
-
hocam samsung galaxy mega 5.8 kullanıyorum bi sonraki telefonum bundan küçük olamaz sanırım
-
ndmylmz bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
5.2 inch.
yani bende bu yüzden zaten seçimi 5.2'den yana kullandım. :F